Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 04 11, 11:44)
Kurios dar flickr'e nematė smile.gif, manoji "Užpiltinė" (užduotis - šakutė):

gera ideja, graziai ir idomaii ziurisi smile.gif
Atsakyti
Atejau pasigirti ir garsiai parekauti smile.gif Aciu, aciu, aciu uz nuotrauka Vilijai is Siauliu (Suprem?)! Labai faina ir foto ir pasagele 4u.gif
Atsakyti

Žiūriu, žiūriu ir kaip man patinka tavo šakutė. thumbup.gif
Gal daugiau šoniukų tikrai, bet super.
Kokios Jūs kūrybingos visos.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 11, 14:57)
Žiūriu, žiūriu ir kaip man patinka tavo šakutė. thumbup.gif
Gal daugiau šoniukų tikrai, bet super.
Kokios Jūs kūrybingos visos.

drinks_cheers.gif aš irgi tuo neatsistebiu smile.gif kiek daug galima nuveikti su tokiu mažu daikteliu smile.gif voveraitės šakutė taip agresyviai nusiteiktusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 04 11, 14:53)
Atejau pasigirti ir garsiai parekauti smile.gif Aciu, aciu, aciu uz nuotrauka Vilijai is Siauliu (Suprem?)! Labai faina ir foto ir pasagele  4u.gif

Dar šiandien pagalvojau, kad teks antrą kartą siųsti... Kad laimės daug atneštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 11, 02:15)
Labas lietingasis rytas 4u.gif

Na ka, visgi neiskenciau ir nuvaziavau vakar pasiimt savo mainu foto pas mociute, aciu labai uz mielas 3 nuotraukas, o jau katino grozis, mmm  wub.gif

ACIU KRISTINAI (is Jav), tik nezinau, kuri cia nare  rolleyes.gif  ax.gif  4u.gif

Aš, aš čia smile.gif Smagu, kad patiko 4u.gif

O aš irgi jau gavau lietuviškos rasos nuo Mangutės bigsmile.gif Ir dar atviruką bonusui, tai tokie sentimentai užplūdo.. ax.gif Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Delicious ar gavai mano mainu foto? g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Delicious @ 2013 04 08, 09:24)
Labas iš ryto,

Endži, labai ačiū už mainų nuotrauką ir mielą atviruką  rolleyes.gif Radau abu flickre, tai žvilgtelkit ten  4u.gif

radau kad gavai, aciu d blush2.gif labai tikiuosi kad nenuvyliau labai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 04 11, 17:29)
Delicious ar gavai mano mainu foto? g.gif  unsure.gif

rašiau gi jau temoj smile.gif man atrodo, Tu lyg tą pačią dieną parašei, kad tikiesi, jog greitai gausiu, nors buvau tądien parašius, kad jau gavau smile.gif pasikuisk po postus ax.gif
dar kartą ačiū wink.gif ir Flickre parašiau, ir foto sukėliau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 11 balandžio 2013 - 20:09
QUOTE(-Tynka- @ 2013 04 11, 16:07)
Aš, aš čia smile.gif Smagu, kad patiko  4u.gif

O aš irgi jau gavau lietuviškos rasos nuo Mangutės   bigsmile.gif Ir dar atviruką bonusui, tai tokie sentimentai užplūdo..  ax.gif Labai dėkoju  4u.gif

jau gavai? geras, o aš galvojau, kad dar ilgiau teks laukti smile.gif oj, smagu, kad patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atnešu savo 4 ND:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš dar vis ruošiu 2ND, bet per paskutines 2 dienas nieko beveik ir nefotkinau, taip susuko nugara, kad guliu ir vos judėt galiu sad.gif
Tikiuos ukolai padės ax.gif

user posted image

Kaip fainai sugalvota 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien grįžusi iš darbo pašto dėžutėj radau pranešimą, tai dabar laukiu nesulaukiu rytdienos bigsmile.gif

Na o merginos su šakutėmis jūs tikros virtuozės!!! bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti