Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

sveikos, kur savo mažius kerpate ?

kur moka gerai su mažais vaikais elgtis, aplinka jauki? Maniškė (2m) kolkas kirpykloje nėra buvusi, bet ševeliūra auga, o aš savo sugebėjimais jau nebepasitikiu smile.gif galvoju nuvesti į kirpyklą, tik nežinau į kurią geriau, kad neišgąsdinčiau... Tikrai nėra iš tų vaikų kur ramiai sėdi ir leidžiasi kerpama smile.gif Namie papirkinėju su skanėstais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 06 25, 10:52)
Labas rytas.Kaip galima Norfa ( didziaja )pasiekti nuo stoties ?Ar yra koks mikriukas ar autikas.. ??

Vaziuoja autobusai is Traku. Prie pasto galima isesti, uz pervazos islipti.
Atsakyti
QUOTE(asku @ 2013 06 25, 15:09)

kur moka gerai su mažais vaikais elgtis, aplinka jauki? Maniškė (2m) kolkas kirpykloje nėra buvusi, bet ševeliūra auga, o aš savo sugebėjimais  jau nebepasitikiu smile.gif galvoju nuvesti į kirpyklą, tik nežinau į kurią geriau, kad neišgąsdinčiau... Tikrai nėra iš tų vaikų kur ramiai sėdi ir leidžiasi kerpama smile.gif Namie papirkinėju su skanėstais smile.gif

Pas Brigitą, Atgimimo g. smile.gif
Papildyta:
Sveikos naujos mergaitės smile.gif
Atsakyti
Sveikutės naujai prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kerpu pas savo kirpėją - Žana (prie pervažos) 4u.gif Pirmą kartą kai nuvedžiau jau buvau pasiruošusi "šokti" biggrin.gif bet neprireikė, mažius ramu ramiausiai sėdėjo thumbup.gif
QUOTE(asku @ 2013 06 25, 14:09)

kur moka gerai su mažais vaikais elgtis, aplinka jauki? Maniškė (2m) kolkas kirpykloje nėra buvusi, bet ševeliūra auga, o aš savo sugebėjimais  jau nebepasitikiu smile.gif galvoju nuvesti į kirpyklą, tik nežinau į kurią geriau, kad neišgąsdinčiau... Tikrai nėra iš tų vaikų kur ramiai sėdi ir leidžiasi kerpama smile.gif Namie papirkinėju su skanėstais smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

Dėl kirpėjos, tai manau galima ir į Vilnių palėkti smile.gif Yra dabar grynai vaikiškų kirpyklėlių - pritaikytų vaikams smile.gif
Dėl patogumo aišku galima ir vietoje bandyti, o gal bus viskas gerai smile.gif

Aš tai visada pati kirpau ir kerpu smile.gif Kol kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 birželio 2013 - 07:50
O gal kuri ką nors girdėjote dėl karšto vandens..? Kada čia tuos darbus žada baigti.
Ar nebus taip, kaip buvo jau - kad pajungs kelioms dienoms, o toliau vėl visą mėnesį be karšto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 birželio 2013 - 08:57
Sveikos 4u.gif
Atsiprasau, kad isiterpiau i Jusu buri, bet sakau gal zinote Lentvaryje kokia gera aukle, reiketu prisiureti du berniukus, vienam 4 metai, kitam rugpjuti bus 2 metukai.Aciu.Jei zinote, galit parasyti i AZ, ar cia temoje.Buciau dekinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir man kyla klausimas del karsto vandens..cia dabar jo niekas neturi ar kaip ? Ir kiek laiko tas gali testis.. !?
Atsakyti
Labas rytas,

Na matyt tai tęsis kol vyks visi tie vamzdynų darbai... Tik va įdomu kada numatoma darbų pabaiga - niekur nerandu.
Atsakyti
Sveikos,

Kai lapeliai kabėjo, tai buvo parašyta iki 28 dienos.
Bet ar tikrai spės iki rytojaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 27, 11:01)
Sveikos,

Kai lapeliai kabėjo, tai buvo parašyta iki 28 dienos.
Bet ar tikrai spės iki rytojaus g.gif

Bet ir gegužės mėn. taip buvo... Pajungė kelioms dienoms ir vėl lapelius iškabino dėl birželio... O darbai dar tebevyksta kiek mačiau, neaišku iki kiek toli jie pasiruošę viską rausti ir keisti...
Atsakyti
na, kaip suprantu, letvarietes vargsta su saltu vandeniu 4u.gif kantrybes ir stiprybes 4u.gif

o kuo dar gyvenat? kaip karscius istveret? as siandien meeeeegaujuos vesuma cool.gif
Atsakyti