Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(sniege555 @ 2013 05 08, 14:47)

Gerk vakarais... Vargšiukas  unsure.gif laikykis.

Aš šnd buvau pasimatyme su leliais  ax.gif Mergina flirt.gif kaip visad pasirodė, o Slapukas sėdi dabar ir man ant pūslės kojytėm makaluoja  cool.gif Ir ką tu jam padarysi?  hihihi.gif  Įdomu, jis/ji dar turi šansų apsiversti žemyn?  mastau.gif

Pasimatymas wub.gif Tai gal dar apsivers ir pasirodys visame grazume bigsmile.gif O ka gydytoja sako? ax.gif

Aciu, laikausi, tik kad nera tas pykinimas baisus, tik labi ikyrus jausmas, lyg suptu ratu visa laika mane kazkas wacko.gif Amzinas "pachimielas" hihihi.gif

Jo, tos visokios moteriskes, su savo patarimais ir pabedavojimais, kad vaje, kaip sunku, kad karsta, ar koks didelis pilvas ir toks mazas vaikas ant ranku doh.gif
Pvz as sivakar giriztu su sunum is pasivaiksciojimo, prieina kaimyne ir sako: "Zinai ka, as pagalvojau, kad jums jau laikas antra tureti". Vos neisgriuvau vietoj blink.gif Sakau, gal ant kaktos man parasyta - "as laukiuos" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 08, 11:19)
Taip, Prince, laikas begte bega. Atrodo, dar visai neseniai i siuos namucius uzsukau, o jau nebedaug liko cia pasibuti cool.gif

Vakar buvom su MB uzuolaidu issirinkti vaiko kambariui. Na, kol kas bus ir musu miegamasis ir vaiko rolleyes.gif  Zodziu tokia moteriske idomi...paklause manes, kiek man liko vaiksciot. Sakau, dar menesiuka reiketu panesiot. O ji:''oi kiek dar daug, o sitaip karsta, bus sunku. Jau geriau pries laika gimdyt''. Nu kokreciai kvanka moteriske, truksta zodziu man doh.gif  doh.gif  blink.gif  Kokiu tik nera zmoniu...

na jo kartasi kai pasako tai doh.gif .man irgi yra teke tokiu isklausyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 05 08, 15:12)
sveikutes wink.gif

oi, snd orelis pasaka, silta, smagu...

merginos, o jus valgote sushi, krevetes, kalmarus ir kitas gerybes? skaiciau, kad nerekomenduojama, ale negaliu susilaikyti...  blush-anim-cl.gif2:men gale varom pailseti, tai nzn kaip atsilaikysiu nuo visokiu kalmaru, kreveciu ir sushiu  doh.gif

as nevalgau nes nemegeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 08, 18:02)

Jo, tos visokios moteriskes, su savo patarimais ir pabedavojimais, kad vaje, kaip sunku, kad karsta, ar koks didelis pilvas ir toks mazas vaikas ant ranku doh.gif
Pvz as sivakar giriztu su sunum is pasivaiksciojimo, prieina kaimyne ir sako: "Zinai ka, as pagalvojau, kad jums jau laikas antra tureti". Vos neisgriuvau vietoj blink.gif Sakau, gal ant kaktos man parasyta - "as laukiuos" lotuliukas.gif

Aha, is tos pacios serijos-nuvaziavom snd i akropoli, renkuosi chicco sketuka mazei, bet likusi tik salotine spalva, as svarstau garsiai su mb, o prieina moterele ir sako-imkit sita, gal antras sunus bus, tai tiks ir berniukui smile.gif paskui masinoje klausiu saviskio-sakau , negi jau matosi kad laukiuosi, o jis sako-greiciausiai taip pasake. nu bet ir pataikyk doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 08, 15:47)
Eufforija, 110 proc pirmais metais nemoka  schmoll.gif
"Motinystės pašalpa mokama:
•už 126 kalendorines dienas (suėjus 30 ir daugiau nėštumo savaičių);
•komplikuoto gimdymo atveju ir kai gimsta daugiau nei vienas vaikas, pašalpa mokama papildomai už 14 kalendorinių dienų;"
Tuo atveju, jeigu apdraustajam gimsta du ir daugiau vaikų ir jis yra šių vaikų priežiūros atostogose (kai teisę į motinystės (tėvystės) pašalpą įgyja 2011-07-01 ir vėliau), motinystės (tėvystės) pašalpa didinama atsižvelgiant į gimusių vaikų skaičių (gimus dvynukams – 2 kartus ir t.t.), tačiau mokama bendra pašalpų suma negali būti didesnė kaip 100 procentų pašalpos gavėjo kompensuojamojo uždarbio dydžio.
Priskaičiuota mėnesio motinystės (tėvystės) pašalpa iki vaikui sukaks 1 metai negali būti didesnė kaip 100 procentų šių pajamų (4761,60 Lt, jeigu apdraustasis pasirenka gauti pašalpą iki vaikui sukaks 1 metai). Jeigu apdraustasis pasirenka pašalpą gauti kol vaikui sueis 2 metai – iki vaikui sukaks 1 metai, priskaičiuota pašalpa negali būti didesnė kaip 70 procentų (3333,12 Lt), o iki vaikui sukaks 2 metai – kaip 40 procentų (1904,64 Lt).
Reziumė tokia: jei tu viena eisi auginti leliukų dvejus metus, tai pirmus metus gausi 100proc, antrus - 40x2=80proc. Va  4u.gif
drinks_cheers.gif Tiesiog lekia laikas...
Nu, ir kvanka ta moteriškė  blink.gif Mane dirgina tokie "patarimai". Tipo, žiemą apsirengt  nestuke.gif penkis sluoksnius rūbų tai jau lengviau?  lotuliukas.gif
Gerk vakarais... Vargšiukas  unsure.gif laikykis.

Aš šnd buvau pasimatyme su leliais  ax.gif Mergina flirt.gif kaip visad pasirodė, o Slapukas sėdi dabar ir man ant pūslės kojytėm makaluoja  cool.gif Ir ką tu jam padarysi?  hihihi.gif  Įdomu, jis/ji dar turi šansų apsiversti žemyn?   mastau.gif

Aciu, Sniegut uz issamuji paaiskinima 4u.gif 4u.gif
As kai buvau TA, tai pas mane abu leliai guli skersai, vienas virsuje, prie pat skransdzio, kitas apacioje, beveik ant pusles, tai sake, kad sansu dar yra, kad apsivers, bet nlb daug, nes jau vietos mazoka g.gif tai manau tau dar yra sansu, kad leliukas apsivers, tau dar ir laiko siek tiek maziau nei man mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 09 gegužės 2013 - 10:30
Sveikos, mergaites nestuke.gif

Pasidariau siandien kraujo tyrima, trombocitu skaicius dar truputi nukrito. Bet sako, kad telpu i normas 126. Darysiu po savaitgalio dar karta. Internete nelabai radau info del skaiciuku (raso daug didesnius). Gal kas buvot su tuo susidurus? Kiek Santariskese sake, jeigu kris, nestumo nebelaikys. O mano poliklinikoj sake dar nepergyventi, nes norma 120. g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 05 08, 22:11)
Aha, is tos pacios serijos-nuvaziavom snd i akropoli, renkuosi chicco sketuka mazei, bet likusi tik salotine spalva, as svarstau garsiai su mb, o prieina moterele ir sako-imkit sita, gal antras sunus bus, tai tiks ir berniukui  smile.gif  paskui masinoje klausiu saviskio-sakau , negi jau matosi kad laukiuosi, o jis sako-greiciausiai taip pasake. nu bet ir pataikyk  doh.gif  smile.gif

lotuliukas.gif ir koki galu gale issirinkot? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

sitam skyrialiui buvau dar skolinga gimdymo istorija blush2.gif tai ja galite paskaityti CIA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2013 05 09, 13:45)
Sveikutes smile.gif

sitam skyrialiui buvau dar skolinga gimdymo istorija  blush2.gif  tai ja galite paskaityti CIA  ax.gif

irute net siurpas eina kaip graziai aprasei,isivaizduoju kokie esate laimingi,dar karta dideli dideli sveikinimai wub.gif tavo abi dukrytes nuostabios wub.gif
irute pas mus lygiai toks pats bus skirtumas tarp vaikiuku kaip ir pas tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 09, 12:44)
Sveikos, mergaites nestuke.gif

Pasidariau siandien kraujo tyrima, trombocitu skaicius dar truputi nukrito. Bet sako, kad telpu i normas 126. Darysiu po savaitgalio dar karta. Internete nelabai radau info del skaiciuku (raso daug didesnius). Gal kas buvot su tuo susidurus? Kiek Santariskese sake, jeigu kris, nestumo nebelaikys. O mano poliklinikoj sake dar nepergyventi, nes norma 120. g.gif

Pas mane buvo ju 90,niekas net nekalbejo apie joki nestumo uzbaigima.
Atsakyti
AnaMari, nežinau, nepaklausiau gydytojos... doh.gif

QUOTE(Eufforija @ 2013 05 09, 12:27)
As kai buvau TA, tai pas mane abu leliai guli skersai

Abu skersai , ot kokie biggrin.gif
Mano mergina skersai, o Slapukas vartaliojasi vis ax.gif
GTT dariau, telpa į normas karsta.gif O kaip tavo savijauta?
Kokį vežimą ruošies pirkti mažuliams? Mes vis tik išsirinkom ne ABC zoom, o Tako Jumper Duo vežimą. Ir kas galėjo pagalvot? hihihi.gif Kadangi Zoom netelpa man į liftą, į namus, tai nemaniau tiek investuoti į tokį gargarą... kurį vis tiek laikysiu mašinoj... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 09, 13:28)
lotuliukas.gif ir koki galu gale issirinkot? biggrin.gif

Galu gale nepirkome jokio, nes salotinio vis tik pagalvojau, kad nenoriu smile.gif nusprendziau vs tik pirkti oranzines splavos, tai kai tik turesiu galimybe nuvaziuosime i kita salona ir turesime savo vezimaiti smile.gif

irute, labai grazu ir jausminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 09, 15:31)
AnaMari, nežinau, nepaklausiau gydytojos...  doh.gif
Abu skersai , ot kokie  biggrin.gif
Mano mergina skersai, o Slapukas vartaliojasi vis  ax.gif
GTT dariau, telpa į normas  karsta.gif O kaip tavo savijauta?
Kokį vežimą ruošies pirkti mažuliams? Mes vis tik išsirinkom ne ABC zoom, o Tako Jumper Duo vežimą. Ir kas galėjo pagalvot?  hihihi.gif Kadangi Zoom netelpa man į liftą, į namus, tai nemaniau tiek investuoti į tokį gargarą... kurį vis tiek laikysiu mašinoj...  cool.gif

o kokios firmos šie abu tavo paminėti vežimai? ax.gif
Atsakyti