Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Kokie grazus ir ryskus vaikuciai, smagu ziureti wub.gif
Is paskutiniuju labiausiai isimine vilmutee ir jbaniukaityte berniukai wub.gif , man jie kazkuo panasus ax.gif, gal kartais broliai biggrin.gif
Dar tiesa prisiminiau katee berniukus, grazuoliai rudaakiai wub.gif Derinukai irgi patiko.
Man tai saviski sunku fotofrafuot paskutiniu metu, tai beveik neturim jokiu derinuku nuotraukuose. Sekmadieni buvo gerai nusiteikes, tai pagavau kazkaip smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2013 05 23, 16:45)
Dar tiesa prisiminiau katee berniukus, grazuoliai rudaakiai  wub.gif Derinukai irgi patiko.

Dekui 4u.gif

Kokia foto jusu wub.gif Ir derinukas superinis thumbup.gif Espadriles, ir lininiai marskinukai (berods g.gif ) super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2013 05 22, 18:28)

tas su kiškiu ant palaidinukės tai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jbaniukaityte - dailus vaikinukas 4u.gif

vilmuteeee-dekui,jau tikrai paaugom 4u.gif O jus kaip visada dailuciai,visi derinukai thumbup.gif wub.gif

alba84-super vasariskas derinuka 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyrimus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zweika: 23 gegužės 2013 - 17:21
Oho,kad prazydo tema,kaip gelynas koks bigsmile.gif biggrin.gif
Visi derinukai savotiskai grazus, ir tiek daug,darosi sunku komentuot doh.gif
Bet va,jai gatvej sutikciau jbaniukaityte ir al84 is vienos leliaus atimciau ryskiuosius kedasus,is kitos- melyna skrybliu biggrin.gif Kedukai,jauciu Next? O skrybeliuka kur pirkot? blush2.gif
Atsakyti
Dekojam mamytems 4u.gif

Skrybeliukas musu irgi Next, is praeitu metu kolekcijos, pirkom pernai, bet dar ir siemet telpam smile.gif
Atsakyti
Al84, labai dailus derinukas, gražu smile.gif
O kas delvilmutees ir mano bernuzelio,gal panasus kuom,gal kad sviesus, bet ne broliukai biggrin.gif Tik krastieciai smile.gif
Ačiū mamukams,kad mus pastebėjot smile.gif
Sensi, musu kedukai H&M
Atsakyti
Šiandieninis:)
user posted image
Atsakyti
Dekinga,kad priemet mus i savo gretas,kad ir mano lelius patiko wub.gif
Jau tiek išgirtos vaikučių mamytes,net nezinau ka ir pridurti. Visi vaikuciai superiniai 4u.gif reiktu visoms mamytems susiburti ir isleisti zurnala "Vaikų mados".
Kiek cia pastebejau tai vaikuciai tikri lietuviai biggrin.gif visi blondinai smile.gif tik katees vyriukai tamsesni.
Labai jau grazus tie du berniukai is Kedainiu wub.gif
Nesinori kazko isskirt,bet turiu issirinkus savo favoritus bigsmile.gif
Siandien mes lauke,bet neturim tiek avalynes verysad.gif kad isbaigt savo garderoba.

[URL=http:// user posted image]My Webpage[/URL][URL=http:// user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
vilmuteee, jbaniukaityte thumbup.gif thumbup.gif
al84 fainai labai smile.gif pradeda jau cia man patikt tie skribeliukai biggrin.gif
novena labai fainuolis vyrukas su popkium wub.gif wub.gif
Atsakyti
jbaniukaityte labai grazus visi derinukai
Atsakyti