Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 20, 18:49)
Be gimdyvės sutikimo joks rezidentas ir jokie studentai jos gimdyme negali dalyvauti. Nesvarbu ar susitarus, ar nesitarus. Prieš gimdymą visada duoda pasirašyti kruvą popierių, tarp kurių yra punktas apie studentų dalyvavimą...

Nu, ką jūs čia klaidinat ? Pvz., KMUK yra 8 gimdymo palatos, kiekvienai priskirta akušerė ir visoms bendrai REZIDENTAS, ir VIENAS BUDINTIS GYDYTOJAS. Jei jau ten kreipiesi, tai ir pasirašai, kad sutinki su jų tvarka. Kuri ten begimdydama sugebės išsikviesti gydytoją profesionalą nesusitarus???? Ypač vasarą, savaitgalį, naktį.
Jei jau susikomplikuoja situacija, taip - iškviečiama gydytojų komanda, operuojama ir t.t. Bet ar mes norim, kad susikomplikuotų?
Kita vertus, nenori rezidento, nu gerai: sąrėmiauji sau dvylika valandų su akušere, jų pasikeis per tą laiką net dvi ar trys pamainos, o finale tave gali išvežti daryt CP. Kai jau po šešių val. galėjo jį padaryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 20 gegužės 2013 - 16:58
Sniege, nesigincyju su tavim, nes nenesioju dvynuku mirksiukas.gif Taip, brangus tie vaikai, o ypac po visu proceduru, bet tai ka, tom mamom, kur naturaliai pastoja jie "pigesni"???Kiekvienos pasirinkimas kur ir uz kiek gimdyt, as apie BAK'a isvis nekokios nuomones Zodziu, amzinai galima gincytis, bet kiekviena pasirenkam sau ir savo leliams priimtinesni kelia, juk esam visos skirtngos 4u.gif
Kaip bebutu, norisi, kad visi vaikiukai gimtu sveiki wub.gif

Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 20, 16:49)
Be gimdyvės sutikimo joks rezidentas ir jokie studentai jos gimdyme negali dalyvauti. Nesvarbu ar susitarus, ar nesitarus. Prieš gimdymą visada duoda pasirašyti kruvą popierių, tarp kurių yra punktas apie studentų dalyvavimą...

Aha drinks_cheers.gif
Bet dazniausia buni tokioj formoj, kad pazymi visus tuos punktus doh.gif , o tik paskui pastebi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 20, 17:32)
Nu radau as ta moteriske, uzsakiau vezima.Bandziau is tavo siustos paletes nurodyt ko noriu, tai prasidejo: "nezinau kiek laiko gamins toki", "tokiu dvynukams jau nebedaro" ir t.t. ir pan.Supratau, kad atmazus daro, nes jiem daug paprasciau paimti tai, kas jau pagaminta, paruosta ir tik vezk.Bet aij, nera man taip jau gyvybiskai svarbu su rutuliukais tas vezimas ar su zirniukais, bile ne zviegiantis salotinis  biggrin.gif

O tu dvynukų laukiesi? g.gif bigsmile.gif Negi pražiopsojau blush2.gif

Aš tai pirmą gimdžiau nesitarusi, bet aišku Kaune, klinikose, čia gal kitas požiūris, girdėjau kad Vilniuj ten tik ir laukia kad į kišenę kas įkištų g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 20, 17:58)
Nu, ką jūs čia klaidinat ? Pvz., KMUK yra 8 gimdymo palatos, kiekvienai priskirta akušerė ir visoms bendrai REZIDENTAS, ir VIENAS BUDINTIS GYDYTOJAS. Jei jau ten kreipiesi, tai ir pasirašai, kad sutinki su jų tvarka. Kuri ten begimdydama sugebės išsikviesti gydytoją profesionalą nesusitarus????  Ypač vasarą, savaitgalį, naktį.
Jei jau susikomplikuoja situacija, taip - iškviečiama gydytojų komanda, operuojama ir t.t. Bet ar mes norim, kad susikomplikuotų?
Kita vertus, nenori rezidento, nu gerai: sąrėmiauji sau dvylika valandų su akušere, jų pasikeis per tą laiką net dvi ar trys pamainos, o finale tave gali išvežti daryt CP. Kai jau po šešių val. galėjo jį padaryti...

Nežinau aš kokia KMUK tvarka, bet kai aš gimdžiau VGN tai pasirašinėjau ir tą punktą apie studentų galimą ar negalimą dalyvavimą mano gimdyme

QUOTE(AnaMari @ 2013 05 20, 18:07)
Aha drinks_cheers.gif
Bet dazniausia buni tokioj formoj, kad pazymi visus tuos punktus doh.gif , o tik paskui pastebi doh.gif

Taip taip, mano darugė gimdė AK susitarus ir su studentais tongue.gif Nors ji jų tikrai nenorėjo, bet va per sąrėmius greit greit dokumentus supildė ir gavo kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 20 gegužės 2013 - 17:38
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 20, 16:32)
ir mokomosios medziagos funkcijos as neatlikinesiu  cool.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 20, 16:49)

drinks_cheers.gif būtent tą ir norėjau pasakyti, kad gulantis į logoninę pasirašinėji popierius ir reikia skaityti ką pasirašai. Jei jau žvaigždutės akyse ir nieko nematai prašai vyro, klausi šalia sesutės ar ko kas ten šalia paduoda tuos popierius kur tas punktas ir rašai, kad jokių rezidentų ar būsimų gydytojų ekskursijos nepageidauji. Ir niekas nieko nesives ir nieko niekam nerodys smile.gif
Papildyta:
Aš gimdžiau Panevežyje naujagimių palankioje ligoninėje ir būtent buvo tas punktas pildant dokumentus ar aš leidžiu rezidentams stebėti ar dar kažkaip kitaip dalyvauti ar neleidžiu. Pažymėjau varnelę, kad neleidžiu. Nors sakiau, kad jei dar gimdysiu, tai leisiu, juk reikia jiems ir kažkur kažkaip mokytis?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 05 20, 18:25)
Nors sakiau, kad jei dar gimdysiu, tai leisiu, juk reikia jiems ir kažkur kažkaip mokytis?

Aš tai visada visur pasirašinėju, kad leidžiu. Juk ir tie geri, patyrę gydytojai yra tokie, nes mokėsi, turėjo praktikos...
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 20, 17:42)
kad nebūtų "žviegiantis salotinis"  lotuliukas.gif Salotinis ir skaisčiai oranžinis yra

Nu idomu idomu lotuliukas.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 20, 17:49)

Del sutikimu, tai yra taip: kadangi as turiu sese, kuri dabar yra medicinos studente ir rezidentuoja ligoninese, tai tokiose, kaip antakalnis, kurios yra universitetines, tai ten niekas taves neklausia nori tu ar nenori, ten yra mokomoji ligonine ir gali pasirasyt arba ne, rezidentu gausi.Jeigu susitaru, aisku, tuomet kita tvarka, niekas ju ten pas tave neves ir neleis.Sese tokiu budu aplakste visus norimus ir pageidaujamus gimdymus, ziopsojo i ka patiko, mokes ka reikejo.Jeigu tai nera universitetine ligonine, tai gal ir gali kazka pasirasyti.Taigi jei planuojat gimdyt antakalny ar kitoj universitetinej, geriau jaub tarkites, kitaip daug sansu, kad gausit auditorijoj gimdyt biggrin.gif

QUOTE(bum @ 2013 05 20, 18:08)
O tu dvynukų laukiesi? g.gif  bigsmile.gif Negi pražiopsojau blush2.gif

Joa, dvynuku biggrin.gif uzsimezge ant tos pacios lekstutes, tuo paciu metu bet gime pusantru metu skirtumu biggrin.gif Matai, kai gims pyplys, mano kukulis dar nebus labai rimtas pestininkas, kad eitu salia vezimo....Jam ir pamiegot reikes dar pietuku ir siaip zmogus dar nerimtas tongue.gif Tai as ta dviguba vezima naudosiu pametinukams.Desiu lopsi ir sportine dali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 20 gegužės 2013 - 17:42
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 20, 18:40)
Nu idomu idomu  lotuliukas.gif
Del sutikimu, tai yra taip: kadangi as turiu sese, kuri dabar yra medicinos studente ir rezidentuoja ligoninese, tai tokiose, kaip antakalnis, kurios yra universitetines, tai ten niekas taves neklausia nori tu ar nenori, ten yra mokomoji ligonine ir gali pasirasyt arba ne, rezidentu gausi.Jeigu susitaru, aisku, tuomet kita tvarka, niekas ju ten pas tave neves ir neleis.Sese tokiu budu aplakste visus norimus ir pageidaujamus gimdymus, ziopsojo i ka patiko, mokes ka reikejo.Jeigu tai nera universitetine ligonine, tai gal ir gali kazka pasirasyti.Taigi jei planuojat gimdyt antakalny ar kitoj universitetinej, geriau jaub tarkites, kitaip daug sansu, kad gausit auditorijoj gimdyt  biggrin.gif

Na kaip jau minėjau, mano draugei atvedė, nors ir buvo susitarus biggrin.gif
Atsakyti
as tai gimdziau KMU tai pries gimdyma dave pasirasyt popierius ar leidziu ,kad ateitu "paziuret" tai as NESUTIKAU ,tai ir nieks neatejo,kitaip buciau ispyrus pati tikriausia biggrin.gif per gimdyma buvo gydytojas su kuriuo tariausi,jo akusere ir mano vyras
gal as savanaude,bet tegul mokosi ir ziuri is kitu gimdymu,man tai per daug asmeniska
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 20, 18:40)
Joa, dvynuku  biggrin.gif uzsimezge ant tos pacios lekstutes, tuo paciu metu bet gime pusantru metu skirtumu  biggrin.gif Matai, kai gims pyplys, mano kukulis dar nebus labai rimtas pestininkas, kad eitu salia vezimo....Jam ir pamiegot reikes dar pietuku ir siaip zmogus dar nerimtas  tongue.gif Tai as ta dviguba vezima naudosiu pametinukams.Desiu lopsi ir sportine dali.

Ah biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nestules nestuke.gif

QUOTE(errachka @ 2013 05 19, 12:46)
Sveikutes,prisiduodu ir as:geguzes 17 gime musu kukulis 4u.gif .Lyg viskas ok,dabar mokomes su papuliais draugaut.

Sveikinimai dideliausi wub.gif 4u.gif

O as savaitgali prabuvau Santaruose smile.gif Nuvaziavau penktad. konsultacijai del kraujo ir pagulde stebejimui. Vakar grizau. Kraujas kiek apsitvarke, toliau stebet savo poliklinikoj. Jauciuosi normaliai, tik jau manau uzeina paruosiamieji. Nera labai stiprus, bet susitraukia per valanda po 4 kartus ir daugiau. Geriu toliau magni, sake gyd. gerti kol bus lygiai 37 sav.
Maciau diskutavot apie gimdymus cool.gif As zadu gimdyti Santariskese, bet su niekuo nesitariau ir nesitarsiu unsure.gif Nelabai isivaizduoju, su kuo ten butu galima tartis g.gif Kaip bebutu, uz gimdyma gydytojui mokesim blush2.gif O visokiu studentu tikrai nenoriu blink.gif doh.gif Isvarysiu juos pati. biggrin.gif Nes jau dabar matau, kaip susinervinu juos pamacius bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu atmintis neapgauna, siandien leiliukei CP ax.gif
Atsakyti