Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

QUOTE(guodzik @ 2013 04 23, 22:14)
grazu smile.gif man tai jie spalvos nepakeite  g.gif
ka higieniste sake?

Dar nebuvau rytoj eisiu pas higieniste:ax:
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 23, 21:14)
o del sveplumo tai kuo toliau tuo blogiau, as jau sh raides nebeistariu  doh.gif o jei greit kalbu tai isvis svepla  doh.gif

Suprantu tave. Man dabar pats šveplavimo gazas (jeigu neblogės daugiau). Net gėdijuos jau kartais kalbėt. blush2.gif su visom "š" ir "s" kažkokia tragedija. O aš mėgėja greit kalbėt, tai sumalu, net prašo paskui pakartot, ką pasakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 23, 21:30)
Suprantu tave. Man dabar pats šveplavimo gazas (jeigu neblogės daugiau). Net gėdijuos jau kartais kalbėt.  blush2.gif  su visom "š" ir "s" kažkokia tragedija. O aš mėgėja greit kalbėt, tai sumalu, net prašo paskui pakartot, ką pasakiau  blush2.gif

as tai patraukiu save per danti. buna kartais kolegos pavarde blogai perskaitau, vietoj sh, s, tai tipo, sorry, svepla neistariu sh biggrin.gif ir isvis mes kai dirbam su anglais tai is manes kolegos nepiktai juokiasi, sako, tu dabar varai kaip angle su tuo ju akcentu lotuliukas.gif siaip man toks gal biski kompleksas, bet as nevengiu prisipazinti, jo, sakau, as svepluoju ir ka biggrin.gif tai buna kiti uztaria, nu kur tau, nesi girdejusi svepluojanciu ir pan biggrin.gif o pas tave irgi del tarpu?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 23, 21:43)
tai buna kiti uztaria, nu kur tau, nesi girdejusi svepluojanciu ir pan  biggrin.gif o pas tave irgi del tarpu?

Aš irgi nevengiu pasišaipyt, nu bet jau ima erzint smile.gif pas mane turbūt ir dėl tarpų, ir dėl to, kad sukandus dantis, priekiniai viršutiniai dantys gaunasi išsišovę ir išsiplėtę į priekį labiau nei apačią, tarp viršutinių ir priekinių pirmukų gaunas nemenkas tarpukas, į kurį liežuvio galiukas sutelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 23, 21:51)
Aš irgi nevengiu pasišaipyt, nu bet jau ima erzint smile.gif pas mane turbūt ir dėl tarpų, ir dėl to, kad sukandus dantis, priekiniai viršutiniai dantys gaunasi išsišovę ir išsiplėtę į priekį labiau nei apačią, tarp viršutinių ir priekinių pirmukų gaunas nemenkas tarpukas, į kurį liežuvio galiukas sutelpa  doh.gif

pas mane lygiai tas pats biggrin.gif todel ir svepluojam biggrin.gif as pvz turejau iki tol normalu sakandi bet nuo pat breketu sudejimo mano dantys eme ziureti i visas puses, pvz as nieko negaliu atsikasti nes man normaliai nesusikanda priekiniai dantys smile.gif tai viska plesau, pjaustau ir pan, kazkada bandziau kolduno atsikast tai po keliu nevykusiu bandymu, atsinesiau peili ir pjausciau koldunus lotuliukas.gif
bet erzint ir mane erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 23, 22:13)
pas mane lygiai tas pats  biggrin.gif todel ir svepluojam  biggrin.gif as pvz turejau iki tol normalu sakandi bet nuo pat breketu sudejimo mano dantys eme ziureti i visas puses, pvz as nieko negaliu atsikasti nes man normaliai nesusikanda priekiniai dantys  smile.gif tai viska plesau, pjaustau ir pan, kazkada bandziau kolduno atsikast tai po keliu nevykusiu bandymu, atsinesiau peili ir pjausciau koldunus lotuliukas.gif
bet erzint ir mane erzina  doh.gif

O taip, su kandimu tas pats biggrin.gif kokį sumuštinį kąsdama pasikišu liežuvį po apačia kaip atramą ir viršutiniais zulinu į šonus kaip kokiu peiliu biggrin.gif galiausiai susinervinu ir valgau su įrankiais. Kolegos miršta iš juoko - va ir dabar atsinešiau greipfrutą, pjaustau gabaliukais ir kultūringai su šakute burnon biggrin.gif spurgą prieš tai irgi su įrankiais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 23, 21:14)
grazu smile.gif man tai jie spalvos nepakeite  g.gif
ka higieniste sake?

Papildyta:

as esu isimtis is sios taisykles  biggrin.gif vienintelis dalykas kodel as save svepla pakenciu yra tai kad mano rezultatas labai akivaizdus  smile.gif mano abu issikise dantukai jau stipriai ivaziave i lanka  smile.gif o del sveplumo tai kuo toliau tuo blogiau, as jau sh raides nebeistariu  doh.gif o jei greit kalbu tai isvis svepla  doh.gif

man panasiai! pakeitus viela pradejau svepluot, ypac kai angliskai sneku doh.gif nors tarpukas vos vos matomas tarp priekiniu
Papildyta:
ir skauda vel..priekinius ir visa kairi sona.. doh.gif
Atsakyti
o kada jus isdrysot kasti pirma kart maista, man baisu kad nukris atsikabins ....skaudet tai neskauda, bet burna pilna svetimkuniu, lupos dziusta, ir jauciu kad svepluoju...
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2013 04 24, 18:05)
o kada jus isdrysot kasti pirma kart maista, man baisu kad nukris atsikabins ....skaudet tai neskauda, bet burna pilna svetimkuniu, lupos dziusta, ir jauciu kad svepluoju...

Kandau viska nuo pat pirmos dienos, tik dar taip atsargiau, jau 3sav. praejo tai valgau ir keptus koldunus ir guminukus, na sitame tai nesiriboju ir nepjaustau nieko. Bet va draskymas nepraeina, jei daug kalbu, tai kabliukai galiniai plesia skruostus, visi zaisdoti, nu sakes erzina siaubingai mane tie breketai biggrin.gif
Atsakyti
o draskymas nuo pat pradziu pasireiske ar veliau ?
, man kolkas nieks nieko nedrasko, na as stengiuos mazai kalbet, sustatau lupas ir bunu kaip mumija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimucka: 24 balandžio 2013 - 17:24
QUOTE(Laimucka @ 2013 04 24, 18:24)
o draskymas nuo pat pradziu pasireiske ar veliau ?
, man kolkas nieks nieko nedrasko, na as stengiuos mazai kalbet, sustatau lupas ir bunu kaip mumija smile.gif

Nuo pat pradziu, bet galvojau pripras gleivine ir praeis, bet nei velnio, kuo toliau tuo labiau skauda, nes jau didokos zaisdeles atsirado, isplesyta gleivine. Vaska bandau klijuoti, bet neisbuna pas mane jis ilgai nes pastoviai kazka kramtau. Tai paskutiniu metu tik naktim jei nepamirstu uzsiklijuoju. O ir siiap erzina tie breketai labai iskilus, normaliai nei valgyt nei kalbet vis kazkas kazkur kliuva doh.gif Tai gerai, bent, kad dantu neskauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 23, 23:06)
O taip, su kandimu tas pats biggrin.gif kokį sumuštinį kąsdama pasikišu liežuvį po apačia kaip atramą ir viršutiniais zulinu į šonus kaip kokiu peiliu biggrin.gif galiausiai susinervinu ir valgau su įrankiais. Kolegos miršta iš juoko - va ir dabar atsinešiau greipfrutą, pjaustau gabaliukais ir kultūringai su šakute burnon biggrin.gif spurgą prieš tai irgi su įrankiais... biggrin.gif

tai pas mus identiska situacija vadinasi taip ir turi buti biggrin.gif pas mane tai tarpas tarp pirmuko ir antruko dideja tai kuo toliau tuo labiau svepla jauciuosi, kad tik greiciau jis ivaziuotu i lanka, tada tiesintis turetu ir trauktis tarpai, tikiuosi doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 04 24, 08:57)
man panasiai! pakeitus viela pradejau svepluot, ypac kai angliskai sneku  doh.gif  nors tarpukas vos vos matomas tarp priekiniu
Papildyta:
ir skauda vel..priekinius ir visa kairi sona.. doh.gif

o as angliskai kaip tik geriau sneku nei lietuviskai biggrin.gif varau kaip tikra angle su akcentu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimucka @ 2013 04 24, 17:05)

man tai nebaisu kad nukris, as tiesiog neikandu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 04 24, 17:43)
Nuo pat pradziu, bet galvojau pripras gleivine ir praeis, bet nei velnio, kuo toliau tuo labiau skauda, nes jau didokos zaisdeles atsirado, isplesyta gleivine. Vaska bandau klijuoti, bet neisbuna pas mane jis ilgai nes pastoviai kazka kramtau. Tai paskutiniu metu tik naktim jei nepamirstu uzsiklijuoju. O ir siiap erzina tie breketai labai iskilus, normaliai nei valgyt nei kalbet vis kazkas kazkur kliuva  doh.gif  Tai gerai, bent, kad dantu neskauda  smile.gif

4u.gif nu nors man nebedrasko jau doh.gif smile.gif butinai naudokite burnos skalavimo skysti, jis dezinfekuoja smile.gif
Atsakyti