Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(JEma @ 2013 05 20, 08:35)
Mes tai dingoms, nes kai tokie karsti orai tai bunam kieme ir mano panos derinukas: purvina maikyte, sortukai trikotaziniai, basos nubalnotos kojos ir smelio deze bei laistytuvas  lotuliukas.gif

Pradedu ir aš suprasti, apie ką kalba biggrin.gif Po dienos sode man tik norisi išmesti rūbelius lauk rolleyes.gif

Pukepuke, daili porytė, bet aš visada labiau pastebiu mergytes blush2.gif Pirmas ypač wub.gif tas tamsiai mėlynas... ir rankinukai, net apyrankės pas damutę wub.gif
Sensi, nematau foto g.gif
jbaniukaityte, irgi gražus thumbup.gif

Lauke, manau, daug geriau atrodo vaikai, nei namie prie sienos, bet su fotiku varinėti aš dar neišmokau, tai greitas kadras, gal ir ne pats geriausias rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 20 gegužės 2013 - 15:43
angelelisane , olgunia 2006 ačiukas 4u.gif

lina13 ačiukas 4u.gif , kostiumėlis korėjiečių ax.gif

-Tynka- dailus derinukas,tik batukai nelabai tinka man čia.... ax.gif

jbaniukaitytė ačiukas 4u.gif taip,kostiumėlis korėjiečių,tik pirkau žiemą...jūsų kieminukas derinukas-ryškus,smagus thumbup.gif

pukepuke ačiukas 4u.gif nextukų kepuriukas ir inkariukai,o kita jau parašiau-korėjiečių kostiumėlis biggrin.gif
Jūsų vaizdai superiniai,labai pavydu thumbup.gif labai gražu thumbup.gif mergytės su gėlytėm derinukas lyg matytas-labai labai gražus wub.gif sūnaitėlio žydrasis-taip,didokas,bet derinukas thumbup.gif kitas labai patiko,kur su akinukais ir mergytės su varlytėm taip viskas dera ir dailu thumbup.gif wub.gif o ir rankinukų mamytė parūpinusi prie visokių rūbelių thumbup.gif

Sensi ačiukas 4u.gif foto nesimato verysad.gif

baltė kokios fainutės mergaičiukės thumbup.gif man gražu wub.gif

Kad nebūtų sausai...šioks toks derinukas..... biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 05 20, 08:27)
Ne taskuota,o ta su gelytem  biggrin.gif Ziauriai grazi suknyte (ar kostiumelis ten?) ! Tik man gal jos irgi noretusi mazesnes,ar bent jau apatines dalies trumpesnes...  ax.gif

Kostiumelis, tas isvis 3 dydzio, nu ka besakytumet, mano vaikas 104cm ugio, 2T dydzio rubu nepirksiu bigsmile.gif

QUOTE(JEma @ 2013 05 20, 09:35)
Pukepuke, man labai grazus derinukai wink.gif Del dydziu tai tikiu kad sunku. Taip jie atrodo didoki tiksliau laisvoki. nezinau koks jusu vaikuciu ugis bet jei panasus kaip maniskes panos tai puikiai suprantu kodel tie rubeliai taip atrodo. Mazesnis dydis visiskai ant ribos arba net mazokas, o didesnis butent toks - lyg laisvas. Pas mus irgi siemet daug tokiu rubeliu, kur maikutes ir siemet ir jei labai neuzaugsim per metus tai speju dar ir kitais metais bus geri. O gymboree tai isvis labai platus rubeliai tai keliems metams tinka biggrin.gif

Na man kazkaip vaikams...nerezia akies ciut didesni rubai, vis tik, dar ir ne vasaros pabaiga, pora cm priaugs vaikai, po skalbimo ciut pasitrauks. Vnz isaugtiniu as rubu neperku ir nezadu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 20, 11:15)
Pukepuke dail?s J?sø derinukai:)

Aciu 4u.gif
QUOTE(angelelisane @ 2013 05 20, 11:55)
puke puke mergyte  wub.gif  wub.gif  wub.gif
sensi pyrmas derinukas patiko smile.gif

4u.gif
QUOTE(balt? @ 2013 05 20, 16:41)

Pukepuke, daili poryt?, bet a? visada labiau pastebiu mergytes blush2.gif Pirmas ypa?  wub.gif tas tamsiai m?lynas... ir rankinukai, net apyrank?s pas damutæ wub.gif

Aciu 4u.gif
Grazus jusu derinukai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 05 20, 16:55)
pukepuke  ačiukas  4u.gif  nextukų kepuriukas ir inkariukai,o kita jau parašiau-korėjiečių kostiumėlis  biggrin.gif
Jūsų vaizdai superiniai,labai pavydu  thumbup.gif labai gražu  thumbup.gif  mergytės su gėlytėm derinukas lyg matytas-labai labai gražus  wub.gif  sūnaitėlio žydrasis-taip,didokas,bet derinukas  thumbup.gif  kitas labai patiko,kur su akinukais ir mergytės su varlytėm taip viskas dera ir dailu thumbup.gif  wub.gif  o ir rankinukų mamytė parūpinusi  prie visokių rūbelių  thumbup.gif

Kad nebūtų sausai...šioks toks derinukas..... biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Jusu derinukas patiko, parastas, bet suderintas be priekaistu 4u.gif
Atsakyti
Sensi kavalierius wub.gif wub.gif wub.gif

Tynka wub.gif batai siltoki,bet as irgi kelis kartus buvau atip aprengus vaika vardan derinio biggrin.gif

vilmuteeee, fainulka wub.gif

pukepuke,patiko panelyte tavo wub.gif wub.gif wub.gif berniukui rubai dydoki blush2.gif ech ziuriu Trakuose sezonas ''pa polnoi pragrame'' thumbup.gif reiks nulekti kada butinai i restoraneli ant kranto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 gegužės 2013 - 19:43
Tai kad prasta kokybe fotkiu buvo,isemiau biggrin.gif Va,pasitaisiau, galim dar pasirodyt ax.gif

Cia kas dar nespejo pamatyti:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia kas jau pamate,bet kam nespejom padekoti biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
vilmute man jusu biciukas nu toks jau mielas , fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif tai atrodo kad jam viskas tinka biggrin.gif
Atsakyti
Liaba,

QUOTE(Sensi @ 2013 05 20, 21:51)
Cia kas dar nespejo pamatyti:

su oranziniu maikonu super bigsmile.gif
Atsakyti
Balte,kokios gražios mergytės, pasipuošusio abi. Gražu:)

Vilmute, tiesiog tiesiog...:)Labai viskas dera smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kam patikom ir kam nelabai biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 20, 13:42)
Tynka  wub.gif batai siltoki,bet as irgi kelis kartus buvau atip aprengus vaika vardan derinio biggrin.gif

Tai va, vardan derinio biggrin.gif Batų padai juk su maike taip gražiai dera biggrin.gif O per karšta jam tikrai nebuvo... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 21 gegužės 2013 - 16:04

pukepuke , erikiuxxx , angelelisane , jbaniukaityte ačiū ačiausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sensi man labai labai oranžiniai derinukai patiko thumbup.gif wub.gif žydras ir suderintas puikiai thumbup.gif ...ar nešilta su tokiu kepuriuku? garbaniukai sukais ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif , visiems maziems groziams ir ju mamytems :***..Daug graziu derinuku thumbup.gif

Musu 3-io gimtadienio nuotraukytes smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti