Jungiuosi į Jūsų gretas... nes praeitą savaitę turėjau LAP...
Jau seniai galvojau apie šią operaciją,bet vis tyrimai būdavo blogi...bet galiausiai pavyko įkalbėti savo ginę,kad išrašytų siuntimą šiai operacijai...
Trumpai apie savo istoriją...
Nuo pirmo vyro turiu sūnų...,kai jo laukiausi... pačioje pradžioje nėštumo viena ginė po apžiūros pasakė,kad aš išvis negalėsiu pastot,kad reikalinga man kažkokia operacija... Tada mane su didžiausiais skausmais greitukė nuvežė į vieną Kauno Klinikinę ligoninę... Po tos ginės apžiūros išėjau,kaip nesava...,nes mintys tikrai buvo tragiškos ir įvairios...
Bet... po kelių savaičių sužinojau,kad laukiuosi...Tai buvo mano stebuklas ir pozityvas,kad visdėlto ta ginė suklydo... Bet...
...Gyvenimas šiek tiek pasikeitė... su vaiko tėvu išsiskyriau... Ištekėjau už dabartinio savo vyro... Pradžioje saugojomės nuo nėštumo įvairiausiais būdais, kai nutarėm,kad jau laikas antram vaikeliui... prasidėjo ilgi laukimo metai... 7m. bandžiau pastot ir vis nesėkmingai... Darėmės tyrimus įvairius... vyras tyrėsi spermą... bandžiau naudot OT ir bandyt vaisingiausiom dienom...

Tad šiais metais 05 08 man padarė LAP.,gulėjau Kauno Klinikinėj ligoninėj... paguldė trečiadienį, ketvirtadienį išooperavo, o tik pirmadienį paleido... Po operacijos tą dieną nieko neleido nei valgyt nei gert, tuo labiau vaikščioti... tik vakarop lašelinę buvo pastatę dėl skysčių. Penktadienį jau leido iš lovos atsikelt ir valgyt po truputėlį... paaiškino kokio maisto vengt,kad pilvo nepūstų...
Savaitgalis ligoninėj praėjo gana sklandžiai,tik keletą vakarų prašiau,kad prieš miegą seselė suleistų raminamųjų,kad ramiau miegočiau...
Pirmadienį paleido namo... o šiandien ištraukė siūlus... bilietėnį davė iki penktadienio,tad penktadienį eisiu pas savo vid. gyd.,kad jį tęstų... Mano darbas fizinis,tai bandysiu kuo ilgiau išbūt ant biletėnio...
Mano diagnozė po LAP - Endometriosis extragenitalis... operacijos metu pašalintos kiaušintakių sąaugos..., kiaušintakiai pratekami... prideginti keli endometriozės židiniai ant kiaušidžių ir užpakalinės gimdos sienelės.
Operaciją darė 18 ciklo dieną,tai yra po O. Dabar tik iškyla klausimas,ar gali keletą dienų anksčiau po LAP ateiti mmm

Beje gydytojas po LAP man paskyrė žvakučių trims naktims. Ir liepė bent puse metų naudoti KT ,kad viskas pas mane viduj susitvarkytų... ir tik po pusės metų bandyt pastot...
Tai teks dar bent puse metų laukti iki stebuklo...