QUOTE(Ajste @ 2013 04 08, 14:28)
MAtau, kad nematai reikalo gilintis i mano mintis, gali ta nesupratima nurasyti mano prastai rasytinei lietuviu kl, nenorejimui paaiskinti ir dar kam tik nori ir bus juk ramiau ar ne

Tuos straipsnius, kur idejau, juk paklausiau tavo nuomones, ka apie juos galvoji, mano ankstesne informacija buvo ne is ju, bet nebesigilinkim, nes jau absurdiska. Tu labiau giliniesi i isore, isores formas, israiskas, tu kaip suprantu esi labai kruopsti, labai vertininati aplinkiniu, visuomenes nuomone ir t.t. as i vidu, vidines priezastis, vidini pasauli, dvasinius dalykus, visiskai neesu kruopsti, nelabai kreipiu demesio, ka apie mane galvoja kiti, gyvenu taip kaip man geriau, o ne, kad kitiems itikciau, zinoma nepazeisdama ir kitu interesu ar asmenines erdves ir mes nesusisnekesim.

DAr pagalvojau gal taip ir isileidom i diskusijas, kad pasisemtumem viena is kitos priesingu dalyku ir priesingo suvokimo, nes siaip ar taip esme viska subalansuoti, viskas turetu buti lygsvaroje

Papildyta:
O i darzelio tema, cia pasiskaicius priejau isvados, kad viskas priklauso nuo konkrecios seimos, vaikai visada gimsta pagal tevus, tokie, kokiu jiems labiausiai reikia ir vaikams labiausiai reikia butent tokiu tevu, del dvasinio tobulejimo.
Taigi, seima bet kokiu atveju ar vestu, ar nevestu to vaiko i darzeli ji aukletu, augintu ir t.t. butent vienaip, savam stiliui, kas randa laiko nedirbdamas, ras ir po darbo, kas neturi noro uzsiimti su vaiku tas jo ir netures. Darzelio tera 3-4 metai metai pries darzeli ir po darzelio irgi juk tas pats gyveniams. Darzelis, ar buvimas namie nera pats faktorius savaime kazkaip labai stirpiai itakojantis zmogaus gyvenima. MAnau, samoningi, mastantys tevai sugeba ivertinti, kas ju seimai ir ju vaikams geriausia ir pagal tai daro savo pasirinkimus.