QUOTE(Dagile @ 2013 05 02, 19:11)
Highlander, tu jau menesi kaip nesioji elastikus? ar skauda dar dantis? ar apsiprato?et, nelaukiu as tu elastiku. idomu butu pamatyt is vis kaip tie elastikai apsiraizgo dantis (neesu macius

) bet ir i albumeli lysti nesinori
Štai ir visa komplektacija, su tuo ir sveikinu

Bent man apačia labiau skaudėjo, nei viršus, tad didžiuliai linkėjimai kuo švelniau pereiti tą pirmųjų dienų laikotarpį

Mano manymu geras sprendimas pataupyti pinigėlių ir rinktis apačiai metaliukus

Labai mažai apačia matosi kalbant, o tuos 1000 lt galima kaip nors sau po breketų kokioms atrakcijoms išleisti: profesionaliai fotosesijai, kelionei su foto, kur plačios šypsenos ir pan

O dėl elastikų, tai aš apsipratau

Man jau nebeskauda, gal kažką po nakties ir jaučiu, kad buvo dantūzai pažaboti, bet niekis. O pirmos dienos tai buvo ne kas... Maniau sienom lipsiu, skausmas buvo žvėriškas. Bet gal čia labai individualiai, gal tau taip nesijaus

Aš tik darau laaaabai blogai, kad nenešioju, kaip pasakyta (visą parą, tik valgant nusiimti)... Aš jei kur einu, tai nusiimu

Laaaabai negerai darau, suprantu, kad ilgiau nešiosiu, na bet pati asmeniškai pasiryžusi tokiai kainai dėl komforto. O elastikai atrodo štai taip:
http://www.drcoopero...nt/elastics.php 
Beje, po šiandienos vizito gavau nurodymus elastikus nešioti kaip šio puslapio Box 6-3 Right ir Box 6-3 Left pozicijos

Dabar sakyčiau, kad net ir patogiau

Arba tik šiaip laiminga, kad buvau pagirta, jog viskas gražiai tiesinasi