Dalinuosi LP įspūdžiais
Paguldė mane 07.03, su gydytojos siuntimu prisitačiau onkologijos centro (santariškių 1) konsultacijų poliklinikoje, užwedė kortelę, tada laukiau prie netoliese esančio kabineto, kol kažkokia gydytoja atiduos kortelę. Tuomet ėjau į tame pačiame pastate esančios klinikos (iš lauko pusės dwejos durys, parašyta kur poliklinika, o kur klinika) priėmimo skyrių, ten kelis dokumentus reikėjo užpildyti, persirengti ir su daiktais nuwedė į 5 aukštą. Skyrė palatą. Kadangi buwau be tyrimų, paėmė kraują, po pietų padarė kardiogramą, anesteziologė atėjo. nuo 3 iki 4 gėriau miltelius (dabar suprantu, kodėl wisos juos taip "myli"). Mano sworiui užteko 1 pakelio. Bet suweikė taip, kad ir kitą dieną iki pietų wis waikščiojau į WC. Wakare suleido raminamųjų, nors ir taip rami kaip belgas buwau

Po to ir ryte dozę gawau

skausmingii jie. 07.04 operuoti išwežė tik po 3, tai jau walgyt kaip žwėris norėjau, palatos kaimynės pietukus sau walgė, o man seilės tekėjo

Po operacijos laiko reanimacijos porą walandų, buwo pradėję pykinti, bet suleido waistukų ir praėjo. Į palatą sugryžau apie 19.30
Personalas labai malonus, wisada paklaus ar gerai jautiesi. Su didžiausiu prašymu ir gydytojos leidimu, 07.05 išleido į namukus

Tai aš ir daržukus apsirawėjau, ir serbentus nusirinkau, uogienės išsiwiriau, užsišaldžiau

Tik krūtinės ląstą wis skauda, matyt nuo to pripučiamo oro per LP.
Taip kad nebijokit, mergaitės, LP

Jei tik reikia, darykitės. Man čia antroji buwo, tai kažkaip lengwiau "pernešiau". Po pirmosios (darytos mano mieste), tik penktą dieną wairuoti galejau, ir tai, labai atsargiai, o po antrosios (darytos santariškėse), trečią dieną laksčiau jau