QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 20, 12:03)
as tai pirma karta gimdziau irgi labai lengvai ,net be nuskausminimu,paprasai,tris kartus pastumiau ir mazius jau pas mane ant krutines buvo

bet kazkodel su antru gimdymu baimes kazkodel daugiau yra,net nezinau kodel,gal todel ,kad vienodu gimdymu nebuna ir manau ,kad si karta taip lengvai nepraslysiu,bijau ,kad dabar gimdant atsiimsiu uz pirma lenva gimdyma,.brrrr
Zinai , saves programavimas didelis dalykas, tad neprogramuok neteisinga linkme

Seip visi gydytojai sako kad 2asis gimdymas buna sklandesnis, greitesnis, neskausmingesnis ir pan. aisku visko buna, bet dazniausiai viskas gi buna gerai, o kodel neturetu geriau būti geriau tau?
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 20, 12:14)
\
Dovi, neaisku, kaip cia su antru bus, kazkaip dabar baisiau
Kaip tavo pojuciai, kaip mazyle pilvely?
Tau ta pati galiu pasakyt ka Viltei, bus tik geriau, kitaip but negali

Ash tai galvoju kad man geriau bus, jei pirmąkart skaudejo normaliai, tai antrakart skaudes maziau

Man kažkaip atrodo kad antrakart sunkiau tai tikrai tikrai nebus

Na ash pirma pavarysiu, tai jus informuosiu, nesijaudinkit
O mazyle ar mazylis, detektyvo tęsinys 23 diena

vaziuoju i vilniu 3D/4D echoskopijai , gal paryskins mano iliuzionista/e
QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 20, 14:32)
mamos dar norejau jusu paklaust
man labai skauda ypac kai pavargus ar daugiau pavaikstau pilvo apacia,beveik kirksni,deneje puseje

pas gyd tik birzelio pradzioje tai net nezinau ka galvoti
as dar nejauciu judesiuku,nors visos sako kaip keista jau turetum jausti.nes antra karta laukiuosi,bet as ju nejauciu

ar buvo kam nors antra karta gimdziusiom ,kad veliau pradejo jausti judesiukus nei 17 sav?
Cia raisciai tempiasi, man taip buvo su pirmu, net buvau pagalvojus kad apendicitas ... O as nejauciau judesiu iki 20 sav irgi cia baisiai nervavausi, nes juk su 2 leliuku juk greičiau viskas turi pasijust, bet ne, uztai jau dabar gumbais pilvas sokineja, primusa ir mane ir MB
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 20, 17:32)
o kad mane rezidentas siutu, arba net jei ir gydytojas tai darytu, bet pasikviestu visa kursa rezidentu pasiziurejimui (nes tu nesitarus, tai kaip ir niekieno paciente, galima suvest visa univera pas tave i gimdykla), tai nenoreciau.Eina sau, cia gi mano svarbiausias gyvenime ivykis vyksta ir mokomosios medziagos funkcijos as neatlikinesiu
Del siuvimo galiu pasakyt, kad pvz mano atveju siuvo gydytoja, tikrai nuostabi kuri padejo ir pastoti, ir patenkinta buvau kaip nestuma priziurejo, ir rami buvau kad gimdyma priiminėjo ir ka.... klausimas ar rezidentas butu blogiau susiuves nes jau antra diena isplyso lauk visa tarpviete ir gimdos kaklelis.... O berysiausia tai kad as jos paklausiau nes ta pajutau, ji mane apziurejo pasake kad viskas gerai (dar nebuvo kysio gavus) , ta patvirtino ir po apziuros po 5 sav, nors maciau kad tarpviete tai nebetokia....zodziu viska kaip kas buvo suzinojau is kitos gydytojos kuri dabar mano nestuma prisiuri.... berysiausia ne tai kad plyso susiuvimas, o tai kad ja labai labai pasitikėjau ir mane taip isdure.... Tai va klasuimas, jauciu rezidentas prie gyd bent pasistengtu viska atlikt tinkamai... O del kurso paziurejimui tai faktas jauciu nieks neapsidžiaugtu, bet del kokio vieno ir ash nepriestarauciau.....