Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

Man irgi siandien pakeite vielas, uzklijavo nuluzeli septintuka, liepe dantu smarkiai nesukast, nes labai daug kur kandasi, tai vel islakstys breketukai. O dar suzinojau liudna zinia, kad vietoj 6men. teks min.8 nesiot, sugriove visus planus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 28, 19:27)
centras vietoj  thumbup.gif  wub.gif

Sveikinimai! Tikiuos, ir gydytoja pasakys, kad viskas čiki piki ir jau galima nuimti 4u.gif

QUOTE(eltique @ 2013 04 28, 21:44)
sveikos merginos smile.gif neuzilgo ir as jungsiuos prie jusu,birzelio 1 d.numatytas breketu klijavimas

Labas, sveika prisidėjusi prie mūsų būrio! Čia kaip jau merginos klausė, aš irgi klausiu: o tik su vienu ortodontu konsultavotės? Aš vis dėlto esu už savų dantų išsaugojimą. Gal įmanoma kaip nors be rovimo jums išsisukti g.gif

QUOTE(noraeleo @ 2013 04 29, 19:52)
Retai jus aplankau, bet jei uzsuku tai su proga smile.gif

Ooo, jau pilnas komplektas thumbup.gif lauksim vaizdelio!

QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 04 29, 20:37)
Man irgi siandien pakeite vielas, uzklijavo nuluzeli septintuka, liepe dantu smarkiai nesukast, nes labai daug kur kandasi, tai vel islakstys breketukai. O dar suzinojau liudna zinia, kad vietoj 6men. teks min.8 nesiot, sugriove visus planus sad.gif

Aukščiau nosį, pora mėnesių šen ar ten... Juk laikas taip greitai bėga! smile.gif
Atsakyti
dekoju uz silta priemima ir atsakymus smile.gif as kol dar gyvenau Lt tai buvau konsultacijoje pas orto Liatukiene Klaipedoj tas buvo pries 4 berods metus.man ji pasake kad rauti teks ketvirtus virsuje,bet butu dejus ir apacia,nors sake kad sakandis tvarkoje.takart as nieko nebesitvarkiau,nebebuvo galimybiu teko isvykti.dabar as ir vel sugalvojau tvarkytis,tad susiradau Londone lietuve ortodonte,o kaip jos pavarde dabar uzstrigo,veliau parasysiu,na ji karta per menesi is Vilniaus skraido i Londona,manrodos kazkas pas ja tvarketes kas UK gyvenate,nes buvau skaiciusi senesnioje temoje smile.gif tai ji man pasake ta pati ka ir pirmoji,kad rauti ketvirtus tik kad su breketais bus galima.Ir pasake kad apacios ner reikalo det,tai va tas naujiena buvo,nes pirmoji orto sake ir apacia nesvarbu kad sakandis geras. tai ir pasimetus truputi jauciuos. nesiojimo laika abi vienodai nustate iki 1,5 metu.tik pirmoji sake butinai tau metalinius breketus nes jie tipo geresni kazkuom,o antroji leido paciai pasirinkti.tai ir mastau kas geriau metaliniai ar keramikiniai? bet su tuo dantu rovimu tai tragedija man jau dabar daros,psichologiskai sunku sveiku dantu netekti,bet as pasiryzusi esu smile.gif
kam rove dantis ar tai ziauriai skausminga?... schmoll.gif
o rautu kaip supratau del to,kad padarytu daugiau vietos atsitiesti visiems dantims,nes priekinis pirmas visai kreivas uzlipes ir patys dantys palinke atgal,mano akimis sutilptu visi i lanka be rovimo,na bet ne as daktare...

egle siauliene ortodonte mano dabartine, prisiminiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eltique: 30 balandžio 2013 - 00:16
QUOTE(eltique @ 2013 04 30, 01:13)
o rautu kaip supratau del to,kad padarytu daugiau vietos atsitiesti visiems dantims,nes priekinis pirmas visai kreivas uzlipes ir patys dantys palinke atgal,mano akimis sutilptu visi i lanka be rovimo,na bet ne as daktare...

Sveika besijungianti į mūsų būrį 4u.gif Esu skaičiusi gerų atsiliepimų forume apie šią orto, kai rinkausi informacijos apie breketus bigsmile.gif Kiek pamenu, viena mergina liko labai patenkinta, nuostabiai dantukus sutvarkė ir ji nerovė, kadangi labai nenorėjo, tai susitarė su orto biggrin.gif O atsimenu dėl rovimų, kadangi man tai buvo labai aktualu... Man 2 iš 3 orto siūlė keturis dantis rauti, tačiau nenorėjau ir esu tuo labai patenkinta ax.gif Mano labai didžiuliai susigrūdimai buvo, mano akim žiūrint būtų nesutilpę, o sutelpa bigsmile.gif Jei jūsų akim žiūrint sutilptų, rovimas nelogiškas, tai geriau dar pagalvoti, ar tą leisit... Su dabartinėm technologijom jums ištrauks ir net nepajausit, tačiau atgal įstatyt jau bus labai problematiška ax.gif Sėkmės, kad ir ką nuspręsite drinks_cheers.gif Lauksim naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2013 04 30, 02:13)
dekoju uz silta priemima ir atsakymus  smile.gif  as kol dar gyvenau Lt tai buvau konsultacijoje pas orto Liatukiene Klaipedoj tas buvo pries 4 berods metus.man ji pasake kad rauti teks ketvirtus virsuje,bet butu dejus ir apacia,nors sake kad sakandis tvarkoje.takart as nieko nebesitvarkiau,nebebuvo galimybiu teko isvykti.dabar as ir vel sugalvojau tvarkytis,tad susiradau Londone lietuve ortodonte,o kaip jos pavarde dabar uzstrigo,veliau parasysiu,na ji karta per menesi is Vilniaus skraido i Londona,manrodos kazkas pas ja tvarketes kas UK gyvenate,nes buvau skaiciusi senesnioje temoje  smile.gif  tai ji man pasake ta pati ka ir pirmoji,kad rauti ketvirtus tik kad su breketais bus galima.Ir pasake kad apacios ner reikalo det,tai va tas naujiena buvo,nes pirmoji orto sake ir apacia nesvarbu kad sakandis geras. tai ir pasimetus truputi jauciuos. nesiojimo laika abi vienodai nustate iki 1,5 metu.tik pirmoji sake butinai tau metalinius breketus nes jie tipo geresni kazkuom,o antroji leido paciai pasirinkti.tai ir mastau kas geriau metaliniai ar keramikiniai? bet su tuo dantu rovimu tai tragedija man jau dabar daros,psichologiskai sunku sveiku dantu netekti,bet as pasiryzusi esu  smile.gif

Turiu patirties su rovimu tai db papasakosiu. As buvau trijose konsultacijose. Dvi orto pasake, kad raut reikia, o viena, kad ne. As taip pat esu uz dantu issaugijima, bet mineta orto man pasirode labai nepatikima. ji pasake, kad dantu neraus, bet bus toks nemalonus periodas, kada visi dantys apacioje bus atsikise, nes dantu daug ir jie nlb telpa. Zodziu issiskleis del vietos nebuvimo. Beeet ji bandys viska sutalpint ir stumt i gala. Man pasirode taip nerimtai, nes matai jinai BANDYS..... Mazdaug jau turesiu paciente ir gydymo eigoje paaiskes, kad rauti visgi reikia. Finale issirinkau orto, kurios visi paaiskinimai man buvo logiski. Ji parode savo super sypsenu plancete, kur fotkina visus savo pacientus ir gydymo gale persiuncia visas foto. rode kaip graziai dantys susistato i vietas. Be to turiu drauge, kuri mokosi sita dalyka ir ji taip pat sake, kad be rovimo neapsieisiu. Atsimenu labai pergyvenau, kad sveikus dantis raus. Dar pries pat procedura savo orto paskambinau ir klausiau ar tikrai be to neapsieisim smile.gif Rovimas tai visai neskausmingas. Viska nuskausmina, bjauriausiai turbut tas pats nuskausminimas kai jauti kaip adata lenda. Siaip neskauda, bet jauti kada ka daro, t.y. kada suima danti ir ji klibina kol israuna. Dabar akivaizdziai tarpai sumazeje, nors breketus nesioju maziau nei du men. Ir db atrodo kur tie dantys turejo tilpti, nes visi, kurie susisuko statosi i savo vietas ir abu tarpai mazeja. Svarbiausia, kad tikrai pasitiketum savo orto ir tada viskas bus gerai 4u.gif Dar nei vienai nebuvo, kad sake, UPS nesigavo ir gal galetumem jusu sypsena itraukt i nepavykusiu sypsenu albuma biggrin.gif
Atsakyti
As ir pasirinkau ta varianta, kur rauti nereikejo ir del to dziaugiuosi. Viena orto sake, kad be rovimo mano kreivasis dantis netilps, o va po 4 men jis vietoj. Be to pirmosios galutinis siulomas variantas manes labai netenkino. Reikia apsverti visus uz ir pries ir kartais dar ir naujuota pasikliauti 4u.gif
Atsakyti
dekuj nuraminote del skausmo mane siek tiek smile.gif manau vistiek man pirma uzdes breketus,tada ji pati ziures kaip dantys juda kaip kas,o gal viskas pasisuks taip kad nebereikes rauti biggrin.gif ot as optimiste esu,na bet siaip ar taip jau pasiryzau tai teks daryti taip kaip rezultatas kad butu geriausias.

o svajojau jau seniai ta padaryti,neturiu nei vienos foto kur sypsociaus kad dantys matytusi,man kompleksas negaliu,nors draugai sako durna tu aceit kam tau reikia ir t.t.bet dantys tikrai kreivi,juk neisigalvoju smile.gif ir seip mano nuomone jei dantys negrazus tai gali dazytis veida,plaukus bet vistiek neatrodysi graziai,o va su graziais lygiais baltais dantimis gali ir naturali vaikscioti,na tiesiog norejau pasakyti,kad dantys man sudaro grozio pagrinda smile.gif ir demesys juk visada buna I akis ir dantis.

kokius breketus merginos nesiojate? ir kiek jums metu?man 26 ne uz kalnu,mastau kad galejau ta kart kai ejau pas pirma orto paimti ir susitvarkyti ech... smile.gif
Atsakyti
Apziurejau siandien dantukus, antrukai taip graziai jau tiesiai stovi, bet uztat du priekiniai kaip pas zuiki atsikise labiau biggrin.gif kazkaip keista, kad antri susistume, o pirmi ne g.gif tikiuosi nepaliks man ju taip atsikisusiu. Eisiu po 3sav.vel keist vielas, bet kazkaip nedrazu klaust tokiu nesamoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2013 04 30, 21:30)

kokius breketus merginos nesiojate? ir kiek jums metu?man 26 ne uz kalnu,mastau kad galejau ta kart kai ejau pas pirma orto paimti ir susitvarkyti ech... smile.gif

Nesioju metalinius, pries savaite sukako 25, aisku butu linksmiau, jeigu buciau anksciau sumasciusi ir dabar tureciau grazia sypsena.

O tai, kad grozio rodiklis dantys, tai man ir taip 4u.gif Dantys ir plaukai man ir kaip sakei, tada ir naturali gali vaiksciot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2013 04 30, 20:30)
o svajojau jau seniai ta padaryti,neturiu nei vienos foto kur sypsociaus kad dantys matytusi,man kompleksas negaliu,nors draugai sako durna tu aceit kam tau reikia ir t.t.bet dantys tikrai kreivi,juk neisigalvoju  smile.gif ir seip mano nuomone jei dantys negrazus tai gali dazytis veida,plaukus bet vistiek neatrodysi graziai,o va su graziais lygiais baltais dantimis gali ir naturali vaikscioti,na tiesiog norejau pasakyti,kad dantys man sudaro grozio pagrinda  smile.gif ir demesys juk visada buna I akis ir dantis.

Cha, man kai kurie draugai irgi sakė, kad ką tu čia durniuoji. Bet pati kompleksuodavau truputį, kai antrukas ant lūpos likdavo pasikabinęs. Aišku, kai kam tai žaviai atrodydavo, vampyriuku vadindavo. Bet gal ačiū, nereik tokių komplimentų biggrin.gif

Aš turiu metalinius beligatūrinius breketus. Visiškai nekompleksuoju dėl jų, ypač, kai kreivieji susistojo į vietas, dabar labai drąsiai šypsaus ir jie man netgi gražu - nesigailiu, kad metalą susidėjau smile.gif man netrukus 24 stuktels. Galutinis tikslas - nusiimti breketus iki 25 gimtadienio ir jubiliejų švęsti išsišiepus iki ausų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 04 30, 22:32)
Nesioju metalinius, pries savaite sukako 25, aisku butu linksmiau, jeigu buciau anksciau sumasciusi ir dabar tureciau grazia sypsena.

O tai, kad grozio rodiklis dantys, tai man ir taip 4u.gif  Dantys ir plaukai man ir kaip sakei, tada ir naturali gali vaiksciot blush2.gif

Visiškai sutinku su jūsų nuomonėm, merginos drinks_cheers.gif Beje, bio, sveikinimai su praėjusiu 4u.gif
Atsakyti
man 26, mano breketukams du menesiai. Nesioju metaliukus, kuo toliau tuo placiau sypsausi smile.gif visada megau sypsotis, dar jeigu ensvepluociau ir jeigu pirmom dienom nebutu taip skaudeje isvis galeciau sakyti, kad nesigailejau ne minutes susidejusi. Taciau pradzioje visko buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 30 balandžio 2013 - 22:14