Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

QUOTE(bio @ 2013 04 19, 13:01)
Labai grazu, atrodo dar truputi tik atlenkti reikia ir viskas bus 4u.gif  o nezinai, kurio dydzio viela dejo?man ir vis pro viena prasoka, idomu, kada turesiu paskutine ax.gif

bigsmile.gif

ji sake kazkokius skaicius, bet nebeatsimenu. ji yra priespaskutine.

Papildyta:
QUOTE(ANETELE @ 2013 04 19, 09:41)
Apziurejau  ax.gif  o apacia desit taipt breketus?

jo jo, butinai desiu, ten didziausia beda ir tuno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 04 19, 16:30)

jo jo, butinai  desiu, ten didziausia beda ir tuno  unsure.gif

O kodel pradejot nuo virsaus?
Pas mane didziausia beda apacioje,Damusiene dar per konsultacija pasake kad, prades nuo apacios tvarkyti,nes apaciai daugiau laiko reikes.
O virsu prijungt zada po 4-5 men.

Kai dejo breketus pasakojo kazka apie vielutes islindima is galinio breketo g.gif desineje puseje ,sake nieko baisaus ysikist atgal ir viskas.
Sendien atkreipiau demesy kad, ties tuo galiniu breketu vielute pajudint eina ,ar taip turi buti? g.gif Ne issitraukia nieko bet zemyn aukstyn eina pajudint.

Man vienoje puseje breketas detas ant kruminio danties o kitoje ne g.gif .

Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2013 04 19, 17:35)
O kodel pradejot nuo virsaus?
Pas mane didziausia beda apacioje,Damusiene dar per konsultacija pasake kad, prades nuo apacios tvarkyti,nes apaciai daugiau laiko reikes.
O virsu prijungt zada po 4-5 men.

Kai dejo breketus pasakojo kazka apie vielutes islindima is galinio breketo  g.gif desineje puseje ,sake nieko baisaus ysikist atgal ir viskas.
Sendien atkreipiau demesy kad, ties tuo galiniu breketu vielute pajudint eina ,ar taip turi buti?  g.gif  Ne issitraukia nieko bet zemyn aukstyn eina pajudint.

Man vienoje puseje breketas detas ant kruminio danties o kitoje ne  g.gif .

Ar ji tikrai neiskritusi, jei eina pajudinti/ Nes man taip buvo, ejo pajudinti, bet galiukas buvo uzsikabines po breketu ir ji jau buvo iskritusi, tik veliau ta supratau, isikisti, ja nera sunku, svarbiausia nebijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 19, 11:30)
Oho, jau viršuj iki tobulybės nedaug ir trūksta smile.gif super, sveikinimai!  4u.gif

hi.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 04 19, 16:37)
Ar ji tikrai neiskritusi, jei eina pajudinti/ Nes man  taip buvo, ejo pajudinti, bet galiukas buvo uzsikabines po breketu ir ji jau buvo iskritusi, tik veliau ta supratau, isikisti, ja nera sunku, svarbiausia nebijoti mirksiukas.gif

Nu atrodo nera iskritusi g.gif arba as nesuprantu.Ji nedaug juda .O turi aplamai nejudeti?
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2013 04 19, 17:06)
Nu atrodo nera iskritusi  g.gif arba as nesuprantu.Ji nedaug juda .O turi aplamai nejudeti?

Naaa, pas mane tai pirmoji buvo truputį įlinkusi, todėl irgi lengvai krutinosi ir lankstėsi aukštyn/žemyn. Jau kai iškrenta, tai patraukus aukštyn arba žemyn tikrai atsilapatuotų ir matytųsi, kad ji iškritus smile.gif antroji irgi truputuką maltis pradėjo ilgiau panešiojus. Trečia dabar stovi kaip uola, net nuo riešutų nekrenta ir nelinksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 19, 17:27)
Naaa, pas mane tai pirmoji buvo truputį įlinkusi, todėl irgi lengvai krutinosi ir lankstėsi aukštyn/žemyn. Jau kai iškrenta, tai patraukus aukštyn arba žemyn tikrai atsilapatuotų ir matytųsi, kad ji iškritus smile.gif antroji irgi truputuką maltis pradėjo ilgiau panešiojus. Trečia dabar stovi kaip uola, net nuo riešutų nekrenta ir nelinksta biggrin.gif

Man ortodonte sake kad,viela vienoj vietoj yra laisvesne nes ant vieno danties (pieninio) nera breketo.Tai gal viskas ok smile.gif .

Oho riesutus bigsmile.gif mano meniu sendien buvo kose,surelis ir daug saltibarsciu skystu ir bulviu koses biggrin.gif .
Ai ir per diena y veidroduka ziuriu nezinau kiek kartu blush2.gif .
Atsakyti
Sveiki. Kas nešioja plokšteles klausimas, nes manau čia tinka į tą temą, nes daug kam reikia nešiot plokšteles po breketų. Ar su jomis patogu bučiuotis ar vis dėl to reikia išsiimt? Nebandžiau su jomis biggrin.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ink0gnito @ 2013 04 19, 17:39)
Sveiki. Kas nešioja plokšteles klausimas, nes manau čia tinka į tą temą, nes daug kam reikia nešiot plokšteles po breketų. Ar su jomis patogu bučiuotis ar vis dėl to reikia išsiimt? Nebandžiau su jomis biggrin.gif Ačiū smile.gif

tas ploksteles manau reik nesiot nakti. nes baisiai nepatogu daryt viska. ka jau sneket apie buciavimasi...
pasibuciuokit ir eikit miegot.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 04 19, 18:56)
tas ploksteles manau reik nesiot nakti. nes baisiai nepatogu daryt viska. ka jau sneket apie buciavimasi...
pasibuciuokit ir eikit miegot.

Man sakė, kad kuo daugiau nešiot, tik aš prieš su ja susitinkant jas išsiimu biggrin.gif Kartu negyvenam, tai negalim eit miegot po to biggrin.gif Tai ar kas nors gali pasakyt patirties savo blogos, ar geros?
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 04 17, 19:33)
Ogo kainytes...taip ir bankrotuoti galima...

Aš irgi dėl to paties nerimauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 04 19, 19:41)
Aš irgi dėl to paties nerimauju  doh.gif

Pas mano orto tokiu kainu ner, tai man net plaukai siausias, kas butu jei pas kita buciau patekus biggrin.gif

O del vielutes tai pas mane ji irgi labai jau lanksti, net kazka kieto kandant jauciu kaip gale lankstosi, bet cia pati pirma viela tai ji tokia plonyte smile.gif
Atsakyti