Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 05 10, 13:43)
o kokios firmos šie abu tavo paminėti vežimai?  ax.gif

ABC zoom design - Vokiškas, su pilna komplektacijas naujas virš/apie 3000 Lt doh.gif Traukinuko tipo.
Tako Jumper Duo - lenkiškas, pilna komplektacija naują radau už 1450 Lt ax.gif Leliukai guli šalia, bet skirtinguose lopšiukuose.
Įvesk į paiešką pavadinimus ir atrasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 10 gegužės 2013 - 13:51
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 10, 13:50)
ABC zoom design - Vokiškas, su pilna komplektacijas naujas virš/apie 3000 Lt  doh.gif Traukinuko tipo.
Tako Jumper Duo - lenkiškas, pilna komplektacija naują radau už 1450 Lt  ax.gif Leliukai guli šalia, bet skirtinguose lopšiukuose.
Įvesk į paiešką pavadinimus ir atrasi  mirksiukas.gif

labai ačiū už info, bet žiūriu prie jų nėra mašininių kėdučių, nes prie kitų vežimų būna lyg tai smile.gif o man kažkaip visai normaliai atrodo ir Tako duo driver., na žodžiu. O tu žadi pirkti vežimuką ir abi lovytes prieš gimdymą? aš tai kažkaip bijau, sakau, kad kol kas pirksiu tik vieną lovelę, o vežimą nusižiūrėsiu, o jau po fakto (t.y. po gimdymo), kaip jau tiksliai abu matysiu ir laikysiu rankose tada ir nusipirksiu smile.gif na nežinau, čia aišku tik mano tokia pozicija 4u.gif
Atsakyti
Sniege, as planuoju pirkti ABC Design savo pametinukams, bet man tas Tako irgi visai nieko variantas vien del pilnai atlosiamos sportines dalies.Kaip suprantu ABC design sito neturi.Gal tu issamiau apziurejai tuos Tako ir gali pasakyti ar jie kompaktiskai susilanksto, kad sudet i bagazine ? nes atrodo tai griozdeliai tokie..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 05 10, 16:30)
labai ačiū už info, bet žiūriu prie jų nėra mašininių kėdučių, nes prie kitų vežimų būna lyg tai smile.gif o man kažkaip visai normaliai atrodo ir Tako duo driver., na žodžiu. O tu žadi pirkti vežimuką ir abi lovytes prieš gimdymą? aš tai kažkaip bijau, sakau, kad kol kas pirksiu tik vieną lovelę, o vežimą nusižiūrėsiu, o jau po fakto (t.y. po gimdymo), kaip jau tiksliai abu matysiu ir laikysiu rankose tada ir nusipirksiu smile.gif na nežinau, čia aišku tik mano tokia pozicija  4u.gif

Čia kainas parašiau su auto kėdutėm, t.y. pilna komplektacija.
Man patiko labiau jumper duo, nes atskiri lopšiukai, sportinukai. Lengviau bus parsinešt man namo po vieną atskirai, nei tą visą "gargarą" tysti blush2.gif

Aha unsure.gif ilgai svarsčiau dėl to pirkimo... Bet man su trijais vaikais cool.gif po gimdymo ne pirkiniai rūpės... Gi, net vieną augindama pradžioje į dušą nenueidavau iki pat vakaro doh.gif Pamenu, siunčiau vyrą pientraukio pirkti biggrin.gif
Nenoriu to kartoti. Pirksiu dvi lovytes, tik pradžioje surinksim vieną, o kita bus dėžėje.
Nuteiki save, kad VISKAS BUS GERAI, ir viskas cool.gif
Vežimą aš jau užsisakiau blush2.gif , bet kokį mėn min lauksiu, nes net spalvą nurodžiau, tai kol pagamins.... ateis ir laikas.... O su dvyniais, žinai, būna viskas ir labai anksti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 10, 16:53)
Sniege, as planuoju pirkti ABC Design savo pametinukams, bet man tas Tako irgi visai nieko variantas vien del pilnai atlosiamos sportines dalies.Kaip suprantu ABC design sito neturi.Gal tu issamiau apziurejai tuos Tako ir gali pasakyti ar jie kompaktiskai susilanksto, kad sudet i bagazine ? nes atrodo tai griozdeliai tokie.....  g.gif

Tako firmos turėjau savo mažylei tik, aišku, vienvietį biggrin.gif O šitą apžiūrėjau, principas kaip Milly Way vežimo (visos apsaugos, užklotai, tinkleliai oro cirkuliacijai, atsilošia pilnai, lopšys didelis, yra atramėlė, jei vaikutis nori pusiau sėdom lopšy sėdėti ir pan.).
Susilanksto važiuoklė labai lengvai, ir net telpa į mano mažyčio automobiliuko bagažinę bigsmile.gif MB net nufotkino, negalėjau patikėti pati... Tai ir buvo lemiamas sprendimas jį pirkti, nes ratus paliksiu mašinoje, o leliuškas su aukle nešimės su lopšiais namo wub.gif
Jei apsispręsi, galiu atsiųst į až kontaktus , kur taip pigiai naują galima gauti ir dar renkies iš begalės spalvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 10, 16:02)
Jei apsispręsi, galiu atsiųst į až kontaktus , kur taip pigiai naują galima gauti ir dar renkies iš begalės spalvų  smile.gif

siusk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 09, 16:31)
AnaMari, nežinau, nepaklausiau gydytojos...  doh.gif
Abu skersai , ot kokie  biggrin.gif
Mano mergina skersai, o Slapukas vartaliojasi vis  ax.gif
GTT dariau, telpa į normas  karsta.gif O kaip tavo savijauta?
Kokį vežimą ruošies pirkti mažuliams? Mes vis tik išsirinkom ne ABC zoom, o Tako Jumper Duo vežimą. Ir kas galėjo pagalvot?  hihihi.gif Kadangi Zoom netelpa man į liftą, į namus, tai nemaniau tiek investuoti į tokį gargarą... kurį vis tiek laikysiu mašinoj...  cool.gif

O mano savijauta nebloga. Vis toliau badau sau pirstus unsure.gif kazkaip sia savaite didesni rodykliai cukraus, bet i normas telpa. Matyt atsipalaidavau... norisi man labai visokiu vaisiu, nors ir taip suvalgau puse obuolio, apelsino, kartais ir viena saldaini sau leidziu, ech... doh.gif
Dar anksciau su vyru ziurejom Tako Jumper duo, bet irgi per didelis pasirode, nusprendem, kad pas tevus pro vartelius nepravaziuosim biggrin.gif dabar svarstom apie traukinuko tipo koki vezimuka, bet konkreciai tai dar nezinom, aisku is bedos tiks ir Tako rolleyes.gif
Be to ir as kazkaip prisibijau vezima dvynukams pirkti rolleyes.gif rolleyes.gif dabar su vyru dairomes o jau kai bus leliukai ant ranku nusiusiu ji pirkiniu biggrin.gif ir lovyte kol kas viena pirksiu, nes kita gausiu dovanu.
Beje, gal net su vyru i Lenkija nuvyksim vezimo ir lovytes, bei kitu daigciuku, nes ten zymiai pigiau ir paciose parduotuvese pilna lenkiskos produkcijos, nematau prasmes cia ka nors pirkt, nors kas gali zinot kaip ten viskas bus mirksiukas.gif del viso ko atsiusk ir man, Sniegut, kontaktus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 11 gegužės 2013 - 11:12
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 10, 15:02)
Čia kainas parašiau su auto kėdutėm, t.y. pilna komplektacija.
Man patiko labiau jumper duo, nes atskiri lopšiukai, sportinukai. Lengviau bus parsinešt man namo po vieną atskirai, nei tą visą "gargarą" tysti  blush2.gif

Aha  unsure.gif ilgai svarsčiau dėl to pirkimo... Bet man su trijais vaikais  cool.gif po gimdymo ne pirkiniai rūpės... Gi, net vieną augindama pradžioje į dušą nenueidavau iki pat vakaro  doh.gif Pamenu, siunčiau vyrą pientraukio pirkti  biggrin.gif
Nenoriu to kartoti. Pirksiu dvi lovytes, tik pradžioje surinksim vieną, o kita bus dėžėje.
Nuteiki save, kad VISKAS BUS GERAI, ir viskas  cool.gif
Vežimą aš jau užsisakiau  blush2.gif , bet kokį mėn min lauksiu, nes net spalvą nurodžiau, tai kol pagamins.... ateis ir laikas.... O su dvyniais, žinai, būna viskas ir labai anksti  cool.gif
Papildyta:
Tako firmos turėjau savo mažylei tik, aišku, vienvietį  biggrin.gif O šitą apžiūrėjau, principas kaip Milly Way vežimo (visos apsaugos, užklotai, tinkleliai oro cirkuliacijai, atsilošia pilnai, lopšys didelis, yra atramėlė, jei vaikutis nori pusiau sėdom lopšy sėdėti ir pan.).
Susilanksto važiuoklė labai lengvai, ir net telpa į mano mažyčio automobiliuko bagažinę  bigsmile.gif MB net nufotkino, negalėjau patikėti pati... Tai ir buvo lemiamas sprendimas jį pirkti, nes ratus paliksiu mašinoje, o leliuškas su aukle nešimės su lopšiais namo  wub.gif
Jei apsispręsi, galiu atsiųst į až kontaktus , kur taip pigiai naują galima gauti ir dar renkies iš begalės spalvų  smile.gif

labai ačiū už išsamią info, jei gali ir man tuos kontktus įmesk, būčiau dėkinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kazkaip tustoka pas mus g.gif
Patyrusios mamytes, gal galit pasakyt kas man yra? smile.gif Nuo pat ryto jauciu keistus skausmus, galima pavadinti mini spazmas. Pilvo apacioje uzeina skausmas, nors ir pakenciamas, po keliu sekundziu praeina. Cia gali buti gimdos susitraukimai? Ar tai nera pavojinga? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasidalinkit patirtimi del lovyciu:i i ka atkreipti demesi? As buvau nuziurejus Lugnes su stalcium ir lingem, va tokia dabar paskaiciau kad ale linges nepatartinos nes leliukai pripranta but supami paskui kitaip uzmigdyt neina g.gif stalcius tai man 100% reikalingas, nes as neturesiu jokios komodos salia, tai reikia erdves sudet pampersiukus, rubelius ir pan. O del kitko ir pasimeciau.. pasidalinkit savo mintimis, kokias jus pirkot, i ka atsizvelget? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 05 13, 13:02)
Sveikos,

Pasidalinkit patirtimi del lovyciu:i i ka atkreipti demesi? As buvau nuziurejus Lugnes su stalcium ir lingem, va tokia dabar paskaiciau kad ale linges nepatartinos nes leliukai pripranta but supami paskui kitaip uzmigdyt neina  g.gif stalcius tai man 100% reikalingas, nes as neturesiu jokios komodos salia, tai reikia erdves sudet pampersiukus, rubelius ir pan. O del kitko ir pasimeciau.. pasidalinkit savo mintimis, kokias jus pirkot, i ka atsizvelget?  4u.gif

Del supimo tai netiesa. Individualu tai. Mes migdom maziuką lopšiuky ir pasupam, bet taip pat sėkmingai užmiegai ir kai nesupam.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 05 13, 12:02)
kad ale linges nepatartinos nes leliukai pripranta but supami paskui kitaip uzmigdyt neina  g.gif

Skiedalai irnesakyk.gif Mes turim lovyte su lingem ir su stalcium.Linges yra absoliutus geris, kai reikia vaika uzsupti, kad miegotu.Nes tam, kuriam reikia buti supamam, tu vis tiek ji turesi supti, jei ne su lova, tai ant savo ranku biggrin.gif Kitas dalykas - vaikai tikrai ne vienodai nori tu paciu dalyku.Vyresneli mano reikejo supti ir galejau rankas kojas isbuciuoti tam, kuris sugalvojo toki supimo mechanizma.Apie 4-a menesi baigesi supimai, nes ir taip uzmigdavo.Mazylis nereikalavo ir iki dabar nereikalauja jokio supimo.Dzin jam, supu as ji ar ka darau, jeigu nemiegos, tai nemiegos, gali ant blakstienu stovet.Net jei buciau norejus pripratint prie supimo, niekaip nebutu pavyke, nes jam tiesiog tas procesas neidomus.Taigi maziau babyciu pasaku ir bent taip pasilengvink sau gyvenima mirksiukas.gif

Na o mes issirinkom visgi Snieges varianta, pirksim Tako Jumper Duo vezimaiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 13, 10:58)
Patyrusios mamytes, gal galit pasakyt kas man yra? smile.gif  Nuo pat ryto jauciu keistus skausmus, galima pavadinti mini spazmas. Pilvo apacioje uzeina skausmas, nors ir pakenciamas, po keliu sekundziu praeina. Cia gali buti gimdos susitraukimai? Ar tai nera pavojinga? g.gif  unsure.gif

Man tai susitraukinedavo gimda ir "sumededavo", toks kazkoks nemalonus jausmas, neskausminga, bet lyg suakmenedavo ir nutirpdavo pilvas, tai, pasirodo ir buvo mano paruosiamieji saremiai, o tikreji prasidejo tik pries kokia valanda pries gimdyma, tada jau pajutau skausma ir ta "aptemima" akyse.
Nemanau, kad pavojinga, gal tiesiog gimda treneruojas, bet jei labai nerimauji, taip pasikonsultuok su gydytoja, nes, visgi kiekvienai skirtingai, o tu dar ir su dvigubu stebukliuku mirksiukas.gif As gerdavau magni, bet, kaip man dabar atrodo, jis labiau kaip placebas veikdavo, psichologishkai biggrin.gif
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 05 13, 11:02)
Sveikos,

Pasidalinkit patirtimi del lovyciu:i i ka atkreipti demesi? As buvau nuziurejus Lugnes su stalcium ir lingem, va tokia dabar paskaiciau kad ale linges nepatartinos nes leliukai pripranta but supami paskui kitaip uzmigdyt neina  g.gif stalcius tai man 100% reikalingas, nes as neturesiu jokios komodos salia, tai reikia erdves sudet pampersiukus, rubelius ir pan. O del kitko ir pasimeciau.. pasidalinkit savo mintimis, kokias jus pirkot, i ka atsizvelget?  4u.gif

Zinok, dulkes ten tavo lovytej pampai ir rubelei, nes nuo grindu visad dulkes kelias, labai daznai reikes valyt, o kai prades lelius slaiuziot, prades viska tempt is ten ir reiks istustint stalciu biggrin.gif Del lingiu, tai man visai fainai atrodo, nos patys ir neturim, bet zinok, ka ten protingose knygose raso tei ne visada 100% pasitvirtina, pamatysi, kazkuri laika bus patogu migdyt leliu vezime, o ten ar ant ranku visvien ji supsi mirksiukas.gif Nieko blogo as tame supime nematau, juk tiek lauktas vaikas, tikrai norisi ji palaikyt ant ranku, pamyluot ar lovytej pasupt wub.gif Maniskis iki siol uzsiropscia nat ranku uzmiegant, bet jau nebenori but supamas, tiesiog reikia jam to artumo wub.gif Kaip as manau, visvien vaikas iki 18 m nemiegos kartu, ateis toks laikas, kad tikrai patys nores savo erdves. O teorija tikrai labai daznai nesueina su praktika, juk musu vaikai visi individualybes, o ne kokie sablonai smile.gif
Atsakyti