Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2013 04 10, 10:03)
Reto bjaurumo merga

biggrin.gif
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 04 10, 15:06)
Siandiena visa ryta is sagu lipinau ta sirdi biggrin.gif ant balto popieriaus 

bravo. geras nd.
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 14:54)
Buvau surašiusi visą traktatą atsakydama, bet persigalvojau biggrin.gif

del antireklamos? tongue.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Iks @ 2013 04 09, 20:19)
Laikinai likau be aparato ir gerokai liudziu. Uztat pasideliojau mintis, dekoracijas, pazaidziau su muiline ir atsidesiu skaitiniams.

turiu pasiulyma - galvotu sau uzuoteles ir fotografuoti su telefonu (jei yra camera), kaip musu viena forumiete. siuolaikiniai telefonai turi tokias placias galimybes. man kaip visai "lomkes", atsidarau mini PS telefone ir ten zaidziu - pasharpinu ka reikia, pablurinu, apkarpau biggrin.gif labai dziaugiuosi, kad mobili technika taip patobulejo. pabandyk. galima neblogai kompozicijos pasimokyt.
QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 12:57)
mano vyras nesupranta, kai aš sakau, kad šito savo mažo mini nešiojamo į jokį kitą kompą neiškeisčiau  biggrin.gif  Man jie nerealūs. Ir foto su juo tvarkau, žinoma kiek aš ten jas tvarkau.... ir žiūrinėju įvairius psl.

doh.gif
o as, atvirksciai, truputeli technikos maniake, bet senamadishka. man patinka dideli monitoriai, nemegstu laptopu, niekada nemegau, man patinka tik stacionarai.
QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 14:37)
Ot kokia  tongue.gif  O aš gal ir noriu biški kokių mIAnų išlaužt...
Jei rimtai, tai nerandu savęs. Žinau, kad nufotografuoju normaliai, žmonės patenkinti, o aš ne sad.gif
Trūksta cinkelio, mIAno ...  Norisi nufotografuoti pvz. vestuves taip, kad ir jaunoji būtų patenkinta, bet ir aš būčiau ne amatininkė, o kūrėja

hmm. be galo sunku ir ne visiems pavyksta sujungti komercija su "menu". bet kita vertus, manyciau, tuo ir skyriasi komercija ir menas blush2.gif
QUOTE(Yvette @ 2013 04 09, 09:34)
O aš kartais tokį pilkumą kaip Miraval foto su juosta išgaunu. Tad man vertimas visai priimtinas.

drinks_cheers.gif bet kontrasto nors trupuciuka labai norisi.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 09, 06:53)
o tik housewife norinti karibuose pasisildyti biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 09, 10:21)
Man pirmoji patinka. Jei nebūtų pririšta prie jaunosios ryto, patiktų dar labiau.

pritariu.

atneshu viena nauja. labai norejau parodyti, koki grozi nusipirkau (as apie megztuka:D). pagalvojau, kad turetu taipogi neblogai ziuretis nuotraukose. is tos serijos bus daugiau, tik veliau. turiu 2 variantus sios foto ir negaliu apsispresti, kuris man labiau patinka. cia

Be Thankful For What You've Got
http://www.youtube.c...h?v=d0H71Ps_1jU
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 11 balandžio 2013 - 09:00
QUOTE(Maggie @ 2013 04 11, 09:53)
http://www.youtube.c...h?v=d0H71Ps_1jU]http://www.youtube.com/watch?v=d0H71Ps_1jU[

baaa, gerai, tu mano favoritė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 04 11, 10:18)
baaa, gerai, tu mano favoritė  thumbup.gif

senk ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Aciu edevai uz saunia nuotrauka wink.gif
o as tureciau labai raudonuoti, nes nuotrauka isiusiu tik sestadieni,taip jau nutiko,kad is labo nuotrauka keliavo iki manes visa savaite.pries tai kiek dariausi, kitam labe, per kelias dienas ateidavo. susivariau, zodziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 11 balandžio 2013 - 09:25
QUOTE(Suprem @ 2013 04 10, 18:42)
Gavau ir as mainu nuotrauka, jau zinau kur kabinsiu bigsmile.gif Aciu gizzy uz svyturi, pavydekit tongue.gif

Kaip smagu, kad jau gavai bigsmile.gif Buvau gerai apskaiciavus kada turetum gaut smile.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 04 10, 19:23)
Dukra apkramte nuotraukos kampus, gyvaciuke pasirodo laipioti ismokusi cry.gif Liudesys...

Oi kaip gaila unsure.gif Jei truputi palauksi ir aisku jei nori, tai atspausdinsiu ir issiusiu dar karta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 04 11, 10:30)
Kaip smagu, kad jau gavai  bigsmile.gif  Buvau gerai apskaiciavus kada turetum gaut  smile.gif
Oi kaip gaila unsure.gif Jei truputi palauksi ir aisku jei nori, tai atspausdinsiu ir issiusiu dar karta?  smile.gif

Zadejau prasyti didesnes nuotraukos ir pati atsispausdinti dar karta blush2.gif
Atsakyti
Kurios dar flickr'e nematė smile.gif, manoji "Užpiltinė" (užduotis - šakutė):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 04 11, 11:44)
Kurios dar flickr'e nematė smile.gif, manoji "Užpiltinė" (užduotis - šakutė):

http://www.flickr.co...N00/8636576495/]http://www.flickr.com/photos/88007833@N00/8636576495/[/url]][img]http://farm9.staticflickr.com/8110/8636576495_6c7568fbb7_z.jpg

geras, vis žiūriu ir stebiu Jūsų šakutes, ale ir šaunuolės, merginos smile.gif thumbup.gif
tip įdomiai ir fainai pateikiat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 11 balandžio 2013 - 11:02
voveraite sauniai, ideja patiko labai, toks pasizaidimas su vandeniu ir sakutes atvaizdu jame.tikrai neblgoai atrodo.saunuole smile.gif gal kiek erdves noretusi siam butelaiciui is sonu vos vos
Atsakyti
Labas kokia faina uzpiltine thumbup.gif

As vis bandau susidraugauti su flickr'u doh.gif kazi kaip ten rasti kokius draugus ar juos prideti sau i draugus. Na bent jau fotografijos grupe tai kazkaip radau ir prisidejau pas tave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 11, 08:53)

-¹ turiu pasiulyma - galvotu sau uzuoteles ir fotografuoti su telefonu (jei yra camera), kaip musu viena forumiete. siuolaikiniai telefonai turi tokias placias galimybes. man kaip visai "lomkes", atsidarau mini PS telefone ir ten zaidziu - pasharpinu ka reikia, pablurinu, apkarpau biggrin.gif labai dziaugiuosi, kad mobili technika taip patobulejo. pabandyk. galima neblogai kompozicijos pasimokyt.

doh.gif
o as, atvirksciai, truputeli technikos maniake, bet senamadishka. man patinka dideli monitoriai, nemegstu laptopu, niekada nemegau, man patinka tik stacionarai.

-³ atneshu viena nauja. _8638761943]cia[/url]

... Ai, pradesiu nuo galo tongue.gif Man gana darnu su youtube backu smile.gif, nors kazka TAVES pacios primena, toksai nenumaldomas déjà vu. Galvos kirsti gal neduociau, nes pripuolamai pasibastau po senesnes ir labai senas pradziamokslio temas, tai galvoj nemenkas chaosas. Bet maga pridurti, kad isties esi unikali, turinti savo vizitine kortele, savo braiza, stilistika, emocinius atspalvius, toki lengvai prislopinta atviruma ir kartu zaviai koketiska paslapti, kuria zaidi drasiai ir zinodama, ka darai; man labai laaaaaabai idomu stebeti Tavo foto pasauli smile.gif

Maniake nesu, bet MIELAI laptopa pamainyciau i stacionara, del regejimo ypatumu ypac. O tas mazas kompiuteriukas, apie kuri kalbeta, ar ne plansete? Velykiniam teleloto, ant durniaus nusipirkusi bilieta, bac! ir laimejau kazkoki, neitin blatna. Ale jau kita diena kazkas jam nutiko, teks nest i garantini.

Aciu uz pasiulyma, kuriuo pasinaudojau... avansu smile.gif Kaip tik uzklupai mane bezaidziant. Telefonas - tik pokalbiams, krokosmecio laiku, siuol. technika - dukrai, ragai ir nageliai - mamai biggrin.gif (neieina i prioritetu sarasa). Bet turiu gana padoria muiline, su rankiniu rezimu, tai ji dabar ikinkyta ir aria uz du. Ir ND pasirepetuoju, ir cia pateikiamu ideju nusigvelbiu, ir pati ka nors susigalvoju; zodziu, - cacalialia biggrin.gif P.S. Motiniska nuojauta - ryt poryt gris Nikonas, sunus palaidunas biggrin.gif

Voveraite1302, liuks , visai mielai tokios ikalciau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
nors dar nepadariau 4ND, keliu savo sakutes 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti