Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Novena, oi dievuliau koks fainas pupsikiukas maziukas. Viskas cia pas Jus puikiai dera:)

Ačiū, Lara22, angelelisane
Atsakyti
novena - koks meilus jusu pupsikas wub.gif wub.gif wub.gif Labai! Ir jus saunuole, viskas puikiai suderinta. Dzinsiukai labai thumbup.gif
Atsakyti
Angelelisane patiko mergytes derinukas (su balionu) labai idomiai ziurisi to splacios kelnytes 4u.gif

Vilmuteee na jus kaip visad man labai patinkat, ideliai viska suderinat, visi derinukai idomus, spalvingi, ir begalo tinka suneliui, spaudziu desine, tikra saunuole esat 4u.gif

Jbaniukaityte labai patiko antrasis komplektukas, sportinis, labai graziai ziurisi, o kedukai isvis superiniai, sekantis irgi thumbup.gif

Al84 patiko skrybeliukas ir derinukas, tik vis zvilgsnis uzkliuva ties koinytem jos tokios storos prie espadriliuku atrodo g.gif arba tik nuotraukoi taip g.gif

Novena oi koks mazuliukas fainas (zadejau rasyti pupsikas, bet ziuriu kad lygiai ta pati ir kitos parase), nerealiai, derinukas irgi laaabai grazus, saunuole mamyte wub.gif wub.gif

Mes reti sveciai cia, dazniausiai bunam kieme, tai ir derinukai tokie paprastuciai patogus.. nederinukiski biggrin.gif

Kieminis, padarem piknikiuka po obelim kieme biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

cia labiau derinukas:

user posted image

user posted image

cia jau visiems kogero pabodes kombis

user posted image

tikiuosi nepyksit uz tiek daug foto blush2.gif

Atsakyti
Retai čia beužsuku, dabar tik užšokau prabėgom ir negaliu nepagirt Lollipop wub.gif
Kaip gražu! Nuotraukos kokios wub.gif Koks mažius paaugęs fainas thumbup.gif
Atsakyti
lolipop kokie jūs jau dideli thumbup.gif mamytė labai graziai paveiksluoja patiko pries pasutinis labai su dryzuota maikute, thumbup.gif
novena koks grazus maziukas ir stilingas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
*Lollipop* labai labai smile.gif o nuotraukytes wub.gif ir vaikutis labai grazus smile.gif o kombis vis dar man patinka biggrin.gif nes kostiumeli toki turim biggrin.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
vis ateinu pasigrožėti derinukais, vieni labiau kiti mažiau bet vistiek labai gražūs smile.gif) čia mūsu keletas smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
novena grazuoliukas, ir ankstesni derinukai irgi patiko, netycia buvau praleidus wub.gif

Lollipop kaip visada nuotraukytes labai grazios wub.gif Is derinuku dryzuotas patiko 4u.gif
O pas mus tos kojines jos tokios biski ilgos, tai jas truputi nuleidau ir atrodo, kad labai storos. O siaip espadriles man be kojiniu graziausiai atrodo, bet naujas dejom pirma karta, bijojau kad nepritrintu kojytes. smile.gif

Rutke berniukas su raudonom kelnem patiko labai wub.gif
Atsakyti
OHO kiek užderėjo smile.gif

novena, abudu derinukai labai mieli smile.gif Paskutinis taip pat gražus, negali nepastebėti smile.gif

zweika, paskutinis gražus derinys thumbup.gif , o kelnytės visos gražios smile.gif

kadanta, kokie broliukai simpatiški smile.gif

angelelisane, thumbup.gif tik batyčių ir man kažkokių tai kitokių lyg norisi

vilmuteeee, kaip visada super... thumbup.gif tik gal ko ryškesnio/vienspalvio norisi

jbaniukaityte, negaliu atsižiūrėti bigsmile.gif

al84, fainuolis Jūsų berniukas wub.gif

*Lollipop*, su tokiom nuotraukom ir snargliukas po nosim gražiai žiūrisi, o jei rimtai, tai fantastiški vaizdai wub.gif

Rūtkė, nepabodę spalvos (kelnytės)... niu labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 24 gegužės 2013 - 16:30
Lollipop-kaip grazu, ypac dryzuotas,labai patiko:) O kombis ir man neatsibodęs;
Rūtke, labai fainuolis, ypač paskutinis derinukas ir pirmas smile.gif
Atsakyti
Mergaičių stoka temoje, tai trumpam pasirodom smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu visoms mamytems,uz mums isakytus komplimentus smile.gif labai visos draugiskos 4u.gif tikejausi,kad naujoku nepriims i savo kompanija biggrin.gif
Ziuriu tikrai mamytes turi meno gyslele,nes yra tokiu superiniu ne tik derinuku,bet ir foto,tokios meniskos,mielos akiai! Visos mamytes saunuoles,visi derinukai nuostabus,negaliu atsigrozeti,jau visas madu zurnalas gautusi wub.gif
Bukit aktyvesnes mamytes,dekit daugiau foto,pasisemsim viena is kitos ideju,pasigrozesim modeliukais smile.gif
Mes ir turim sesyte,bet ji pas mus labai jau su savo charakteriu biggrin.gif visai nenori puostis schmoll.gif rengiasi tik sau patogiais rubais.

[URL=http:// user posted image]My Webpage[/URL][URL=http:// user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti