Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

Man tai išsigelbėjimas ežeras smile.gif
Šiaip tai labai sunkiai pernešu karščius... karsta.gif
Atsakyti
o kur pliuskenates per karscius? lentvario ezere ar kazkur kitur? kaip ten vanduo? galima maudytis? smile.gif

ka numaciusios merginos savaitgaliui? 4u.gif
(bandau isjudint tema biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos.
Pagaliau karštas vanduo jegaaaaaaaaaaaa.
Na aš tai maudžiausi musu ežere ir visai nieko.Jokiu odos problemu nerasta. biggrin.gif
O šeit tai dar geras ežeras Žydiškiu važiuoti pro Kariotiškes. Ir dar ežeru čia daug. Jog Trakai arti.
Na o mes šiandiena važiuosim i Europos parka pasibastyti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

jo, tikrai karštas vanduo jėga lotuliukas.gif net nesitiki, kad jau yra smile.gif

aš dar šiemet nesimaudžiau jokiam ežere, tik braidžiojau....siaubas..tuoj ir vasara pralėks doh.gif

Geriam mergaitės kavos, nes kažkaip išsibudinti negaliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aha, šiltas vanduo gėris smile.gif Vakar mano mergina nuėjo praustis ir girdžiu šaukia, cypia - mes su vyru į vonią tekini, o ta šaukia: "Mama šiltas vanduo, pagaliau, kokia laimė" lotuliukas.gif

Dėl ežero, tai mes vietoje čia einame, mums patinka, patogu smile.gif Kažkaip tingisi ir važiuoti kažkur kitur, kai iki savo ežeriuko 5 - 10 min. pėstute. Jei ko prisireikia, grįžti namo pasiimti ir vėl atgal.
Atsakyti
Oj nu ir pasikulturinom šiandiena 2 valandas bastėmes Europos parke.Tai atvarėm namo pavalgėm ir nulužom.
Dabar tik neseniai atsikėliau geriu kava.
Paskui eisiu maže prausti.
Atsakyti
nu smagu, kad apie ezera tokie geri atsiliepimai smile.gif vadinasi reiks ir mums isbandyt thumbup.gif

JurSan - smagu bigsmile.gif labai seniai parke buvau.
o mes siandien melyniavom bigsmile.gif mazytes dar, bet jau tikrai nemazai yra thumbup.gif net ir as skyniau! (su savo dideliu pilvuzu tai isejo padaryti neilgai biggrin.gif )ir dar zemuogiu radom, taip skaniai virtuvej kvepia wub.gif
Atsakyti
Aš tai labai erkių bijau, tai net nepamenu kada paskutinį kart buvau uogauti ir grybauti miške... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(JurSan @ 2013 06 30, 18:30)
Oj nu ir pasikulturinom šiandiena 2 valandas bastėmes Europos parke.Tai atvarėm namo pavalgėm ir nulužom.
Dabar tik neseniai atsikėliau geriu kava.
Paskui eisiu maže prausti.

Smagu smile.gif

O kaip tavo Erikai dėl priešmokyklinės? Gal atsirado vietų SVAJONĖLĖJE ar visgi mokykloje lankys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 30 birželio 2013 - 19:59
Gal kas parekomenduotu gera pediatra ryt noriu savo mazgi uzregistruot poliklinikoj ir daktaro apziurai . Na ir seimos daktariuke gal dar rekomenduotumet...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 06 30, 19:59)
Aš tai labai erkių bijau, tai net nepamenu kada paskutinį kart buvau uogauti ir grybauti miške...

as irgi labai bijau.. ax.gif ypac dabar doh.gif bet ten toooks grazus miskas, jokiu krumu, tik samaneles - kaip koks varenos miskas biggrin.gif

Uzsiemusi, girdejau kad yra kazkokia labai super duper gydytoja, pas kuria net is vilniaus vaikus veza g.gif bet pavardes nezinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovidu: 30 birželio 2013 - 21:00
Sveikutes.
Na man tai tas Europos parkas nieko ipatyngo. Tik kad gryas oras.Ir šlikštus kraujasiurbiai uodai.
Aš savo maže leisiu i rusu mokykla. Tai vat išeisiu atostogu reikės Erika vesti komisijai pas gyditoja o jau rugpjučio 28 d eisiu užrašysiu. Nes šiuo metu visi atostogose.
Atsakyti
Erkių ir prie namų gali pasigaut... nereikia bijot smile.gif

Tada niekur neikit.... nei maudytis, nei uogų... nei ant pievos... ir iš darželio parsineša... tai neit į darbą ?
Atsakyti