Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

kadanta mazytis wub.gif
zweika man pirmam antram kedukai kazkiap nelabai ziurisi , o 3,4 liuks thumbup.gif nors ir tos kepures man nepatinka biggrin.gif
katee ispradziu kazkur maciau viena berniuka , dar rasiau sustrekas toks, db ziuriu rozine maikyte, kazkaip paskuj uzmatau balta maikyte , blin galvoju perenge paskuj tik pamatau ta ft kur 2 thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 22 gegužės 2013 - 19:27
katee-kaip visada super smagu matyti abu stilingus vaikinukus,jie puikiai atrodo thumbup.gif

zweika-pritariu paskutiniui super derinukui,man jis asmeniskai sauniai atrodo wub.gif

kadanta-kaip ligoniukas,tai labai jau gerai atrodo,net nepasakytai,kad serga-sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
angelelisane - hihihi.gif

QUOTE(barciene78 @ 2013 05 22, 21:08)
[b]katee-kaip visada super smagu matyti abu stilingus vaikinukus,jie puikiai atrodo thumbup.gif

Dekui 4u.gif Ir mums smagu, kad mus pastebi cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 gegužės 2013 - 20:22
user posted image
Atsakyti
kadanta-nuostabūs derinukai, gražios spalvytės. Sveikatytės mažiukui:)
Atsakyti
darara nuostabi angeliška princesė wub.gif wub.gif wub.gif labai tinka tas sakinukas apačioje ir dainytė kaip tik jums thumbup.gif wub.gif

barcienė78 koks šaunus madistas,koks paaugęs thumbup.gif visi derinukai patiko thumbup.gif

katee ačiukas 4u.gif jūros derinukai labai šaunūs,berniukai taip gaiviai atrodo thumbup.gif

balte ačiukas 4u.gif

novena koks mielas jūsų mažylis,pupulis labai gražutis wub.gif

angelelisane man patiko su marga tunikyte mergytė thumbup.gif tik gal bačiukų kitų norėtūs ax.gif

zweika labiausiai su džinsiukais ir maikute thumbup.gif

kadanta koks mielas mažiuliukas wub.gif wub.gif wub.gif sveikatytės jums 4u.gif

Mano mazgis laukuty ...

user posted image
user posted image

Sukaitom,tai biškuliuką nusirengėm biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Čia vakare po lietučio ėjome balas taškyti -biški gal derinukas biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
cia mes:)
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Vilmuteee, grazu, kaip visada..kombis labai fainas smile.gif
Papildyta:
Angelelisane, mažiuke atrodo tokia dalykiška:)
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Aciu uz komplimentus mano Princesei wub.gif

Atleiskit, kad nepakomentuoju, bet tikrai visus pastebiu ir groziuosi--Pukepukes poryte, kaip visada nuostabi, suderinta nuo iki wub.gif , baltes, Olungijos, angelelisane- mergytes wub.gif , Vilmuteee, barcienė78, katee, novena,zweika, kadanta, Tynka, erikiuxxx- madistai berniukai thumbup.gif
Atsakyti
Na kokie visi grazus ir spalvoti wub.gif wub.gif saunuoles mamos super derinukai wub.gif
Atsakyti
angelelisane - si karta nelabai. Spalvos niurios ir sortuku nesupratau blush2.gif Bet mergyte - fainuole wub.gif

jbaniukaityte - pirmas liux thumbup.gif Antras... Ko gero irgi...Tiesiog gal jau akys priprato prie siu kostiumeliu. Spalvos grazios wub.gif

vilmuteeee
- dekui 4u.gif
Jusu mazgio rubeliai puikiai suderinti thumbup.gif Saunu!
Atsakyti
ATSKIRAI TIESIOG NEKOMENTUOSIU VISI BERNIUKAI PATIKO,ŠAUNUOLES MAMOS VISOMS 4u.gif 4u.gif
o is mergycių tai tik dararos princesytė,nuostabioji ,grazioji 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 23 gegužės 2013 - 13:25
QUOTE(lina13 @ 2013 05 23, 13:22)
ATSKIRAI TIESIOG NEKOMENTUOSIU VISI BERNIUKAI PATIKO,ŠAUNUOLES MAMOS VISOMS 4u.gif  4u.gif
o is mergycių tai tik dararos princesytė,nuostabioji ,grazioji 4u.gif  4u.gif  wub.gif
Papildyta:

aciu labai uz tokius grazius zodzius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti