Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

Nieko nejausite, kaip jums dės breketus, tai ir nuskausmint nereikia 4u.gif vėliau jau gali pamausti, kai dantys pradės judėt. O kodėl protinių nerovėt? nebijot, kad jiems išdygus vėl išsivaikščios dantys?

Aš vakar buvau vizite, tai pagal orto pasakojimus - gavau jau paskutinę vielą ant viršutinių dantų smile.gif visą laiką vaikščiodavau su balta viela, tai taip gražiai buvo, o dabar ta metalinė tai pobaisiai atrodo, na nieko, dėl grožio aukojuos blush2.gif tiesa, taip ilgokai pabuvau be vielos (na kol ją raitė), tai kaip keistai tie dantys jautėsi - net nemalonu, atrodo, kad kažko trūksta, tai kas bus, kai visai nuims biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 17 balandžio 2013 - 15:42
QUOTE(ANETELE @ 2013 04 17, 16:52)
Sveikos  ax.gif
Merginos ar dedant breketus skauda?  blush2.gif  Ar nuskausmina?
Man rytoj apacia des,ir kaiptik mazdaug savaite laiko skauda apatinio zandikaulio paty gala nes protinis lenda  doh.gif tai apacia tas visas kampas  gan jautrus  unsure.gif .

Visai neskauda ir dantis pradeda mausti tik po keliu valandu. Zodziu be baimes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2013 04 17, 15:52)
Sveikos  ax.gif
Man rytoj apacia des,ir kaiptik mazdaug savaite laiko skauda apatinio zandikaulio paty gala nes protinis lenda  doh.gif tai apacia tas visas kampas  gan jautrus  unsure.gif .

Is visu odontologinu proceduru, breketu uzdejimas, viena maloniausiuju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 04 17, 11:46)
Manieji beligatūriniai, tai aš brangiau moku... Mano vieno lanko pakeitimas 200 Lt  blink.gif  O jeigu nekeičia nieko, tai sumokėjau 50 Lt. Tikiuosi bendra suma nesigaus kosminė... Nes kolkas brangokokas malonumas  doh.gif

Ogo kainytes...taip ir bankrotuoti galima...
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 04 17, 15:40)
Nieko nejausite, kaip jums dės breketus, tai ir nuskausmint nereikia 4u.gif  vėliau jau gali pamausti, kai dantys pradės judėt. O kodėl protinių nerovėt? nebijot, kad jiems išdygus vėl išsivaikščios dantys?

Neroviau nes bijojau blush2.gif .Istikruju ortodonte sake kad jie reiksmes netures nes pas mane tarp visu dantu tarpai nemazi yra,o dantukai mano smulkus .Jei iltis butu savo vietoje manau net negalvociau apie breketus.
Kadangi pasiryzau ilty atstatinet y vieta,pieniny dantuka raut lauk tai ir tarpus tvarkysiuosi smile.gif .

QUOTE(egta @ 2013 04 17, 16:44)
Visai neskauda ir dantis pradeda mausti tik po keliu valandu. Zodziu be baimes  mirksiukas.gif

QUOTE(MrsM @ 2013 04 17, 16:46)
Is visu odontologinu proceduru, breketu uzdejimas, viena maloniausiuju  mirksiukas.gif

Merginos dekui uz ataskymus visoms smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 04 17, 10:24)
Tai tada kiek paverzimas kainuoja vieno lanko jei nekeiciant?

Įvairios čia visur tos kainos. Aš su beligatūriniais už naują vielą moku 160 Lt. O kai vielos nekeitė, tik paveržė ir uždėjo gumytę ant dviejų dantų, sumokėjau 40 Lt. Bet kažkaip sparčiai man tas vielas kaitalioja, tai tik vienintelį kartą ir prasisukau su 40 Lt smile.gif dabar laukia vizitas gegužės 16 dieną, įtariu, vėl abu lankus keis. Uf, pinigėliai pinigai...
Atsakyti
keliauju snd i vizita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2013 04 17, 16:52)
Sveikos  ax.gif

visiškai neskauda, beje man šiandien jau nuėmė, tai neskaudėjo ir kaip nuiminėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUCIUKAS ;0): 18 balandžio 2013 - 10:57
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2013 04 18, 10:56)
visiškai neskauda, beje man šiandien jau nuėmė, tai neskaudėjo ir kaip nuiminėjo  biggrin.gif

Aha jau ysitikinau kad neskauda smile.gif .
Uzdejo apacia ,pries tai dar dare spaudus tai uz apacios breketus,spaudus,vaska ir sepetelius sumokejau 1480lt.
Vizitas po 7 savaiciu tik.
Jausmas kolkas keistas ,nera kad nesmagu tik jauciu kad burnoj kazkas yra ir burna dziusta.
Atsakyti
As jau po. Uzdejo ant 2 galiniu kruminiu po breketa ir pakeite viela - persokom viena viela, tai dabar priespaskutine. Uz 2 men kita vizitas - pakeis i paskutine ir viskas bigsmile.gif su virsum bus basta! sako sutaupysi ir pinigeliu ir greiciau bus. ir uz 2 men des apacia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2013 04 17, 14:52)
Sveikos  ax.gif

ne biggrin.gif priklijuoja per 15min ir done. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 04 18, 13:04)
As jau po. Uzdejo ant 2 galiniu kruminiu po breketa ir pakeite viela  - persokom viena viela, tai dabar priespaskutine. Uz 2 men kita vizitas - pakeis i paskutine ir viskas  bigsmile.gif  su virsum bus basta! sako sutaupysi ir pinigeliu ir greiciau bus. ir  uz 2 men des apacia  bigsmile.gif

kiek suplojai? biggrin.gif
as einu 05 06 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 18, 13:15)

kiek suplojai? biggrin.gif
as einu 05 06 thumbup.gif

390
Atsakyti