QUOTE(sniege555 @ 2013 05 08, 15:47)
Eufforija, 110 proc pirmais metais nemoka
"Motinystės pašalpa mokama:
už 126 kalendorines dienas (suėjus 30 ir daugiau nėštumo savaičių);
komplikuoto gimdymo atveju ir kai gimsta daugiau nei vienas vaikas, pašalpa mokama papildomai už 14 kalendorinių dienų;"
Tuo atveju, jeigu apdraustajam gimsta du ir daugiau vaikų ir jis yra šių vaikų priežiūros atostogose (kai teisę į motinystės (tėvystės) pašalpą įgyja 2011-07-01 ir vėliau), motinystės (tėvystės) pašalpa didinama atsižvelgiant į gimusių vaikų skaičių (gimus dvynukams 2 kartus ir t.t.), tačiau
mokama bendra pašalpų suma negali būti didesnė kaip 100 procentų pašalpos gavėjo kompensuojamojo uždarbio dydžio.
Priskaičiuota mėnesio motinystės (tėvystės) pašalpa iki vaikui sukaks 1 metai negali būti didesnė kaip 100 procentų šių pajamų (4761,60 Lt, jeigu apdraustasis pasirenka gauti pašalpą iki vaikui sukaks 1 metai). Jeigu apdraustasis pasirenka pašalpą gauti kol vaikui sueis 2 metai iki vaikui sukaks 1 metai, priskaičiuota pašalpa negali būti didesnė kaip 70 procentų (3333,12 Lt), o iki vaikui sukaks 2 metai kaip 40 procentų (1904,64 Lt).
Reziumė tokia: jei tu viena eisi auginti leliukų dvejus metus, tai pirmus metus gausi 100proc, antrus - 40x2=80proc. Va

Tiesiog lekia laikas...
Nu, ir kvanka ta moteriškė

Mane dirgina tokie "patarimai". Tipo, žiemą apsirengt

penkis sluoksnius rūbų tai jau lengviau?
Gerk vakarais... Vargšiukas

laikykis.
Aš šnd buvau pasimatyme su leliais
Mergina 
kaip visad pasirodė, o
Slapukas sėdi dabar ir man ant pūslės kojytėm makaluoja

Ir ką tu jam padarysi?

Įdomu, jis/ji dar turi šansų apsiversti žemyn?
Aciu, Sniegut uz issamuji paaiskinima
As kai buvau TA, tai pas mane abu leliai guli skersai, vienas virsuje, prie pat skransdzio, kitas apacioje, beveik ant pusles, tai sake, kad sansu dar yra, kad apsivers, bet nlb daug, nes jau vietos mazoka

tai manau tau dar yra sansu, kad leliukas apsivers, tau dar ir laiko siek tiek maziau nei man