Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

ačiū mergaitės ax.gif minusiukas tai tos vielytes iš vidaus. vistiek normaliai su siūlu neina išsivalyt tarpdančių. turiu tokius plastikinius tarpdancių šepetukus, jie turėtų pralįsti kiaurai ir taip išsivalyti tos vietos kur vielutė, na bet man tik į kas trečią tarpdantį įsigrūda.. nzn kaip kruopščiai išsivalyt, bijau, kad ir neatšoktų nuo kokio danties plomba su vielute, nes tada jaučiu pradėtu tas dantis judet ar kreivėt. Dar būnant su breketais, kai vienas dantukas nebuvo įstatytas į lanką - pradėjo kreivintis per pora dienų !!!! tai man panika apima jau apie tai pagalvojus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2013 05 01, 23:39)
ateisiu pasigirti, praeitą savaitgalį nuėmė breketus  thumbup.gif  jau buvau pamiršus kaip smagu su liežuviu braukti per dantis ir kaip gera juos paprastai išsivalyti !!! na aišku dabar visokių kitokių minusiukų atsirado, bet didelis beveik dviejų metų kelias įveiktas  wub.gif visdar pamirštu, kad galiu drąsiai išsišiepti.. o žmonės žiūri į gražią šypseną, o ne kad kažkas ten netvarkoj... nuostabu !!!! ax.gif

Didziausi sveikinima!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2013 05 01, 22:39)
ateisiu pasigirti, praeitą savaitgalį nuėmė breketus  thumbup.gif  jau buvau pamiršus kaip smagu su liežuviu braukti per dantis ir kaip gera juos paprastai išsivalyti !!! na aišku dabar visokių kitokių minusiukų atsirado, bet didelis beveik dviejų metų kelias įveiktas  wub.gif visdar pamirštu, kad galiu drąsiai išsišiepti.. o žmonės žiūri į gražią šypseną, o ne kad kažkas ten netvarkoj... nuostabu !!!! ax.gif

Wow, sveikinimai! bigsmile.gif Ek, kaip gerai kaip tik atėjus šiltiems orams, giliai įkvėpti pavasario ir šypsotis šyposotis... thumbup.gif Lauksim foto 4u.gif

O aš po vizito ax.gif Pakeitė vielą apačioje thumbup.gif Ir dar elastikus reikia nešioti toliau, bet pagyrė, kad viskas gerai klojasi, tai visa išsišiepus grįžau biggrin.gif
Atsakyti
ASTYT€ Didziausi sveikinimai tau! wub.gif
Highlander kaip smagu, kad viskas puikiai einasi! 4u.gif Taip ir toliau! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos!
pirmiausiai sveikinimai pasiekusiai finisa!!! tris kart VALIOOO!
na ir sveikinimai prisijungusiai!

prisiduodu ir as, pakeite virsuj vielute, gavau balta, tai pasakysiu net nesiziuri smile.gif
ir pazabojo apacia, tai jau ir kramtyt sunku..ech..nu bet per kancias, i zvaigzdes!
Highlander, tu jau menesi kaip nesioji elastikus? ar skauda dar dantis? ar apsiprato?et, nelaukiu as tu elastiku. idomu butu pamatyt is vis kaip tie elastikai apsiraizgo dantis (neesu macius blush2.gif ) bet ir i albumeli lysti nesinori blush2.gif
kas del dantu rovimo, man rove uzdejus breketus, nu isrove per 15 min smile.gif greitai ir lengvai smile.gif atkentejau ta diena, o veliau viskas iprastai buvo smile.gif o dejau virsu - keramika, apacia - metaliukai. pagailejau apaciai keramikos, visgi 1000 lt brangiau, nu bet graziau butu keramika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagile @ 2013 05 02, 19:11)
Highlander, tu jau menesi kaip nesioji elastikus? ar skauda dar dantis? ar apsiprato?et, nelaukiu as tu elastiku. idomu butu pamatyt is vis kaip tie elastikai apsiraizgo dantis (neesu macius blush2.gif ) bet ir i albumeli lysti nesinori  blush2.gif

Štai ir visa komplektacija, su tuo ir sveikinu thumbup.gif Bent man apačia labiau skaudėjo, nei viršus, tad didžiuliai linkėjimai kuo švelniau pereiti tą pirmųjų dienų laikotarpį 4u.gif Mano manymu geras sprendimas pataupyti pinigėlių ir rinktis apačiai metaliukus blush2.gif Labai mažai apačia matosi kalbant, o tuos 1000 lt galima kaip nors sau po breketų kokioms atrakcijoms išleisti: profesionaliai fotosesijai, kelionei su foto, kur plačios šypsenos ir pan thumbup.gif ax.gif O dėl elastikų, tai aš apsipratau cool.gif Man jau nebeskauda, gal kažką po nakties ir jaučiu, kad buvo dantūzai pažaboti, bet niekis. O pirmos dienos tai buvo ne kas... Maniau sienom lipsiu, skausmas buvo žvėriškas. Bet gal čia labai individualiai, gal tau taip nesijaus drinks_cheers.gif Aš tik darau laaaabai blogai, kad nenešioju, kaip pasakyta (visą parą, tik valgant nusiimti)... Aš jei kur einu, tai nusiimu blush2.gif Laaaabai negerai darau, suprantu, kad ilgiau nešiosiu, na bet pati asmeniškai pasiryžusi tokiai kainai dėl komforto. O elastikai atrodo štai taip: http://www.drcoopero...nt/elastics.php 4u.gif Beje, po šiandienos vizito gavau nurodymus elastikus nešioti kaip šio puslapio Box 6-3 Right ir Box 6-3 Left pozicijos smile.gif Dabar sakyčiau, kad net ir patogiau smile.gif Arba tik šiaip laiminga, kad buvau pagirta, jog viskas gražiai tiesinasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 02 gegužės 2013 - 18:54
Highlander, aciu kad apsvietei smile.gif o kuria pozicija reikejo is pradziu jums nesioti, kad buvo nepatogu? kaip suprantu elastikus reikia nesioti kai jau dantys suvaziave i vietas-lanka? kad sakandi pataisytu?
ech, o man apacia dar ne visa suklijavo iki kruminiu, tai dar teks ir separacija darytis, uch kokia ji nemaloni, vel is naujo teks kest skausmus, kazkaip apacia visai kitaip daro nei virsu, nuo antro galo viskas.
ANETELE, bukit gera, apsvieskit mane neisprusele, kurie cia tie pieninukai neiskrenta? nu niekaip nesuprantu apie kuriuos dantis kalbat blush2.gif
pirmadieni teks vaziuot i kauna operacijai, uch kaip nekenciu dantu rovimo..jau dabar drebu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagile @ 2013 05 03, 12:37)
Highlander, aciu kad apsvietei smile.gif o kuria pozicija reikejo is pradziu jums nesioti, kad buvo nepatogu? kaip suprantu elastikus reikia nesioti kai jau dantys suvaziave i vietas-lanka? kad sakandi pataisytu?
ech, o man apacia dar ne visa suklijavo iki kruminiu, tai dar teks ir separacija darytis, uch kokia ji nemaloni, vel is naujo teks kest skausmus, kazkaip apacia visai kitaip daro nei virsu, nuo antro galo viskas.

Iš pradžių nešiojau trikampiuku (viršurtinis trečiukas sukabintas su apatiniu trečiuku ir šeštuku), dabar nešiosiu kvadratuku smile.gif Gal tiesiog pripratau, dėl to atrodo, jog patogiau blush2.gif O dėl elastikų, tai nebūtinai, kai jau dantys suvažiavę į vietas, viskas nuo orto priklauso. Mano atveju reikėjo, kadangi aš dantų neroviau, tad plėtė lanką (o plėsta tikrai buvo daug), plečiant pradėjau nebesukąsti dantų, o vėliau ir didžiulis tarpas atsirado tarp viršut. ir apat. andikaulių blink.gif Dėl ko šveplavau nežmoniškai doh.gif Tada gavau elastikų ir mažinam tą tarpą. Plius dar mano iltis, kuri buvo padebesiuose, labai nenoriai leidosi žemyn, tai su elastikais ji traukiama žemyn. Kada, kaip ir kiek laiko elastikus nešiojam labai priklauso nuo individualios situacijos ir orto darbo "atmuštos" strategijos biggrin.gif Bet iš esmės, tai teisingai: breketai sustato dantis į vietas, o elastikai - tvarko sąkandį 4u.gif Uj, nors man separacijos nedarė, tačiau įsivaizduočiau, kad tikrai nemaloni procedūra... 4u.gif Bet ko mes, moterys, dėl grožio neiškęstume biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagile @ 2013 05 03, 11:37)

ANETELE,  bukit gera, apsvieskit mane neisprusele, kurie cia tie pieninukai neiskrenta? nu niekaip nesuprantu apie kuriuos dantis kalbat blush2.gif
pirmadieni teks vaziuot i kauna operacijai, uch kaip nekenciu dantu rovimo..jau dabar drebu..  unsure.gif

Laba smile.gif
As jau matau kaip juda mano dantukas vienas y lanka bigsmile.gif .

Del pieninuko tai pas mane vienas pieninukas likes vietoj ilties,o iltis isdygusi y burnos vidaus puse salia to pieninuko.
Pas mane pieninukas neiskrito laiku ,nes nenutirpusi saknis to dantuko.(taip aiskino ortodonte) .
Atsakyti
sveikos visos,jau pasiekta beveik finisas ,breketus nuims kita savaite,darytas buvo greitas tiesinimas per 3 menesius.sakykite gal kas zinote kokios ten duodamos kapos nakciai? kai breketai nuimti.laukiu i az komentaru.dekoju bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos siekiancios holivudines sypsenos mirksiukas.gif
Jusu sarasiuke niekas neuzsirases gyd. Vitos Budrienes is VIC unsure.gif gal kas visdelto lankotes ax.gif kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2013 05 06, 13:34)
Sveikos siekiancios holivudines sypsenos  mirksiukas.gif
Jusu sarasiuke niekas neuzsirases gyd. Vitos Budrienes is VIC  unsure.gif gal kas visdelto lankotes  ax.gif  kokie atsiliepimai  g.gif

ji dirba ir Denticijoje biggrin.gif cia musu net trys kurios pas ja lankomes, visos manau patenkintos smile.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
as ka tik is po pirmo vizito su pritrenkianciom naujienom smile.gif gydytoja sake kad mano dantukai labai greitai juda, dabar uzdejo stipresne viela kad visai issitiesintu, sake, kaip su pacia silpniausia viela mano yra labai puikus ir saunus rezultatas thumbup.gif 05 27 as jau dedu apacia, iki to laiko virsus jau bus tiesus. Apacia sake istiesins max per menesi, tada sutvarkys sakandi. bigsmile.gif
Bet kai keite vielute nes asara istrysko nes mano dantukas vienas vel sujautrejes doh.gif

Ir zinokit as pasirasiau Denticijoj garantine sutarti kad isipareigoju daryti higiena du kartus per metus (kaina 125 Lt, kai pries tai kitoje klinikoje as 180 gi mokejau doh.gif ) ir dar gausiu kitoms paslaugoms 5 proc nuolaida. thumbup.gif Visu pirma du kartus per metus as higiena tikrai darausi, visu antra vien uz apacia su tais 5 proc sutaupysiu apie 70 Lt, vis pinigai biggrin.gif
Atsakyti