Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Sveikos visos mamytes ir nuostabus modeliukai,tikrai daug groziu atsirado po ilgos ziemos,labai smagu visais pasigrozeti wub.gif Stai ir mes pasirodom su keliais derinukais 4u.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos, grazuoliu ir grazuolyciu mamytes 4u.gif

Atsilo, tai pasivaidenam ir mes. Musu derinukai, keliaujant prie juros:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Einam ir i jus pasiziureti ax.gif

barciene78 - visi derinukai suderinti gerai, bet man labiausiai krenta i aki paskutinis 4u.gif Ir vaikinukas ten toks charizmatiskas atrodo ax.gif Pirmas irgi thumbup.gif

balte - jusu merginos, kaip lelytes wub.gif Ir abi suderintos thumbup.gif

vilmuteee - puikus laisvalaikio derinukas. Sportbatukus su maikute tobulais suderinot thumbup.gif 4u.gif

Sensi - pirmoji foto kaip is zurnalo. Fainas vaikis 4u.gif Dzinsiukai labai idomus. Pirmas derinuka ir derinukas su oranzine maikyte labiausiai patiko.

darara - ech, jusu pupa tokia svelnute visada atrodo wub.gif Visur kaip princese wub.gif Paskutines 3 foto (sujungtos) thumbup.gif Ir pirma foto patiko. Grazi sventine suknyte wub.gif

Tynka - grazus derinukas. Maikyte puikiai dera prei sportbatuku paduko thumbup.gif

pukepuke - Evitos abu grazus derinukai. Ypac - melynas su tasiuku thumbup.gif Egiuko derinukas su laivu ant maikutes irgi liuxinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 gegužės 2013 - 18:17
Ačiū, kas ir mus pastebėjote 4u.gif

Vaikučiai visi kataloginiai wub.gif

vilmuteeee, mano akim tikrai nepriekaištingai suderinta thumbup.gif
katee, puikiai, labai vasariška ir gaivu thumbup.gif
barciene78, pirmasis ir paskutinis labai gražiai žiūrisi smile.gif
Sensi, dabar jau matau smile.gif su oranžiniais marškinėliais abu deriniai (kaip ir daugumai) patiko labiausiai bigsmile.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Vis stebiu sia temute ir smagu ziureti i papuostus vaikucius.
Na mes cia naujokai, turbut busim maziausi,nes katik suejo pirmasis metukas smile.gif .
Kartais ir mes pasiderinam savo rubelius.

user posted image
user posted image

user posted image

i 
Pataisiau nuotraukas. Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 22 gegužės 2013 - 06:12
balte - dekui 4u.gif

novena - koks stilingas ir grazus lelius wub.gif Derinukai, mano akimis, puikus thumbup.gif
Atsakyti
darara angeliskai atrodanti mergyte smile.gif
katee ziuriu ziuri ir nesuprantu pradzioj kas cia vyksta biggrin.gif lotuliukas.gif labai fainai atrodo mazieji
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes. Seniai ir mes besirodeme. 4u.gif
Jau tiek graziu vaikuciu pamaciau, kad atskirai net nevardinsiu. Visi labai grazus derinukai, o ypac vaikuciai. wub.gif wub.gif
Na keletas musu siokiu tokiu derinuku ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

novena - koks stilingas ir grazus lelius wub.gif Derinukai, mano akimis, puikus thumbup.gif
[/quote]
Katee dekui,kad mano mazaji vyruka pastebejot smile.gif as jusu berniukus jau senai pastebejau,kai jus dar rubelius isaugtus pardavinejot smile.gif ziuriu jusu vaikinukai kokie paauge,grazus labai vaikuciai,ne rubeliai juos puosia,bet patys suteikia rubeliams grozio!!!
Beja,sveikinu jus su naujai uzmegzta gyvybe nestuke.gif ,kiek pastebejau,tai broliukai tures dar sesyte,puiku 4u.gif
Atsakyti
darara, kokia issipusciusi mergyte per savo svente, ir kokia grazi tradicija, kiekvienais metais foto ant stalo wink.gif
Barciene stilingas vyrukas, labiausiai paskutinis smile.gif
katee-vau atgaiva akims, labai grazios spalvytės ir vaikiukai smile.gif
novena, koks fainulka mazyliukas..Labai stilingas berniukas, saunuole mamyte;
angelelisane, man patiko mazoji damute smile.gif
zweika, kadangi esu happeak gerbeja,tai man viskas grazu :)Bet dideliausia balai paskutiniam derinukui smile.gif Liuks,labai grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 22 gegužės 2013 - 17:53
Novena, nepergyvenkit, ne maziausi smile.gif Yra dar vienas cia toks 11 men dar vienas smile.gif)) Seniai rodomes, bet nera laiko... o va snd pas daktare vaziavom...kiekviena menesi vis po liga pagaunam...cia pilietis su 40 temp beveik...
user posted image

o cia nuo fotiko amzinai besislepiantis Dydysis brolis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadanta: 22 gegužės 2013 - 18:03
QUOTE(angelelisane @ 2013 05 22, 12:02)
katee ziuriu ziuri ir nesuprantu pradzioj kas cia vyksta biggrin.gif   lotuliukas.gif  labai fainai atrodo  mazieji

Galvojot dvejinasi, ale lyg maikutes skirtingos, ane? lotuliukas.gif
Jusu ugninga mergyte fainuole wub.gif drinks_cheers.gif
Dekui uz komentara mums:4u:
Papildyta:
QUOTE(novena @ 2013 05 22, 18:34)
Katee dekui,kad mano mazaji vyruka pastebejot smile.gif as jusu berniukus jau senai pastebejau,kai jus dar rubelius isaugtus pardavinejot smile.gif  ziuriu jusu vaikinukai kokie paauge,grazus labai vaikuciai,ne rubeliai juos puosia,bet patys suteikia rubeliams grozio!!!
Beja,sveikinu jus su naujai uzmegzta gyvybe nestuke.gif ,kiek pastebejau,tai broliukai tures dar sesyte,puiku  4u.gif

Dekui uz komplimentus ir sveikinimus wub.gif 4u.gif Tik dar tiksliai nezinom ar sesyte bus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 22, 18:52)
katee-vau atgaiva akims, labai grazios spalvytės ir vaikiukai smile.gif

Dekojam 4u.gif

kadanta
- abu broliukai grazuoliai. Ryskios ir daug spalvu thumbup.gif Labai megstu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 gegužės 2013 - 19:10