QUOTE(esca @ 2013 04 24, 21:22)
Nelabai suprantu tada tikslo dėti keramika viršuje... Paaiškinkit jei žinot kodėl taip yra.
Aš dėsiuosi keramika viršuje bet tikiuosi nebus vielutės vielos spalvos.....
Bus vielutės tokios kokių reikės kad dantukai greičiau tvarkytųsi

.
Kodėl sakot kad nematot tikslo dėti keramiką viršuje jei vielutė metalinė? Gi čia tik vielutė einanti horizontaliai, metalo spalvos, nelyginkit jos, pastebimumo atžvilgiu, su metaliniais breketais, aš jau gal 3 mėnesiai su metaline vielute, tai sakyčiau man ji net labiau patinka nei balta, nes balta man kažkaip papilkėdavo, plius jei vizitas tarkim po 2 mėnesių, tai po mėnesio ji man apsilaupydavo ir tamsiai pilki tarpai šviesdavo
QUOTE(Highlander @ 2013 04 25, 13:11)
Aš kažkaip labai bijau jį lankstyt, kad išvis nenulaužčiau
O koks kabliukas? iš breketo išlietas ar užvyniotas iš storos vielutės? Jei iš vielutės, tai galit drąsiai bandyt atlenkt, man kabliukas gal mėnuo iki vizito nusilenktadvo, bet aš su pincetu jį suimdavau ir atlenkdavau į reikiamą vietą
Dėl Listerino. Kažin ar įmanoma jog jis nedegintų

, aš pradžioj kankindavaus, kol išsiskalaudavau su juo dabar jau nebejaučiu, matyt išdegino viską, ką turėjo išdegint, burnoj
Aš šiandien po vizito, labai džiugu, kad liepė nebenešiot elastiko, kurį pastaruosius 9 mėnesius kabindavau visą parą, tik valgant nusiimdavau

, keistas jausmas, vis rodos kad negaliu išsižiot smarkiau, žiovaudama, nes elastikas trukdys

. Dar apačioj davau trumpą vielutę, tik ant priekinių dantų - irgi keista, vis čiupinėjuos su liežuviu galinius dantis, atrodo kad kažko trūksta
Papildyta:
QUOTE(egta @ 2013 04 25, 12:17)
As matai irgi tokiuose svarstymuose, nes virsu renkuosi koki det....
Jei tik dėl grožio svarstot, ir metalinė viela tikrai pigiau, tai patarčiau labai nesigilinti ir dėti metalą, nes tiek visokių nesamonių ant dantų prideda, kad mažiausiai į akis ta vielos spalva krenta
Papildyta:
QUOTE(Laimucka @ 2013 04 24, 18:05)
o kada jus isdrysot kasti pirma kart maista, man baisu kad nukris atsikabins ....skaudet tai neskauda, bet burna pilna svetimkuniu, lupos dziusta, ir jauciu kad svepluoju...
aš tai net po metų nekandu, atsilaužiu ar atsipjaunu ir dedu į burną

, kitaip labai apie breketus apsivelia maistas ir šiaip pasaugau juos, nes dar (tfu tfu tfu), nei vienas nebuvo nukritęs ar atsiklijavęs