Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

Sveikos 4u.gif
Gal zinote, kur Lentvaryje yra ezeru, nes girdejom, kad yra ju.Gal galite pasidalinti vietomis, buciau dekinga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2013 07 02, 12:29)
Sveikos 4u.gif
Gal zinote, kur Lentvaryje yra ezeru, nes girdejom, kad yra ju.Gal galite pasidalinti vietomis, buciau dekinga? 4u.gif

http://ezerai.vilniu...ioez-v5253.html

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 02 liepos 2013 - 12:13
QUOTE(Margarita3 @ 2013 07 02, 11:29)
Sveikos 4u.gif

Jei zinai kur Tiskeviciaus rumai, tai salia pamatytai ir ezera pagrindini, kur dauguma maudosi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 02 liepos 2013 - 12:55
Sveikos,
Saunu kad nauju supermamyciu jungiasi 4u.gif
tikrai yra mamyciu netoliese Rackunu g. gyvenanciu smile.gif

Maudomes ezere netoliese Tiskeviciaus rumu arba kaip minejo Jursan, tiesa pasakius sais metais dar neteko maudytis siuose ezeruose blush2.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Dar esu girdejusi, kad uz Lentvario yra kazkoks Skaiscio ezeras?Gal girdeje apie ji, ties kur yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2013 07 02, 16:08)
Aciu merginos 4u.gif
Dar esu girdejusi, kad uz Lentvario yra kazkoks Skaiscio ezeras?Gal girdeje apie ji, ties kur yra? 4u.gif

Tai ten uz Kariotiskiu ir yra Skaiscio ezeras, tik reiktu pravaziuoti Tiskeviciaus rumus ir paskui link Kariotiskiu labai ne koks kelias, nu jei nupasaokoti tai tiesiai tiesiai, paskui pravaziuojama tokia mini pervaza ir bus posukis i kaire ir paskui vien tiesiai pravaziuojamos kapinaites ir po desnia ezeras biggrin.gif na va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2013 07 02, 15:08)
Aciu merginos 4u.gif

https://maps.google....ved=0CCoQ8gEwAA

Žemėlapį galima didinti ir mažinti
Atsakyti
Aciu merginos, bandysim gal net dabar pavaziuoti paziureti.Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos merginos. Jungiuosi prie Lentvario mamiciu smile.gif
Pries kelias savaiteles nupirkom buta Lentvaryje, taigi dabar vyksta krasutimosi darbai.
Esminis klausimas , kuri neduoda ramybes, tai darzelis. Siandiena buvau darzelyje svajonele, parasiau prasyma priimti, gyvenam iskart uz darzelio tvoros. Darzelio sekretore(kaip supratau) tikino, kad jokiu sansu pakliuti nera sad.gif nei i rusu grupe, nei i lietuviu. Noreciau pasidometi , kas lanko, kaip sekesi pakliuti. Gal imanoma su vedeja susitart? mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif labai lauskiu bent kokiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2013 07 16, 12:41)
Pries kelias savaiteles nupirkom buta Lentvaryje, taigi dabar vyksta krasutimosi darbai.
Esminis klausimas , kuri neduoda ramybes, tai darzelis. Siandiena buvau darzelyje  svajonele, parasiau prasyma priimti, gyvenam iskart uz darzelio tvoros. Darzelio sekretore(kaip supratau) tikino, kad jokiu sansu pakliuti nera sad.gif nei i rusu grupe, nei i lietuviu. Noreciau pasidometi , kas lanko, kaip sekesi pakliuti. Gal imanoma su vedeja susitart? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  labai lauskiu bent kokiu atsakymu smile.gif

Sveika prisijungus, 4u.gif

bandyk į kitą darželį "šilas", Gėlių g. Tik tiek, kad jis jau ne prie namų bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2013 07 16, 12:41)
Esminis klausimas , kuri neduoda ramybes, tai darzelis. Siandiena buvau darzelyje  svajonele, parasiau prasyma priimti, gyvenam iskart uz darzelio tvoros. Darzelio sekretore(kaip supratau) tikino, kad jokiu sansu pakliuti nera sad.gif nei i rusu grupe, nei i lietuviu. Noreciau pasidometi , kas lanko, kaip sekesi pakliuti. Gal imanoma su vedeja susitart? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  labai lauskiu bent kokiu atsakymu smile.gif

Sveika prisijungusi wink.gif

Aš tai manau, kad vis tiek rašykite prašymą į abu darželius - mažą kas ką kalba. Juk būna, kad netikėtai tų vietų atsiranda.
Atsakyti
smile.gif Aciu uz atsakymus. Deja man nepavyko pasikalbeti su pacia vedeja, o tik "lyg sekretore" kuri tik sugebejo pasakyt, kad ojjjjj vargu, ar siais metais pateksim, na rusu kalbos grupeje lyg yra vietu telefonu kalbejo, veliau lyg ju jau ir nera. Nelabai supratau jos, nes labai nekonkretu. Nei kokia eile, nei kiek laukianciu, nei kokios musu galimybes . Manau parasysiu oficialu rasta vedejai, ir su prasymu issaiskinti, kokia ta eile , ir kelinti mes joje smile.gif

4u.gif Labai smagu, kad radau sia temele, malonu pabendrauti su kaimynem smile.gif
Atsakyti