Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

M....m...m merginos kokie grazus ziedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 26, 09:18)
Kažkuri  norėjo pažiūrėti rožiažiedę su vienu vieninteliu žiedeliu, prašome , gėrėkitės  biggrin.gif labai ir nepykstu, nes kitos jau matosi su normaliais žiedynais
April Snow pirmasis žiedelis
http://img825.images...9/dsc0032lo.jpg

QUOTE(agneliuxeee @ 2013 04 26, 10:08)
Va ir aš radau šiokį tokį žiedelį  blush2.gif
http://www.part.lt/i...3fc1ce3c441.JPG

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 26, 10:10)
Skleidžiasi pirmasis žiedelis šiais metais  smile.gif
Swanland Pink /Australian Pink Rosebud
http://images59.fotk...04260649-vi.jpg

QUOTE(jediara @ 2013 04 26, 10:18)

Wow, koks grožis! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sakykit kaip tos našlaitinės palergonijos? čia man taip pardavėja įvardino. Čia ne tas pats kaip karališkos ane? krūmeliai po 15 lt, ir savo pardėj užmačiau kelių rūšių net blink.gif aš tik bijau kad jas ligos labai puola? ar čia ne tos?
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 06, 15:20)
o čia mano nauja augintinė  wub.gif
user posted image
*
user posted image

eisiu ieškot vardo  wub.gif

va apie šitas kalbu. jų nepuola bais kokie gyviai?
Atsakyti
Krauna pumpurėlius ir man rožiažiedės, kai kurias pirmą kartą pamatysiu gyvai žydint biggrin.gif . Pastebėjau, kad mano Rod Rosenknopp formuoja daug mažesnius pumpuriukus nei kitos (April Snow ar Swanland Pink). Įdomu, jos ir yra smulkesniais žiedukais ar čia tik maniškės "nedamaitintos", kažko trūksta ir taip rodo nepasitenkinimą ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 26, 16:45)
sakykit kaip tos našlaitinės palergonijos? čia man taip pardavėja įvardino. Čia ne tas pats kaip karališkos ane? krūmeliai po 15 lt, ir savo pardėj užmačiau kelių rūšių net  blink.gif  aš tik bijau kad jas ligos labai puola? ar čia ne tos?
Papildyta:

Puola ir labai smarkiai baltasparniai. Mano taip visas sudorojo, nebeauginu. Užtenka kitų kompaktinių ir svyrančių.
Atsakyti
Kaip gražu čia! wub.gif
Mano irgi sveikas protas įsijungė, kad tiek prisisėjus kol kas nepirksiu daigelių, nes nežinia, koks derlius bus. O vasaros pabaigoj čiupsiu tikriausiai vis tiek, taip noriu tų rožiažiedžių blush2.gif
Laukiu ir aš savo pumpurėlių, tik nemoku įkelt foto, pabandysiu kada, kai vaikų kiekį namuose apmažinsiu.
Toks kvailas klausimas: o kaip suprantat, kad lapeliai apšalo lauke? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 25, 15:37)
Dar rytoj nakčiai ~ +2 žada, o vėliau jau šiluma, šiluma...  bigsmile.gif
P.s. čia pelargonijos lapas iš arčiau rolleyes.gif Pabandžiau pakrapštyt dantų krapštuku, tai nusiėmė vos keli, o kiti ne:

https://fbcdn-sphoto...173854630_n.jpg

Cia jokie ne vabalai, praeitoj temoj berods apie tai kazkuri rase, su ta pacia problema susidure. Pas mane ir buvo lygiai tokios pat ( tokios pat formos) ,,karputes,, ant lapu blogosios puses, cia gal kokiu trasu stygius, gal saule pakepino... (o gal labiau liga kazkokia), bet ne vabalai. As nieko nedariau ir dingo pacios ( kelis lapelius nulauziau ir ismeciau, o nauju neatsirado.) Tiesa trest jas pradejau smile.gif , gal is po pardes pavargusios buvo tai ir ismuse tom ,,karputem,, po to pailsejo, vitaminu gavo ir auga sau grazuoles toliau. Taip kad manau nepergyvenkit 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 26 balandžio 2013 - 15:57
QUOTE(Para @ 2013 04 26, 15:52)
Puola ir labai smarkiai baltasparniai. Mano  taip visas sudorojo, nebeauginu. Užtenka kitų kompaktinių ir svyrančių.

Jo ir as girdejau, kad jas labai puola. Bet yra kokios tai ale naujos rusis isvestos, kuriu nepuola. Ir kai pirkau savaji pardavejas paaiskino, kad situ nepuola. Kol kas nieko, ziuresiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 26, 13:45)

Puola, labai dažnai doh.gif

O kaip man elgtis su saviškėm patarkit? Žiemojo visos mano gražuolės balkone, nes šalčių nebūna baisių... Dabar jau pilni pumpurų. Leist jau žydėt ar dar išskint? g.gif Ir ar jūs tau tręšiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 26 balandžio 2013 - 16:17
QUOTE(tute28 @ 2013 04 26, 17:16)
Puola, labai dažnai  doh.gif

O kaip man elgtis su saviškėm patarkit? Žiemojo visos mano gražuolės balkone, nes šalčių nebūna baisių... Dabar jau pilni pumpurų. Leist jau žydėt ar dar išskint? g.gif

na žiūrėkit į krūmelių stovį. Jei bais jau vargani tai galima ir išskinti. Bet šiaip juk jau pavasaris. Tręšti galima - reiškias ir žydėti gali smile.gif
sakot puola..... na ir gerai. nepirksiu kolkas. Užteks rožiažiedžių. Visas balkoniukas ir taip žydės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 26, 15:18)
na žiūrėkit į krūmelių stovį. Jei bais jau vargani tai galima ir išskinti. Bet šiaip juk jau pavasaris. Tręšti galima - reiškias ir žydėti gali smile.gif
sakot puola..... na ir gerai. nepirksiu kolkas. Užteks rožiažiedžių. Visas balkoniukas ir taip žydės  biggrin.gif

Ačiū. Vieni vargani, bet tie ir be žiedynų. O kurie gražūs, tie pilni. Tada ir neskinsiu, leisiu žydėt bigsmile.gif
Aš dar juokavau, kad puola tik tas karališkas, nes jos kvepia. O ant kaimietukių smirdalių neina biggrin.gif

Ar jum sutarves puslapy pasikeičia kalba? Negaliu padaryt, kad būtų angliškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2013 04 26, 15:49)
Krauna pumpurėlius ir man rožiažiedės, kai kurias pirmą kartą pamatysiu gyvai žydint biggrin.gif . Pastebėjau, kad mano Rod Rosenknopp formuoja daug mažesnius pumpuriukus nei kitos (April Snow ar Swanland Pink). Įdomu, jos ir yra smulkesniais žiedukais ar čia tik maniškės "nedamaitintos", kažko trūksta ir taip rodo nepasitenkinimą  ax.gif ?

įdomi ta rod, jos pumpuriukai būna labai smulkučiai, lygionant su jūsų paminėtom - sakyčiau dvigubai mažesni. Bet kažkaip ten ji kai pradeda skleistis tai tie žiedlapiukai tik sukas, tik sukas. Ir galutiniam rezultate - žiedeliai gaunasi stambesni sakyčiau nei swanland pink. Na bent jau ne mažesni smile.gif
http://www.public.fo...ugalai/rod.html
Atsakyti