Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 05 13, 11:02)
Sveikos,

Pasidalinkit patirtimi del lovyciu:i i ka atkreipti demesi? As buvau nuziurejus Lugnes su stalcium ir lingem, va tokia dabar paskaiciau kad ale linges nepatartinos nes leliukai pripranta but supami paskui kitaip uzmigdyt neina  g.gif stalcius tai man 100% reikalingas, nes as neturesiu jokios komodos salia, tai reikia erdves sudet pampersiukus, rubelius ir pan. O del kitko ir pasimeciau.. pasidalinkit savo mintimis, kokias jus pirkot, i ka atsizvelget?  4u.gif

pritariu lietuvai,kiekvienas vaikas skirtingas,kitas pripranta kitas ne,manasis tai nepriprato nors kartais ,kad greiciau uzmigtu ir pasupdavau blush2.gif ,bet labai retai
o as tai stalciumi nusivylus visiskai,nes jo nenaudoju,pampersus laikau vonioje ,lentynele,o kaip renkasi dulkes tam stalciuje doh.gif ,bet gal todel ,kad pas mus ziauriai sausa namie tai del to daznai ir valyti reikia,dar kas mano lovyteje nepatinka,tai ,kad sonas pas mane neslankioja ir negaliu as jo nuleisti noredama vaika ideti ar pasiimti is lovytes,o kai vaikas pasunkeja labai sunku ji kiloti ir ypac kai nugara skauda.
kai pirksiu savo mazei lovyte ,pirksiu butinai be stalciaus ir ,kad slankiotu sonas 4u.gif

na o man reikia dar lopsiuka nusipirkti butinai ,gal kas gali pasidalinti lopsiuku patirtimi ,kur isigyti? man jis butinai ,nes maziuke migdysiu diena pirmamae aukste,kasd nereiktu man antrame laukti kol ji miega smile.gif taip dariau su pirmu tai man labai praverte lopsiukas,bet noriu naujo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 13 gegužės 2013 - 11:27
QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 13, 12:24)
na o man reikia dar lopsiuka nusipirkti butinai ,gal kas gali pasidalinti lopsiuku patirtimi ,kur isigyti? man jis butinai ,nes maziuke migdysiu diena pirmamae aukste,kasd nereiktu man antrame laukti kol ji miega smile.gif taip dariau su pirmu tai man labai praverte lopsiukas,bet noriu naujo:)

Mes pirksim sita: http://www.stokke.co...ce-n-sleep.aspx ir imsim tik Day bed dali, be gultuko.Gultuka mes turim Babybjorno, tai mum jis nereikalingas.Gyvai buvau apziuret sito dalyko, tai jis man laaaaabai patiko rolleyes.gif Medziaga tokia tinkline, ale kaip BB gultuko, tai nebus tvanku, oro cirkuliacija siokia tokia tame lopsy.Dar jis yra pakankamai gilus, kuo nepasizymi daugelis lopsiu ir jo pagrindas yra siek tiek pakeltas, kad nebutu grynai horizontali padetis, maziau atpylineja tada.Nu ir pats lopsys siek tiek ten linguoja, galima ji supti.Nesioti labai lengva, nes ten is esmes tik remas, aptrauktas ta medziaga.Nes man name gyvenant irgi aktualus transportavimo klausimas ir vieno auksto i kita, i atskirus kambarius ir t.t.Tai toks mano pasirinkimas ir argumentai ax.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 05 13, 10:02)
Sveikos,

Pasidalinkit patirtimi del lovyciu:i i ka atkreipti demesi? ...
.. pasidalinkit savo mintimis, kokias jus pirkot, i ka atsizvelget?  4u.gif
Del lingiu nezinau. Man atrodo, jog cia labiau zmoniu isitikinimai, nei tikrove. Pritariu kitoms mamytems - kiekvienas vaikas individualus. Jei jis nores but supamas - tai tu ji ir supsi.

Dalykai, kurie man buvo svarbus renkantis lovyte:
1. Ar lovytes dugnas turi kelias padetis. Kai kurios lovytes turi pakeliama dugna (musiske turi 3 padetis). Kol leliukas mazytis - dugnas pasikelia, ir nereikia lenktis zemai padeti vaika. Kai vaikiukas paauga - dugna nuleidi, kad vaikas stodamasis lovyteje neiskristu.

2. Ar vienas sonas reguliuojasi t.y. pasikelia, nusileidzia, nusiima. Taip pat palenvina mamai gyvenima. O po keliu savaiciu as is viso viena sona nuemiau ir prisistumiau jos lovyte prie savo lovos. Buvo paprasciau nakti maitinti, maziau sokineti is lovos, maziau vaika kilnoti - daugiau miego.

QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 13, 10:24)
O tau mobili aukle neisprestu tos problemos? As turiu video mobilia aukle. Kamera kabo ant sienos miegamajam. Matai, kada vaikas jau pradeda bruzdeti, ar tik siaip muistosi. Kai reikia - nueini pas ji.
Tokiu atveju, kol mazylis miega, gali patriuksmauti apacioje - ar siurbti reikia, ar dar ka is namu ruosos nuveikti.

Iki dabar ja naudoju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 05 13, 12:03)
Labas visoms  4u.gif

Del lingiu nezinau. Man atrodo, jog cia labiau zmoniu isitikinimai, nei tikrove. Pritariu kitoms mamytems - kiekvienas vaikas individualus. Jei jis nores but supamas - tai tu ji ir supsi.

Dalykai, kurie man buvo svarbus renkantis lovyte:
1. Ar lovytes dugnas turi kelias padetis. Kai kurios lovytes turi pakeliama dugna (musiske turi 3 padetis). Kol leliukas mazytis - dugnas pasikelia, ir nereikia lenktis zemai padeti vaika. Kai vaikiukas paauga - dugna nuleidi, kad vaikas stodamasis lovyteje neiskristu.

2. Ar vienas sonas reguliuojasi t.y. pasikelia, nusileidzia, nusiima. Taip pat palenvina mamai gyvenima. O po keliu savaiciu as is viso viena sona nuemiau ir prisistumiau jos lovyte prie savo lovos. Buvo paprasciau nakti maitinti, maziau sokineti is lovos, maziau vaika kilnoti - daugiau miego.
O tau mobili aukle neisprestu tos problemos? As turiu video mobilia aukle. Kamera kabo ant sienos miegamajam. Matai, kada vaikas jau pradeda bruzdeti, ar tik siaip muistosi. Kai reikia - nueini pas ji.
Tokiu atveju, kol mazylis miega, gali patriuksmauti apacioje - ar siurbti reikia, ar dar ka is namu ruosos nuveikti.

Iki dabar ja naudoju.  thumbup.gif

turiu as mobilia aukle ji man iki siol labai padeda:)
bet iki 3 menesiu maziukes nenoriu palikti vienos nei minutes,tad butinas man lopsiukas,kad galeciau pati savo akimis matyti ka mano vaikutis daro:)

beta as irgi ji maciau ,man patiko jis taip pat ,tik nezinojau ,kad galima pirkti atskirai lopsiuka,be tu priedu,nes mna ju irgi kaip ir nereikia,bet man jis dar pasirode maziukas labai,bet reikes man nuvaziuoti paziureti ji atidziau,o as va apie toki mastau,bet gaila gyvai pamatyti niekur nerandu jo,nenoriu pirkti nepamacius,nes brangus http://www.prekesvai...92/image/13997/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 13 gegužės 2013 - 12:12
QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 13, 11:09)
turiu as mobilia aukle ji man iki siol labai padeda:)
bet iki 3 menesiu maziukes nenoriu palikti vienos nei minutes,tad butina man lopsiukas,kad galeciau pati savo akimis matyti ka mano vaikutis daro:)
Supratau 4u.gif Tokiu atveju tikrai lopsiukas reikalingas.
Dabar kai pagalvoju, mano dukra iki 3 men didziaja dali laiko praleido pas mane ant ranku arba nesiokleje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 05 13, 12:16)
Supratau  4u.gif Tokiu atveju tikrai lopsiukas reikalingas.
Dabar kai pagalvoju, mano dukra iki 3 men didziaja dali laiko praleido pas mane ant ranku arba nesiokleje.  smile.gif

as vaikiuoste irgi naudojau iki 6 menesiu ir mei tai .bet mano mazius dickis labai tai man nugara pradejo labai skaudeti tai nebenaudojau as ju:)
Atsakyti
Mes turim lovyte su lingem ir su stalcium, tai galiu pasakyt, kad linges nuemem gan anksti nes nenorejo ji but supama, o ir lovyteje nedau temiegojo. Stalcius ir netinkamas dalykas, ten kaupiasi dulkes, tad as tiesiog ten sudejau daiktus i tinkamo dydzio dezes ir tada i ta stalciu, kad nesudulketu. Visumoj isvis nepatarciau daug investuot i lovyte nes neaisku ar joje nores miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 05 13, 12:45)
Mes turim lovyte su lingem ir su stalcium, tai galiu pasakyt, kad linges nuemem gan anksti nes nenorejo ji but supama, o ir lovyteje nedau temiegojo. Stalcius ir netinkamas dalykas, ten kaupiasi dulkes, tad as tiesiog ten sudejau daiktus i tinkamo dydzio dezes ir tada i ta stalciu, kad nesudulketu. Visumoj isvis nepatarciau daug investuot i lovyte nes neaisku ar joje nores miegoti smile.gif

pas mus tai lovytei dabar yra nuimtas sonas ir uzdeta apsauga ,kad neiskristu ir jis miega dabar taip lovytei ir manau dar pora metu tokioje lovyteje trasformeris tikrai ismiegos

o levanda tavo mazyle dar iki siol miega su jumis lovoje? ka darysi kai mazius atsiras?

betut o tu lovyte pirkai kiek pamenu is troll berods?ar patenkinta?pataliukus ir apsaugeles irgi is ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 13 gegužės 2013 - 12:56
QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 13, 12:54)
pas mus tai lovytei dabar yra nuimtas sonas ir uzdeta apsauga ,kad neiskristu ir jis miega dabar taip lovytei ir manau dar pora metu tokioje lovyteje trasformeris tikrai ismiegos

o levanda tavo mazyle dar iki siol miega su jumis lovoje? ka darysi kai mazius atsiras?
betut o tu lovyte pirkai kiek pamenu is troll  berods?ar patenkinta?pataliukus ir apsaugeles irgi is ten?

Oi ne senai nemiega, jau nuo pusmetuko savo lovelej, kazkaip atprato be problemu bigsmile.gif o sunelis miegos lopsiuke, paskolins giminaite toki pinta supama senovini su apsaugelem, tvarkingas, svarus, tik pataliukus reikes isigyti smile.gif
Atsakyti
Aciu jums uz mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Be reikalo cia susisukau sau galva, manau reikia visgi pirkti ta nuziureta varijanta ir nebesiblaskyti, blogiausiu atveju, jei visai netiks mums bandysim parduoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji_Venera: 13 gegužės 2013 - 14:11
Sveikos, užsuku su tokiu gal ir durnu klausimu smile.gif Ar galima nėštukėms dažyti plaukus? Kažkaip pradėjau dažyti tik pirmajam ūgtelėjus tai nelabai nusimanau dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 05 13, 14:46)
Sveikos, užsuku su tokiu gal ir durnu klausimu smile.gif Ar galima nėštukėms dažyti plaukus? Kažkaip pradėjau dažyti tik pirmajam ūgtelėjus tai nelabai nusimanau dar biggrin.gif
Sakoma, geriausia palaukti pirmo trimestro pabaigos, kai placenta jau pilnai susiformavus. Bet kitos dazo ir anksciau, ir nieko. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 13, 11:25)
as vaikiuoste irgi naudojau iki 6 menesiu ir mei tai .bet mano mazius dickis labai tai man nugara pradejo labai skaudeti tai nebenaudojau as ju:)
Man pasiseke ta prasme. Mano mergina lengvute, ilgai naudojau nesiokle. Bet ir tai, po ilgesnio panesiojimo nugara paskausdavo.

Si karta bandysiu kita nesiokle - Moby wrap. Sako, sitoj ir maitinti galima, tik reikia uzsiristi tinkamai. Ziuresim. g.gif
Atsakyti