QUOTE(erikamaja @ 2013 04 10, 10:03)
Reto bjaurumo merga

QUOTE(*Lollipop* @ 2013 04 10, 15:06)
bravo. geras nd.
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 14:54)
del antireklamos?

QUOTE(Iks @ 2013 04 09, 20:19)
Laikinai likau be aparato ir gerokai liudziu. Uztat pasideliojau mintis, dekoracijas, pazaidziau su muiline ir atsidesiu skaitiniams.
turiu pasiulyma - galvotu sau uzuoteles ir fotografuoti su telefonu (jei yra camera), kaip musu viena forumiete. siuolaikiniai telefonai turi tokias placias galimybes. man kaip visai "lomkes", atsidarau mini PS telefone ir ten zaidziu - pasharpinu ka reikia, pablurinu, apkarpau

QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 12:57)
mano vyras nesupranta, kai aš sakau, kad šito savo mažo mini nešiojamo į jokį kitą kompą neiškeisčiau
Man jie nerealūs. Ir foto su juo tvarkau, žinoma kiek aš ten jas tvarkau.... ir žiūrinėju įvairius psl.

o as, atvirksciai, truputeli technikos maniake, bet senamadishka. man patinka dideli monitoriai, nemegstu laptopu, niekada nemegau, man patinka tik stacionarai.
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 14:37)
Ot kokia
O aš gal ir noriu biški kokių mIAnų išlaužt...
Jei rimtai, tai nerandu savęs. Žinau, kad nufotografuoju normaliai, žmonės patenkinti, o aš ne
Trūksta cinkelio, mIAno ... Norisi nufotografuoti pvz. vestuves taip, kad ir jaunoji būtų patenkinta, bet ir aš būčiau ne amatininkė, o kūrėja

Jei rimtai, tai nerandu savęs. Žinau, kad nufotografuoju normaliai, žmonės patenkinti, o aš ne

Trūksta cinkelio, mIAno ... Norisi nufotografuoti pvz. vestuves taip, kad ir jaunoji būtų patenkinta, bet ir aš būčiau ne amatininkė, o kūrėja
hmm. be galo sunku ir ne visiems pavyksta sujungti komercija su "menu". bet kita vertus, manyciau, tuo ir skyriasi komercija ir menas

QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 09:34)
O aš kartais tokį pilkumą kaip Miraval foto su juosta išgaunu. Tad man vertimas visai priimtinas.

QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 06:53)

QUOTE(erikamaja @ 2013 04 09, 10:21)
Man pirmoji patinka. Jei nebūtų pririšta prie jaunosios ryto, patiktų dar labiau.
pritariu.
atneshu viena nauja. labai norejau parodyti, koki grozi nusipirkau (as apie megztuka:D). pagalvojau, kad turetu taipogi neblogai ziuretis nuotraukose. is tos serijos bus daugiau, tik veliau. turiu 2 variantus sios foto ir negaliu apsispresti, kuris man labiau patinka. cia
Be Thankful For What You've Got
http://www.youtube.c...h?v=d0H71Ps_1jU