QUOTE(Eufforija @ 2013 05 13, 10:58)
Patyrusios mamytes, gal galit pasakyt kas man yra?

Nuo pat ryto jauciu keistus skausmus, galima pavadinti mini spazmas. Pilvo apacioje uzeina skausmas, nors ir pakenciamas, po keliu sekundziu praeina. Cia gali buti gimdos susitraukimai? Ar tai nera pavojinga?
Man tai susitraukinedavo gimda ir "sumededavo", toks kazkoks nemalonus jausmas, neskausminga, bet lyg suakmenedavo ir nutirpdavo pilvas, tai, pasirodo ir buvo mano paruosiamieji saremiai, o tikreji prasidejo tik pries kokia valanda pries gimdyma, tada jau pajutau skausma ir ta "aptemima" akyse.
Nemanau, kad pavojinga, gal tiesiog gimda treneruojas, bet jei labai nerimauji, taip pasikonsultuok su gydytoja, nes, visgi kiekvienai skirtingai, o tu dar ir su dvigubu stebukliuku

As gerdavau magni, bet, kaip man dabar atrodo, jis labiau kaip placebas veikdavo, psichologishkai
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 05 13, 11:02)
Sveikos,
Pasidalinkit patirtimi del lovyciu:i i ka atkreipti demesi? As buvau nuziurejus Lugnes su stalcium ir lingem,
va tokia dabar paskaiciau kad ale linges nepatartinos nes leliukai pripranta but supami paskui kitaip uzmigdyt neina

stalcius tai man 100% reikalingas, nes as neturesiu jokios komodos salia, tai reikia erdves sudet pampersiukus, rubelius ir pan. O del kitko ir pasimeciau.. pasidalinkit savo mintimis, kokias jus pirkot, i ka atsizvelget?
Zinok, dulkes ten tavo lovytej pampai ir rubelei, nes nuo grindu visad dulkes kelias, labai daznai reikes valyt, o kai prades lelius slaiuziot, prades viska tempt is ten ir reiks istustint stalciu

Del lingiu, tai man visai fainai atrodo, nos patys ir neturim, bet zinok, ka ten protingose knygose raso tei ne visada 100% pasitvirtina, pamatysi, kazkuri laika bus patogu migdyt leliu vezime, o ten ar ant ranku visvien ji supsi

Nieko blogo as tame supime nematau, juk tiek lauktas vaikas, tikrai norisi ji palaikyt ant ranku, pamyluot ar lovytej pasupt

Maniskis iki siol uzsiropscia nat ranku uzmiegant, bet jau nebenori but supamas, tiesiog reikia jam to artumo

Kaip as manau, visvien vaikas iki 18 m nemiegos kartu, ateis toks laikas, kad tikrai patys nores savo erdves. O teorija tikrai labai daznai nesueina su praktika, juk musu vaikai visi individualybes, o ne kokie sablonai