Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

ačiū smile.gif tik pirmas šiaip mūsų, kiti tik iš fotosesijos.. smile.gif

mergytės su mikiais fainuolės, mėgstu mikius biggrin.gif tik gal man batukų kitų norėtusi ar kojinyčių? smile.gif

o ir dar viena mergytė su mikiais biggrin.gif pati apsirengė taip? gražiai spalvytės dera smile.gif

Atsakyti
Laba, nu derinuku derinuku wub.gif Nera tokiu kad nepatiktu 4u.gif Pas mus darbo dienom derinuku nera, visi darbuose, vaikai darzelyj biggrin.gif
QUOTE(novena @ 2013 05 22, 00:39)
Kartais ir mes pasiderinam savo rubelius.

Grazu 4u.gif

QUOTE(zweika @ 2013 05 22, 18:28)
Sveikos mamytes.

Labaiausiai paskutinis patiko 4u.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 05 23, 11:00)

Mano mazgis laukuty ...

Grazu 4u.gif Man isvis retai kada NEXT nepatinka wub.gif

QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 23, 11:10)

Labai patiko baciukai derinami prie maikutes thumbup.gif Gal tik si karta kepure man nesiziuri cia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 05 24, 15:32)

tikiuosi nepyksit uz tiek daug foto  blush2.gif

Kur jau pyksi cia, tokios grazios jusu foto wub.gif

Rutke, pirmasis derinukas thumbup.gif
Papildyta:
Dar katee vyrukai labai patiko 4u.gif
Atsiprasau ka praleidau, labai jau daug derinuku 4u.gif
Atsakyti
Gražios mergytės baltes ir novenos,visos trys mergytės gražiai susiderinusios smile.gif
Atsakyti
jbaniukaitytė labai patiko su geltona maikute thumbup.gif

katee ačiukas 4u.gif

novena koks mielas mažiukas pupuliukas wub.gif labai gražiai išpuoštas ir bačiukai jums tikrai tinka thumbup.gif
Panelytė ir thumbup.gif

Rutkė labai gražus kavalierius thumbup.gif labai patiko derinukai ir foto,ypač man mieliausia paskutinė,jau taip susiderinot su neužmirštuolėm thumbup.gif wub.gif

al84 dailus džentelmenas thumbup.gif

balte ačiukas 4u.gif jūsų mergytės smagiai atrodo thumbup.gif ,tik vyresnei norėtųsi vienspalvių kelnių... ax.gif

*Lollipop* ačiū ačiū 4u.gif jūsų meiliukas kaip visada-nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif norisi žiūrėti ir žiūrėti,foto tokios puikios,kad atrodo lyg ir pakibinti išeitų meiliuką wub.gif gražūs derinukai,labai mielas vaikutukas wub.gif

pukepuke ačiukas 4u.gif labai mylime nextukus bigsmile.gif
Atsakyti
Lollipop - nu jau foto grazumas bigsmile.gif wub.gif Derinukas su dzinsiukais thumbup.gif

Rutke - visi derinukai patiko. Bet kadangi megstu spalvas, tai pirmas ir paskutinis - laiausiai.Ojau vaikas koks grazus wub.gif Sukuosena jam puikiai tinka thumbup.gif

balte - man gal irgi vyresnelei noretusi vienspalviu kelnyciu. Arba tada jau bliuskytes be aplikacijos, vienspalves g.gif

novena - mergaitiskai. Zaismingai. Tik gal basutes rinkciausi ne sportines.

pukepuke
- dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 25 gegužės 2013 - 16:20
sveikos mamytes na ir mes pasirodysim kelis
cia vakarinis pasidūkimas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
cia kitas dzemperiukas tik kelnytes jau matytos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 05 25, 19:26)
sveikos mamytes na ir mes pasirodysim kelis

Grazus,
Pirma mitis paziurejus i pirmaji kad vilmuteee berniukas cia biggrin.gif
O mes be derinuku busime sia savaite...Gulim ligoninej sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 26 gegužės 2013 - 09:22
[quote=pukepuke,2013 05 26, 09:20]
Grazus,
Pirma mitis paziurejus i pirmaji kad vilmuteee berniukas cia biggrin.gif
aciū 4u.gif kelnytes tai taip ,tokios pat biggrin.gif jug is next biggrin.gif mes taipat mylim next rūbelius biggrin.gif o jūs sveikit

Papildyta:
kazko derinukuose tylu biggrin.gif mes dar pasirodysim kazkas matyta tik kitaip suderinta
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Mano vyresnėlei apsimauti kelnes tolygu save skriausti. Tai krūva džinsų tvarkingai guli spintoj, negaliu įkalbėt apsimaut... rolleyes.gif

novena, thumbup.gif na, ir man atrodo basučių reikia ne sportinių, bet šiaip suprantu kaip būna, maniškės, tai pačios batus gi renkasi, turim pvz. rožinių batų ir ne vienus - kelių atspalvių, tai ne, va reik būtinai violetinių.... Na, tik tiek, jog rūbuose ten buvo violetinės, tai leidau palikti doh.gif
Atsakyti
Rutke pyrmas wub.gif o paskutine nuotraukyte labai grazu viskas norss kelnytes man nelabai patinka bet nuotrauka thumbup.gif
3 mertgytes fainai paparstai bet neprastai smile.gif
lina13 tas prei furos liuksinis thumbup.gif
mes neturim ka rodytis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=angelelisane,2013 05 27, 13:45]

lina13 tas prei furos liuksinis thumbup.gif
aciū 4u.gif
Atsakyti

lina13 labai fainūs derinukai visi thumbup.gif nu toks putiovas bachuriukas wub.gif thumbup.gif man pirmas labiausiai patiko ir su pirato maikute bigsmile.gif matyt būsim kartu apsipirkusios nextukų bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti