Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

DARSE wub.gif
Atsakyti
Pasakiški žiedai visų wub.gif aišku rožiažiedžių ypatingai wub.gif pas mane dar nė viena iš jų nesiruošia žydėti, bet gal aš per anksti ir tikiuosi g.gif tik šį pavasarį įšaknydinti daigeliai, kažin kada galiu žiedų tikėtis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 24 gegužės 2013 - 21:13
QUOTE(smileja @ 2013 05 24, 22:13)
Pasakiški žiedai visų wub.gif aišku rožiažiedžių ypatingai wub.gif pas mane dar nė viena iš jų nesiruošia žydėti, bet gal aš per anksti ir tikiuosi g.gif tik šį pavasarį įšaknydinti daigeliai, kažin kada galiu žiedų tikėtis? blush2.gif

tai jjau turėtų kraut žiedelius. Nes keletas maniškių pavasarį šaknydintos jau prikrovė pumpurėlių. Pavasarį viskas vyksta greičiau. Ilgai laukt tikrai neteks. Tik patręšt reiktų šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 05 24, 23:13)

Mano pavasarį įšaknydyti daigeliai dauguma jau žydi ax.gif
Atsakyti
Koks grožis rožiažiedžių. Labai laukiu ir aš rožiažiedžių žiedukų rolleyes.gif , kurioms aprūpino Jediara ir Pieninė 4u.gif
Atsakyti
merginos, nuostabios jusu gelytes, patarkit ka daryt, kad ir manosios tokios butu sad.gif nes nusipirkau svyrancias ermitaze vazoneliuose, nusipirkau lauko gelems zemiu, trasu dar, persodinau i lovelius, patresiau, tai tie ziedai, kurie buvo nuzydejo, prikrove jos dar kelias kekes ziedu, bet niekaip neissiskleidzia ir nezydi sad.gif ka daryt? zeme slapia, jau paslepiau lovelius nuo lietaus ir padejau ant palanges, nes galvoju, gal per slapia... ka patarsit?
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 05 25, 20:19)
merginos, nuostabios jusu gelytes, patarkit ka daryt, kad ir manosios tokios butu sad.gif nes nusipirkau svyrancias ermitaze vazoneliuose, nusipirkau lauko gelems zemiu, trasu dar, persodinau i lovelius, patresiau, tai tie ziedai, kurie buvo nuzydejo, prikrove jos dar kelias kekes ziedu, bet niekaip neissiskleidzia ir nezydi sad.gif ka daryt? zeme slapia, jau paslepiau lovelius nuo lietaus ir padejau ant palanges, nes galvoju, gal per slapia... ka patarsit?

kad patraukėt nuo lietaus tai gerai, jom nereikia daug drėgmės. O jei sukrauti žiedeliai ko pergyvenat? turi gi praeiti laikas kol jie galės išsiskleist. Juk jiems niekas nesidaro, negelsta, nekrenta? tai ir laukit. Per vieną dieną niekas nepasidaro biggrin.gif O dar juk orai atvėso, prisitabdė augimas.
Atsakyti
Žydim smile.gif

Čia iš Monami gauta gražuolė, Friesdorf tikriausiai:

user posted image

Ir neprilygstamoji Appleblossom Rosebud:

user posted image
Atsakyti
Superinės gražuolės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nerealiai gražu, o tie margi lapai.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 05 25, 21:27)
Čia iš Monami gauta gražuolė, Friesdorf tikriausiai:

wub.gif wub.gif wub.gif

maniškė porą žiedynų sukrovė,pažydėjo,o kiti visi sudžiuvo verysad.gif

ir vienas žiedelis Swanland Pink
user posted image
bet jau yra ir du žiedynai,tai tikiuosi daugiau wub.gif

bet kokios lapinės pas mane rožiažiedės g.gif trašų gavo tik vieną kartą,tai negaliu sakyti,kad permylėjau g.gif ar jos tokios yra g.gif
Atsakyti
Ateinu padėkoti temos senbuvėms už gerą patarimą:
user posted image
Kai guodžiausi, kad gavau po ilgos kelionės visai nuplikusias, pageltusias - stiebų nelaužti 4u.gif
Viskas pradėjo sėkmingai tvarkytis, lapuotis, apaugti ūgliais, po truputį jau žydi. Aišku, neprilygsta dar toms, kur iš rankų čia Lietuvoje paimtos, bet... su laiku matyt nesiskirs.
Atsakyti