Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

o cia mano ziedukai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir aš žiedukų dar įkelsiu smile.gif
Appleblossom Rosebud
user posted image
Vit rosenknopp dvispalvis žiedas
user posted image
user posted image
Dood's Super Double
user posted image
Atsakyti
YELL wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabu... wub.gif gaila, kad maniskes dar neskuba zydet verysad.gif
Atsakyti
Yell, Esposa kokie nuostabūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokios gražios tos pilnavidurės. wub.gif wub.gif Gal visdėlto atsiras, kas parduotu nors viena daigeli, labai noriu ax.gif
Atsakyti
Pas mane rožiažiedė „Scarlet Rambler“ rudeninio daiginimo. user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Vakar gavau siuntinuka wub.gif Diedulis atsiunte is namuciu deze gelyciu ,puokste alyvu,ir spaudos musiskes provincijos ax.gif Daigu,ar kaip ten pavadinti,vaizdelis labia mielai nuteike rolleyes.gif Neapleistos gelytes,nors ir ne labai zydincios dar ax.gif ax.gif ax.gif
Labai labai labai grazus jusu ziedeliai,mergaites wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 23 gegužės 2013 - 10:58
Amarille, peržiūrėjau jūsų galeriją, bet jau palergonijų žiedų gausa ir gražumas, tai nerealiai thumbup.gif Ką darote, kokias trąšas naudojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2013 05 23, 12:29)
Amarille, peržiūrėjau jūsų galeriją, bet jau palergonijų žiedų gausa ir gražumas, tai nerealiai  thumbup.gif  Ką darote, kokias trąšas naudojate?  g.gif

http://www.sodininka...t...d1=2&mid2=2

Naudoju sias trasas,perku Z.s litrinius . Keitesi gamintojo pavadinimas,apipavidalinimas,bet is talpos vis atpazystu rolleyes.gif Budavo pavasarinis ir vasarinis variantai,tai zydejimui butinai vasarini su didesniu kalio kiekiu pirkdavau. Dabar ne nezinau,koki palikau namuose tresimui,tik prasau daznai -nors karta savaitej-patresti. Dar ir ilgalaikiu trasu esu paberus I vazonelius pavasari,atsargai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 23 gegužės 2013 - 13:08
Labas vakaras.

Visų gėlytės nuostabios wub.gif

Paspalvinsiu ir aš temą- žydi Swanland Pink:

user posted image

Atsakyti
Kokie gražūs visų žiedai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti