Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dukra apkramte nuotraukos kampus, gyvaciuke pasirodo laipioti ismokusi cry.gif Liudesys...

Copy1 kita puse atvirukiska, berods ir pats pasidaryti kokia nori gali smile.gif
Atsakyti
Sveiki bandysiu aš čia stot į jūsų tarpą 4u.gif Ta proga ir pirma nd padariau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
labas vakarelis. bandau ir as kelti savo darbelius smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kamilepra - ne, negerai parinktas atstumas tarp objektu ir vaizdo tikrai gero nera, ta paklode ar kas ten netinka tikrai.

Nijako - tamsu visu pirma, antra vaizdo grazaus tikrai nera jokio, trecia bent jau man griuna i prieki, reiktu ciut kito kampo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 10, 17:49)
man rodos, dabar daug kas siūlo tą paslaugą, tik nesu tikra dėl kokybės, nes nebandžiau.

mano ir Yvette's foto buvo atspausdintos spaustuvėje kartu su postcrossing atvirukų rinkiniais dideliu kiekiu, tai ir kokybė gera, ir antra pusė normaliai sumaketuota, autoriai, pavadinimai nurodyti, na, pagal visus atvirlaiškio reikalavimus.

individualiai geros kokybės atvirukus spausdintis ant gero popieriaus gana brangu, kiek žinau, nebent nesveiką kiekį spausdint.

As Kaune zinau gera vieta, kur spausdina ir mazais kiekiais ir kokybe nebloga. Dvipusius. Ir kaina gera
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliux: 10 balandžio 2013 - 20:08
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 10, 07:40)
As saviske issiunciau ta savaite pries velykas, labai jaudinuosi iki kol gaus mano mergaite...

Ir ta mergaite jau gavo clap.gif Neitiketina, kaip paprastus dalykus galima paversti nepaprastais... wub.gif Neesu tikra, ar forumietės yra mačiusios šį tavo kadrą, bet jis... jis...na.... toks... wub.gif wub.gif wub.gif Labai įkvepiantis palikėjimas nuostabioje atvirutėje, kartais žmogui tiek nedaug reikia... kad nuo pat ryto griebiausi darbų blush2.gif Didelis ačiū už sušildytą mano dieną, dovanos jau kabo garbingiausioje kambario vietoje!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 10 balandžio 2013 - 20:11
QUOTE(sayonara @ 2013 04 10, 18:49)
man rodos, dabar daug kas siūlo tą paslaugą, tik nesu tikra dėl kokybės, nes nebandžiau.

mano ir Yvette's foto buvo atspausdintos spaustuvėje kartu su postcrossing atvirukų rinkiniais dideliu kiekiu, tai ir kokybė gera, ir antra pusė normaliai sumaketuota, autoriai, pavadinimai nurodyti, na, pagal visus atvirlaiškio reikalavimus.

individualiai geros kokybės atvirukus spausdintis ant gero popieriaus gana brangu, kiek žinau, nebent nesveiką kiekį spausdint.

nedideliems kiekiams spausdinti reikia kreiptis i skaitmenines spaudos spaustuves, ypac jei turi spaudos masinas, kuriu kokybe atitinka ofsetines spaudos kokybe (kai spausdinama dideliais tirazais). As mainu foto butent ir spausdinau skaitmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 04 10, 20:10)
Ir ta mergaite jau gavo  clap.gif  Neitiketina, kaip paprastus dalykus galima paversti nepaprastais...  wub.gif  Neesu tikra, ar forumietės yra mačiusios šį tavo kadrą, bet jis... jis...na.... toks...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai įkvepiantis palikėjimas nuostabioje atvirutėje, kartais žmogui tiek nedaug reikia... kad nuo pat ryto griebiausi darbų  blush2.gif  Didelis ačiū už sušildytą mano dieną, dovanos jau kabo garbingiausioje kambario vietoje!

O jeeiiii kaip smagu thumbup.gif Galiu dabar atsipalaiduoti... biggrin.gif Labai smagu, kad patinka ir laabai malonu girdeti kad net rado garbinga vieta kamabryje thumbup.gif pamaloninai ir mane wub.gif Smagu! Beliko man sulaukti nuotraukytes rolleyes.gif

Parodau ka gavai....

user posted image
Atsakyti
Kaunas photo festivalis
Atsakyti
Labas lietingasis rytas 4u.gif

Na ka, visgi neiskenciau ir nuvaziavau vakar pasiimt savo mainu foto pas mociute, aciu labai uz mielas 3 nuotraukas, o jau katino grozis, mmm wub.gif

ACIU KRISTINAI (is Jav), tik nezinau, kuri cia nare rolleyes.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 11, 08:15)
Labas lietingasis rytas 4u.gif

Na ka, visgi neiskenciau ir nuvaziavau vakar pasiimt savo mainu foto pas mociute, aciu labai uz mielas 3 nuotraukas, o jau katino grozis, mmm  wub.gif

ACIU KRISTINAI (is Jav), tik nezinau, kuri cia nare  rolleyes.gif  ax.gif  4u.gif

Tynka tikriausiai smile.gif
Atsakyti