Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

4u.gif nu nors man nebedrasko jau doh.gif smile.gif butinai naudokite burnos skalavimo skysti, jis dezinfekuoja smile.gif
[/quote]
O as jo kaip tik isvs nenaudoju biggrin.gif reiks gal koki is vaistines nusipirkti, gal geriau gys smile.gif
Atsakyti
[quote=kramtuskee1,2013 04 24, 19:12]
4u.gif nu nors man nebedrasko jau doh.gif smile.gif butinai naudokite burnos skalavimo skysti, jis dezinfekuoja smile.gif
[/quote]
O as jo kaip tik isvs nenaudoju biggrin.gif reiks gal koki is vaistines nusipirkti, gal geriau gys smile.gif
[/quote]
Listerine tam reikalui geras smile.gif kaip tik eurovaistineje akcija.
Atsakyti
Grizau po higienos, sake apsinese truputi aplink breketus ir is idines puses, bet siaip gerai priziuriu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kodel kai kurios Jūsų nešiojančios viršuje keramikinius breketus turi daug metaliuku ir vielute metalo spalvos ant jų, o kitos turi baltas vielutes?

Nelabai suprantu tada tikslo dėti keramika viršuje... Paaiškinkit jei žinot kodėl taip yra.
Aš dėsiuosi keramika viršuje bet tikiuosi nebus vielutės vielos spalvos..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2013 04 24, 21:22)
Sveikos,

Kodel kai kurios Jūsų nešiojančios viršuje keramikinius breketus turi daug metaliuku ir vielute metalo spalvos ant jų, o kitos turi baltas vielutes?

Nelabai suprantu tada tikslo dėti keramika viršuje... Paaiškinkit jei žinot kodėl taip yra.
Aš dėsiuosi keramika viršuje bet tikiuosi nebus vielutės vielos spalvos.....  doh.gif

Kiek esu cia skaicius, kad nevisu storiu vielu yra baltu, o ir kaikurios orto neuzdeda baltu nepaprasius smile.gif Jei kazka maisau pataisykit nesiojancios blush2.gif
Papildyta:
[quote=guodzik,2013 04 24, 20:32]
[/quote]
Listerine tam reikalui geras smile.gif kaip tik eurovaistineje akcija.
[/quote]
Aciu uz patarima, reiks juo pasinaudoti smile.gif Pirmadieni jau einu keist vielu smile.gif
Atsakyti
O man kabliukas susilankstė, už kurio turiu elastiką kabinti ir vis atsikabina man jis... verysad.gif Antra naktis pabundu su atsikabinusiu elastiku, na bent jau nebe daug beliko iki vizito verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 04 24, 21:52)

Aciu uz patarima, reiks juo pasinaudoti smile.gif Pirmadieni jau einu keist vielu smile.gif

tokiu atveju geriau Eludril rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 04 24, 22:12)
O man kabliukas susilankstė, už kurio turiu elastiką kabinti ir vis atsikabina man jis...  verysad.gif  Antra naktis pabundu su atsikabinusiu elastiku, na bent jau nebe daug beliko iki vizito  verysad.gif

A nein jo biski paciai palenkt?

QUOTE(bio @ 2013 04 24, 22:18)
tokiu atveju geriau Eludril rinktis mirksiukas.gif

Eludrilis, kiek pamenu, trumpa laika naudojam, tarkim po dantu traukima, arba, kai daktareliai rekomenduo? A gal klystu? unsure.gif

Naujokelem 4u.gif
Atsakyti
Listerinas man grauzia gleivine. Jums ne?
norsm an rodos visi skalavimo skysciiai iki asaru grauzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2013 04 24, 22:22)
Sveikos,

Aš dėsiuosi keramika viršuje bet tikiuosi nebus vielutės vielos spalvos.....  doh.gif

Del baltos vielutes as jau issiklausinejau savo orto. Tai va, baltos vielutes yra estetines ir jos yra brangesnes nei paprastos. Mano orto sake, kad uzdejus balta tik nuotraukose grazu ir deda pvz nuotakoms. Sake, kad pas ja po tu baltu dazniausiai po to pasipraso paprastos vielos, nes buna, kad dar ir tas baltas dazas nusitrina nuo valymo. Zodziu mano orto nera uz baltas vielutes. As matai irgi tokiuose svarstymuose, nes virsu renkuosi koki det....

taša, jo man irgi listerinas grauzia, bet tikiuos, kad cia gal taip turi but. Nes man net liezuvi eda smile.gif

Highlander, del kabliuko, ar neina jo kaip nors uzlenkt?

bio, pasikartosiu, bet yra toks geras dalykas- colgate skalavimo skystis vaikams, kuris nudazo blogai valomas vietas. Manau, kad su tokiu praskalavus po to zinotum kur tos tavo problemines vielos.

taša ir guodzik, as irgi sekmingai svepluoju toliau... Tik nzn nuo ko, nes pas mane jokiu tarpu kaip ir nera.... tikiuos praeis smile.gif

Kazkas klause del valgymo. Pas mane irgi nelabai susikanda, bet valgau jau viska, nors taip tikejausi nors biski sukust biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 04 25, 12:17)
Highlander, del kabliuko, ar neina jo kaip nors uzlenkt?

Kazkas klause del valgymo. Pas mane irgi nelabai susikanda, bet valgau jau viska, nors taip tikejausi nors biski sukust  biggrin.gif

Aš kažkaip labai bijau jį lankstyt, kad išvis nenulaužčiau doh.gif Tas kabliukas vietoj vertikalios padėties, kaip buvo iš pat pradžių, pasviro horizontaliai ir būna, kad ištrūksta elastikas... Jei dienos metu, tai vėl prisitvirtinu, o naktį jau būna pabundu be jo. Bet aš dėl to kabliuko nei kiek nepykstu ant likimo, kadangi jis tame mano šone prie pakilusios ilties, jam tiek krūvio buvo, kad jis ir taip šaunuolis gerai atlaikė ax.gif Lygiai po savaitės vizitas, tai ir nelankstau, kadangi dabar bent kaip nors užsikabinu, o jei nulaušiu, tai išvis liksiu be nieko doh.gif O šiaip esu viskuo labai patenkinta, kadangi šveplavimo lygis mažėja bigsmile.gif Dar švepluoju, bet nebe taip tragiškai, kaip prieš kokį mėnesį thumbup.gif
Dėl valgymo irgi turėjau vilčių ir svajonių sukūsti biggrin.gif Bet nieko panašaus, gyvenu su tais pačiais valgymo įpročiais kaip ir prieš breketus, o ta pirma sunkesnė savaitė tik po breketų suklijavimo man jokios įtakos nepadarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2013 04 24, 21:22)

Bus vielutės tokios kokių reikės kad dantukai greičiau tvarkytųsi smile.gif.
Kodėl sakot kad nematot tikslo dėti keramiką viršuje jei vielutė metalinė? Gi čia tik vielutė einanti horizontaliai, metalo spalvos, nelyginkit jos, pastebimumo atžvilgiu, su metaliniais breketais, aš jau gal 3 mėnesiai su metaline vielute, tai sakyčiau man ji net labiau patinka nei balta, nes balta man kažkaip papilkėdavo, plius jei vizitas tarkim po 2 mėnesių, tai po mėnesio ji man apsilaupydavo ir tamsiai pilki tarpai šviesdavo

QUOTE(Highlander @ 2013 04 25, 13:11)
Aš kažkaip labai bijau jį lankstyt, kad išvis nenulaužčiau  doh.gif

O koks kabliukas? iš breketo išlietas ar užvyniotas iš storos vielutės? Jei iš vielutės, tai galit drąsiai bandyt atlenkt, man kabliukas gal mėnuo iki vizito nusilenktadvo, bet aš su pincetu jį suimdavau ir atlenkdavau į reikiamą vietą smile.gif

Dėl Listerino. Kažin ar įmanoma jog jis nedegintų biggrin.gif , aš pradžioj kankindavaus, kol išsiskalaudavau su juo dabar jau nebejaučiu, matyt išdegino viską, ką turėjo išdegint, burnoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš šiandien po vizito, labai džiugu, kad liepė nebenešiot elastiko, kurį pastaruosius 9 mėnesius kabindavau visą parą, tik valgant nusiimdavau karsta.gif, keistas jausmas, vis rodos kad negaliu išsižiot smarkiau, žiovaudama, nes elastikas trukdys biggrin.gif. Dar apačioj davau trumpą vielutę, tik ant priekinių dantų - irgi keista, vis čiupinėjuos su liežuviu galinius dantis, atrodo kad kažko trūksta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egta @ 2013 04 25, 12:17)
As matai irgi tokiuose svarstymuose, nes virsu renkuosi koki det....

Jei tik dėl grožio svarstot, ir metalinė viela tikrai pigiau, tai patarčiau labai nesigilinti ir dėti metalą, nes tiek visokių nesamonių ant dantų prideda, kad mažiausiai į akis ta vielos spalva krenta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimucka @ 2013 04 24, 18:05)
o kada jus isdrysot kasti pirma kart maista, man baisu kad nukris atsikabins ....skaudet tai neskauda, bet burna pilna svetimkuniu, lupos dziusta, ir jauciu kad svepluoju...

aš tai net po metų nekandu, atsilaužiu ar atsipjaunu ir dedu į burną blush2.gif , kitaip labai apie breketus apsivelia maistas ir šiaip pasaugau juos, nes dar (tfu tfu tfu), nei vienas nebuvo nukritęs ar atsiklijavęs bigsmile.gif
Atsakyti