Novena, oi dievuliau koks fainas pupsikiukas maziukas. Viskas cia pas Jus puikiai dera:)
Ačiū, Lara22, angelelisane
novena - koks meilus jusu pupsikas
Labai! Ir jus saunuole, viskas puikiai suderinta. Dzinsiukai labai

Angelelisane patiko mergytes derinukas (su balionu) labai idomiai ziurisi to splacios kelnytes
Vilmuteee na jus kaip visad man labai patinkat, ideliai viska suderinat, visi derinukai idomus, spalvingi, ir begalo tinka suneliui, spaudziu desine, tikra saunuole esat
Jbaniukaityte labai patiko antrasis komplektukas, sportinis, labai graziai ziurisi, o kedukai isvis superiniai, sekantis irgi
Al84 patiko skrybeliukas ir derinukas, tik vis zvilgsnis uzkliuva ties koinytem jos tokios storos prie espadriliuku atrodo
arba tik nuotraukoi taip
Novena oi koks mazuliukas fainas (zadejau rasyti pupsikas, bet ziuriu kad lygiai ta pati ir kitos parase), nerealiai, derinukas irgi laaabai grazus, saunuole mamyte
Mes reti sveciai cia, dazniausiai bunam kieme, tai ir derinukai tokie paprastuciai patogus.. nederinukiski
Kieminis, padarem piknikiuka po obelim kieme

cia labiau derinukas:

cia jau visiems kogero pabodes kombis

tikiuosi nepyksit uz tiek daug foto

Vilmuteee na jus kaip visad man labai patinkat, ideliai viska suderinat, visi derinukai idomus, spalvingi, ir begalo tinka suneliui, spaudziu desine, tikra saunuole esat

Jbaniukaityte labai patiko antrasis komplektukas, sportinis, labai graziai ziurisi, o kedukai isvis superiniai, sekantis irgi

Al84 patiko skrybeliukas ir derinukas, tik vis zvilgsnis uzkliuva ties koinytem jos tokios storos prie espadriliuku atrodo

Novena oi koks mazuliukas fainas (zadejau rasyti pupsikas, bet ziuriu kad lygiai ta pati ir kitos parase), nerealiai, derinukas irgi laaabai grazus, saunuole mamyte

Mes reti sveciai cia, dazniausiai bunam kieme, tai ir derinukai tokie paprastuciai patogus.. nederinukiski

Kieminis, padarem piknikiuka po obelim kieme

cia labiau derinukas:

cia jau visiems kogero pabodes kombis

tikiuosi nepyksit uz tiek daug foto

*Lollipop* labai labai
o nuotraukytes
ir vaikutis labai grazus
o kombis vis dar man patinka
nes kostiumeli toki turim
aciu

aciu

novena grazuoliukas, ir ankstesni derinukai irgi patiko, netycia buvau praleidus
Lollipop kaip visada nuotraukytes labai grazios
Is derinuku dryzuotas patiko
O pas mus tos kojines jos tokios biski ilgos, tai jas truputi nuleidau ir atrodo, kad labai storos. O siaip espadriles man be kojiniu graziausiai atrodo, bet naujas dejom pirma karta, bijojau kad nepritrintu kojytes.
Rutke berniukas su raudonom kelnem patiko labai

Lollipop kaip visada nuotraukytes labai grazios

O pas mus tos kojines jos tokios biski ilgos, tai jas truputi nuleidau ir atrodo, kad labai storos. O siaip espadriles man be kojiniu graziausiai atrodo, bet naujas dejom pirma karta, bijojau kad nepritrintu kojytes.

Rutke berniukas su raudonom kelnem patiko labai

OHO kiek užderėjo
novena, abudu derinukai labai mieli
Paskutinis taip pat gražus, negali nepastebėti
zweika, paskutinis gražus derinys
, o kelnytės visos gražios
kadanta, kokie broliukai simpatiški
angelelisane,
tik batyčių ir man kažkokių tai kitokių lyg norisi
vilmuteeee, kaip visada super...
tik gal ko ryškesnio/vienspalvio norisi
jbaniukaityte, negaliu atsižiūrėti
al84, fainuolis Jūsų berniukas
*Lollipop*, su tokiom nuotraukom ir snargliukas po nosim gražiai žiūrisi, o jei rimtai, tai fantastiški vaizdai
Rūtkė, nepabodę spalvos (kelnytės)... niu labai labai

novena, abudu derinukai labai mieli

zweika, paskutinis gražus derinys

kadanta, kokie broliukai simpatiški

angelelisane,

vilmuteeee, kaip visada super...

jbaniukaityte, negaliu atsižiūrėti

al84, fainuolis Jūsų berniukas

*Lollipop*, su tokiom nuotraukom ir snargliukas po nosim gražiai žiūrisi, o jei rimtai, tai fantastiški vaizdai

Rūtkė, nepabodę spalvos (kelnytės)... niu labai labai

Lollipop-kaip grazu, ypac dryzuotas,labai patiko:) O kombis ir man neatsibodęs;
Rūtke, labai fainuolis, ypač paskutinis derinukas ir pirmas
Rūtke, labai fainuolis, ypač paskutinis derinukas ir pirmas

Aciu visoms mamytems,uz mums isakytus komplimentus
labai visos draugiskos
tikejausi,kad naujoku nepriims i savo kompanija
Ziuriu tikrai mamytes turi meno gyslele,nes yra tokiu superiniu ne tik derinuku,bet ir foto,tokios meniskos,mielos akiai! Visos mamytes saunuoles,visi derinukai nuostabus,negaliu atsigrozeti,jau visas madu zurnalas gautusi
Bukit aktyvesnes mamytes,dekit daugiau foto,pasisemsim viena is kitos ideju,pasigrozesim modeliukais
Mes ir turim sesyte,bet ji pas mus labai jau su savo charakteriu
visai nenori puostis
rengiasi tik sau patogiais rubais.
[URL=http://
]My Webpage[/URL][URL=http://
]My Webpage[/URL]

Ziuriu tikrai mamytes turi meno gyslele,nes yra tokiu superiniu ne tik derinuku,bet ir foto,tokios meniskos,mielos akiai! Visos mamytes saunuoles,visi derinukai nuostabus,negaliu atsigrozeti,jau visas madu zurnalas gautusi

Bukit aktyvesnes mamytes,dekit daugiau foto,pasisemsim viena is kitos ideju,pasigrozesim modeliukais

Mes ir turim sesyte,bet ji pas mus labai jau su savo charakteriu

[URL=http://