Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

Is tikro tas tarimasis tai amzinas diskusinis klausimas. Vienos nesupranta kaip galima nesitarus gimdyti, kitos prie lentos kala tas, kurio tariasi (ale, taip tik ir provokuoja papirkinejimus)
As is pradziu norejau tartis tik su akusere, nes visgi jos visa darba ir atlieka,o gydytoja tik stebi situacija, bet galiausiai nutarem nerizikuoti ir tartis su gydytoja, nes visgi nezinai kaip viskas bus. Tiesa pasakius, aplinkiniu tarpe musu siuo klausimu niekas nesupranta, tipo neturim kur pinigu deti ir issidirbinejam, bet man del to nei silta nei salta, nes cia musu reikalas.
As suprantu, kai zmones tikrai neturi pinigeliu, bet didzioji dalis yra tokiu, kurie tiesiog laiko tai svaistymu, o kaip Beta sake, visokiems sudams belekiek isleidzia, arba tiesiog nemato reikalo. O kai is tokiu zmoniu isgirstu, kad per gimdyma neziurejo, apsauke, nieko nekomentavo, palatos geros negavo ir t.t. norisi paklausti, o ko tikejotes? ax.gif

Cukryte
Normalu, kad tavo laike jau paruosiamieji prasideda. Nuo 36 sav. jau taip gali buti, bet tai tikrai nereiskia, kad jau greit suneli supuosi smile.gif Gerk magni ir dar pakonservuok ji pilvelyje biggrin.gif
O del gimdymo, tavo atveju, is ties nezinia su kuo cia tartis, bet kai jau nuvaziuosi, tai su tave apziurinciu gydytoju, galesi is karto vietoje susitarti, bus tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 05 21, 10:49)
Is tikro tas tarimasis tai amzinas diskusinis klausimas. Vienos nesupranta kaip galima nesitarus gimdyti, kitos prie lentos kala tas, kurio tariasi (ale, taip tik ir provokuoja papirkinejimus)
As is pradziu norejau tartis tik su akusere, nes visgi jos visa darba ir atlieka,o gydytoja tik stebi situacija, bet galiausiai nutarem nerizikuoti ir tartis su gydytoja, nes visgi nezinai kaip viskas bus. Tiesa pasakius, aplinkiniu tarpe  musu siuo klausimu niekas nesupranta, tipo neturim kur pinigu deti ir issidirbinejam, bet man del to nei silta nei salta, nes cia musu reikalas.
As suprantu, kai zmones tikrai neturi pinigeliu, bet didzioji dalis yra tokiu, kurie tiesiog laiko tai svaistymu, o kaip Beta sake, visokiems sudams belekiek isleidzia, arba tiesiog nemato reikalo. O kai is tokiu zmoniu isgirstu, kad per gimdyma neziurejo, apsauke, nieko nekomentavo, palatos geros negavo ir t.t. norisi paklausti, o ko tikejotes?  ax.gif

Cukryte
Normalu, kad tavo laike jau paruosiamieji prasideda. Nuo 36 sav. jau taip gali buti, bet tai tikrai nereiskia, kad jau greit suneli supuosi  smile.gif Gerk magni ir dar pakonservuok ji pilvelyje  biggrin.gif
O del gimdymo, tavo atveju, is ties nezinia su kuo cia tartis, bet kai jau  nuvaziuosi, tai su tave apziurinciu gydytoju, galesi is karto vietoje susitarti, bus tas pats  ax.gif

Sveikutes,

Na del tarimosi net nezinau ka daryti,na is tiesu jei nestumas sklandus,tai turetu viskas buti gerai,na jei kas nutiks juk gydytojai visada pades.Juk vistiek budi gydytojai,na nezinau ka daryti del tu tarimosi.Dar vis galvoju.

Na man kojos sutino po tu karsciu,tai nebezinau ka daryti
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 20, 12:03)
as tai pirma karta gimdziau irgi labai lengvai ,net be nuskausminimu,paprasai,tris kartus pastumiau ir mazius jau pas mane ant krutines buvo  wub.gif  bet kazkodel su antru gimdymu baimes kazkodel daugiau yra,net nezinau kodel,gal todel ,kad vienodu gimdymu nebuna ir manau ,kad si karta taip lengvai nepraslysiu,bijau ,kad dabar gimdant atsiimsiu uz pirma lenva gimdyma,.brrrr blink.gif

Zinai , saves programavimas didelis dalykas, tad neprogramuok neteisinga linkme wink.gif Seip visi gydytojai sako kad 2asis gimdymas buna sklandesnis, greitesnis, neskausmingesnis ir pan. aisku visko buna, bet dazniausiai viskas gi buna gerai, o kodel neturetu geriau būti geriau tau?

QUOTE(AnaMari @ 2013 05 20, 12:14)
\
Dovi, neaisku, kaip cia su antru bus, kazkaip dabar baisiau biggrin.gif

Kaip tavo pojuciai, kaip mazyle pilvely? wub.gif

Tau ta pati galiu pasakyt ka Viltei, bus tik geriau, kitaip but negali biggrin.gif Ash tai galvoju kad man geriau bus, jei pirmąkart skaudejo normaliai, tai antrakart skaudes maziau tongue.gif Man kažkaip atrodo kad antrakart sunkiau tai tikrai tikrai nebus wink.gif Na ash pirma pavarysiu, tai jus informuosiu, nesijaudinkit biggrin.gif

O mazyle ar mazylis, detektyvo tęsinys 23 diena biggrin.gif vaziuoju i vilniu 3D/4D echoskopijai , gal paryskins mano iliuzionista/e

QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 20, 14:32)
mamos dar norejau jusu paklaust 4u.gif
man labai skauda ypac kai pavargus ar daugiau pavaikstau pilvo apacia,beveik kirksni,deneje puseje verysad.gif  pas gyd tik birzelio pradzioje tai net nezinau ka galvoti blink.gif

as dar nejauciu judesiuku,nors visos sako kaip keista jau turetum jausti.nes antra karta laukiuosi,bet as ju nejauciu sad.gif ar buvo kam nors antra karta  gimdziusiom ,kad veliau pradejo jausti judesiukus nei 17 sav?

Cia raisciai tempiasi, man taip buvo su pirmu, net buvau pagalvojus kad apendicitas ... O as nejauciau judesiu iki 20 sav irgi cia baisiai nervavausi, nes juk su 2 leliuku juk greičiau viskas turi pasijust, bet ne, uztai jau dabar gumbais pilvas sokineja, primusa ir mane ir MB biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 05 20, 17:32)
o kad mane rezidentas siutu, arba net jei ir gydytojas tai darytu, bet pasikviestu visa kursa rezidentu pasiziurejimui (nes tu nesitarus, tai kaip ir niekieno paciente, galima suvest visa univera pas tave i gimdykla), tai nenoreciau.Eina sau, cia gi mano svarbiausias gyvenime ivykis vyksta ir mokomosios medziagos funkcijos as neatlikinesiu  cool.gif

Del siuvimo galiu pasakyt, kad pvz mano atveju siuvo gydytoja, tikrai nuostabi kuri padejo ir pastoti, ir patenkinta buvau kaip nestuma priziurejo, ir rami buvau kad gimdyma priiminėjo ir ka.... klausimas ar rezidentas butu blogiau susiuves nes jau antra diena isplyso lauk visa tarpviete ir gimdos kaklelis.... O berysiausia tai kad as jos paklausiau nes ta pajutau, ji mane apziurejo pasake kad viskas gerai (dar nebuvo kysio gavus) , ta patvirtino ir po apziuros po 5 sav, nors maciau kad tarpviete tai nebetokia....zodziu viska kaip kas buvo suzinojau is kitos gydytojos kuri dabar mano nestuma prisiuri.... berysiausia ne tai kad plyso susiuvimas, o tai kad ja labai labai pasitikėjau ir mane taip isdure.... Tai va klasuimas, jauciu rezidentas prie gyd bent pasistengtu viska atlikt tinkamai... O del kurso paziurejimui tai faktas jauciu nieks neapsidžiaugtu, bet del kokio vieno ir ash nepriestarauciau.....
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 05 21, 11:06)
Sveikutes,

Na del tarimosi net nezinau ka daryti,na is tiesu jei nestumas sklandus,tai turetu viskas buti gerai,na jei kas nutiks juk gydytojai visada pades.Juk vistiek budi gydytojai,na nezinau ka daryti del tu tarimosi.Dar vis galvoju.

Na man kojos sutino po tu karsciu,tai nebezinau ka daryti

Kaip nuspresi, taip ir bus gerai. Nes pats svarbiausias dalykas yra tavo vidine busena ir ramybe. Jeigu ramiai jautiesi nesitardama su gydytoja, tai ir nestresuok, nes viskas bus gerai. Cia kiekvieno zmogaus indvidualus reikalas ax.gif

Del tinimo, tai reikia gerti kuo daugiau skysciu kaip minimum bent 3 l per diena ir daugiau, tik svarbu pasekti, ar i tualeta tuomet dazniau lakstai, nes tie skysciai turi pasisalinti. Ir laikyk kojas auksciau pakeltas smile.gif
Man tinsta kojos, rankos ir veidas, tai as pliusinu vandeni kiek tik galiu, bet tik pavaikstau ir vel tas pats doh.gif
Atsakyti
Zinot ka as galii jums pasakyti apie rezidentuz is labai patikimu ir artimu zmoniu mediku lupu, kad rezidentai lb daznai padaro savo darba geriau ir labiau stengiasi
O zalio rezidenti tikrai niekaz neprileidzia prie atsakingo darbo, taip kad nereikia i ji ziureti kaip i nemoksa dvenetukininka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 21 gegužės 2013 - 10:47
QUOTE(Levanda81 @ 2013 05 21, 11:45)
Zinot ka as galii jums pasakyti apie rezidentuz is labai patikimu ir artimu zmoniu mediku lupu, kad rezidentai lb daznai padaro savo darba geriau ir labiau stengiasi
O zalio rezidenti tikrai niekaz neprileidzia prie atsakingo darbo, taip kad nereikia i ji ziureti kaip i nemoksa dvenetukininka

Kad stengiasi, as tikiu.Tik vargu ar tie geri norai visuomet kompensuoja patirties stoka.Bet is tiesu, tai smagu, kad atsiranda vis daugiau moteru, kurios nori vaziuot gimdyt ir pakliut pas bet ka, neatsidekoti medikams, nes tai yra ju darbas, leisti rezidentams mokytis is savo gimdymu ir t.t. ir pan.Jos, galima sakyti, atlieka toki didziuli socialini darba, kuriam as, zinau, gyvenime nesiryzciau.As geriau sumokesiu, man negaila, paskatinsiu papirkinejimus, neduosiu studentams i save ziuret.Ir ta darysiu is gryno egoizmo sau ir savo vaikui.Manes nekankina noras igyvendinti svietejiskas misijas gimdymo metu, nei spresti socialines kysiu dilemas, man dzin tada biggrin.gif Bet dar karta pasikartosiu, lenkiu galva pries moteris, kurios tam ryztasi ir galbut viena diena, kai pragyvens viena kita karta, mes pagaliau priartesime prie tu "uzsieniu", kur yra normalu vaziuoti nesitarus ir sulaukti pacios geriausios pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 21, 11:57)
Kad stengiasi, as tikiu.Tik vargu ar tie geri norai visuomet kompensuoja patirties stoka.Bet is tiesu, tai smagu, kad atsiranda vis daugiau moteru, kurios nori vaziuot gimdyt ir pakliut pas bet ka, neatsidekoti medikams, nes tai yra ju darbas, leisti rezidentams mokytis is savo gimdymu ir t.t. ir pan.Jos, galima sakyti, atlieka toki didziuli socialini darba, kuriam as, zinau, gyvenime nesiryzciau.As geriau sumokesiu, man negaila, paskatinsiu papirkinejimus, neduosiu studentams i save ziuret.Ir ta darysiu is gryno egoizmo sau ir savo vaikui.Manes nekankina noras igyvendinti svietejiskas misijas gimdymo metu, nei spresti socialines kysiu dilemas, man dzin tada  biggrin.gif Bet dar karta pasikartosiu, lenkiu galva pries moteris, kurios tam ryztasi ir galbut viena diena, kai pragyvens viena kita karta, mes pagaliau priartesime prie tu "uzsieniu", kur yra normalu vaziuoti nesitarus ir sulaukti pacios geriausios pagalbos.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kaip aš su viskuo sutinku blush2.gif

Žiūriu čia mūsų tinstančių ne viena verysad.gif Bet man ginė sakė gerti daug vandenuko, o endokrinologė liepė mažiau gerti doh.gif Tai kurios klausyti? doh.gif
O gerai pas mane bent jau tai, kad gliukozės tolerancijos testą praėjau sėkmingai ax.gif O kažkada prisimenu burbėjau, kad tikriausiai nei vienos kliūties neįveiksiu tvarkingai blush2.gif

Mergaitės, priminkit man kokios firmos tie buteliukai, kur mažyliui sunku traukti? Galvoju reikia pasirūpinti dėl visa ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 05 21, 14:51)
Mergaitės, priminkit man kokios firmos tie buteliukai, kur mažyliui sunku traukti? Galvoju reikia pasirūpinti dėl visa ko 4u.gif

Medela Calma.Nusipirk pradziai viena, gal jo ir tereikes tiem keletui kartu kai reikes mirksiukas.gif

As netinstu, tik storeju biggrin.gif Bet man patinka tongue.gif As esu dziuvesis nuo gimimo, taigi faktas, kad atsiranda daugiau mesos ant sedimosios ar ant koju, del to tik dziaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 21, 14:18)
Medela Calma.Nusipirk pradziai viena, gal jo ir tereikes tiem keletui kartu kai reikes  mirksiukas.gif

As netinstu, tik storeju  biggrin.gif Bet man patinka  tongue.gif As esu dziuvesis nuo gimimo, taigi faktas, kad atsiranda daugiau mesos ant sedimosios ar ant koju, del to tik dziaugiuosi  bigsmile.gif

betut zinok juokas juokais ,bet snd pro pardes langa paziurejau i save tai galvoju visai nieko man tie nestumai,nes truputi moteriskesne atrodau,atsirado uzpakalis,kurio net ziurint su padidinimo stiklu nebuvo matyti pries nestumus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri ryt dalyvaus Zuokienes organizuojamoje nestukiu ir mamyciu sventeje Vilniaus rotuseje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 21, 15:18)
Medela Calma.Nusipirk pradziai viena, gal jo ir tereikes tiem keletui kartu kai reikes  mirksiukas.gif

As netinstu, tik storeju  biggrin.gif Bet man patinka  tongue.gif As esu dziuvesis nuo gimimo, taigi faktas, kad atsiranda daugiau mesos ant sedimosios ar ant koju, del to tik dziaugiuosi  bigsmile.gif

Ačiū aciuks.gif

Aš svoriu tai nesiskundžiu irnesakyk.gif (na bent jau kolkas hihihi.gif ) Man tinsta tik rankos, kojos, dsar paakiai ypač ryte. Na bet svarbu nežiauriai, tai gal ir gerai flirt.gif

O tu naudojai savo vyresnėliui sterilizatorių bonkutėm, čiulptukam?
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 05 21, 11:26)
Kaip nuspresi, taip ir bus gerai. Nes pats svarbiausias dalykas yra tavo vidine busena ir ramybe. Jeigu ramiai jautiesi nesitardama su gydytoja, tai ir nestresuok, nes viskas bus gerai. Cia kiekvieno zmogaus indvidualus reikalas  ax.gif

Del tinimo, tai reikia gerti kuo daugiau skysciu kaip minimum bent 3 l per diena ir daugiau, tik svarbu pasekti, ar i tualeta tuomet dazniau lakstai, nes tie skysciai turi pasisalinti. Ir laikyk kojas auksciau pakeltas  smile.gif
Man tinsta kojos, rankos ir veidas, tai as pliusinu vandeni kiek tik galiu, bet tik pavaikstau ir vel tas pats  doh.gif

na lyg jau atslugsta,siandine ieko daugiau nedarau tik geriu geriu,dar tiek nesu gerus,bet jauciu kad teks pradeti.
Atsakyti