QUOTE(takemyscars @ 2013 04 23, 23:06)
O taip, su kandimu tas pats

kokį sumuštinį kąsdama pasikišu liežuvį po apačia kaip atramą ir viršutiniais zulinu į šonus kaip kokiu peiliu

galiausiai susinervinu ir valgau su įrankiais. Kolegos miršta iš juoko - va ir dabar atsinešiau greipfrutą, pjaustau gabaliukais ir kultūringai su šakute burnon

spurgą prieš tai irgi su įrankiais...
tai pas mus identiska situacija vadinasi taip ir turi buti

pas mane tai tarpas tarp pirmuko ir antruko dideja tai kuo toliau tuo labiau svepla jauciuosi, kad tik greiciau jis ivaziuotu i lanka, tada tiesintis turetu ir trauktis tarpai, tikiuosi
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 04 24, 08:57)
man panasiai! pakeitus viela pradejau svepluot, ypac kai angliskai sneku

nors tarpukas vos vos matomas tarp priekiniu
Papildyta:
ir skauda vel..priekinius ir visa kairi sona..
o as angliskai kaip tik geriau sneku nei lietuviskai

varau kaip tikra angle su akcentu
Papildyta:
QUOTE(Laimucka @ 2013 04 24, 17:05)
o kada jus isdrysot kasti pirma kart maista, man baisu kad nukris atsikabins ....skaudet tai neskauda, bet burna pilna svetimkuniu, lupos dziusta, ir jauciu kad svepluoju...
man tai nebaisu kad nukris, as tiesiog neikandu
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 04 24, 17:43)
Nuo pat pradziu, bet galvojau pripras gleivine ir praeis, bet nei velnio, kuo toliau tuo labiau skauda, nes jau didokos zaisdeles atsirado, isplesyta gleivine. Vaska bandau klijuoti, bet neisbuna pas mane jis ilgai nes pastoviai kazka kramtau. Tai paskutiniu metu tik naktim jei nepamirstu uzsiklijuoju. O ir siiap erzina tie breketai labai iskilus, normaliai nei valgyt nei kalbet vis kazkas kazkur kliuva

Tai gerai, bent, kad dantu neskauda

nu nors man nebedrasko jau

butinai naudokite burnos skalavimo skysti, jis dezinfekuoja