Labas rytas
keistas man tas stilius,jei kukliau gal ir nieko,bet dažnai amerikietiškas puošnumas, daiktų perdozavimas, kuria beskonybę.
kam naujiena,tai čia visko rasit
http://www.hgtv.com/.../index.html?i=1

Balti miegamieji

Apkalbėto stiliuko butas

Labas,mamytės
Kreipiuosi tokiu smulkiu klausimu
Žodžiu tvarkomės dabar vonios kambarį ir iškilo man toks klausimas, ar daryti vienodos spalvos tarpelius tarp sienos ir grindų plytelių, ar skirtingos
Grindų plytelės tokios: 
Sienų tokios :
Sienos isklijuotos iki truputį žemiau nei vidurio, toliau eis tapetai, pagal spalvą tinkantys prie grindų plytelių, vonia ir visi kt. reikalai bus balti.Taigis, ar kaip patartumėte pasielgti? Tarp grindų plytelių baltų tikrai nedarysim, tai lieka klausimas, ar ir sienom daryti tokius kaip grindim, ar daryti baltus?
Kitas klausimėlis - ar kas užsisakinėjo kranus iš pirmame puslapyje duotos nuorodos el parduotuvėje "lightinthebox"? Ar yra geresnių variantų?

Kreipiuosi tokiu smulkiu klausimu

Sienų tokios :

Sienos isklijuotos iki truputį žemiau nei vidurio, toliau eis tapetai, pagal spalvą tinkantys prie grindų plytelių, vonia ir visi kt. reikalai bus balti.Taigis, ar kaip patartumėte pasielgti? Tarp grindų plytelių baltų tikrai nedarysim, tai lieka klausimas, ar ir sienom daryti tokius kaip grindim, ar daryti baltus?
Kitas klausimėlis - ar kas užsisakinėjo kranus iš pirmame puslapyje duotos nuorodos el parduotuvėje "lightinthebox"? Ar yra geresnių variantų?

Labas rytas
Nuo senų laikų aš seku šią tema, nes didelė šio stiliaus gerbėja esu. Atejo laikas ir pas mus name jau kaip ir interjera planuotis. Namas kaip ir vienos iš čia esančių dalyvių rąstinis. Iškyla kažkiek ir kėblumų norint kažka "mandriau"sumastyti ir įgyventinti. Rūpimas klausimas yra- gal kas turite išsisaugoję kokių nuotraukų virtuvinių su tarpe spintelių esančiu stiklu, o ne plytelėmis. Kelias nuotraukas teko matyti su tapetu po stiklu. Gal dar kokių variantų kas matėte?

QUOTE(TuDa @ 2013 05 14, 08:08)
Labai jau

Papildyta:
QUOTE(nagla-nachale @ 2013 05 13, 13:25)
sienom derinkit pagal plytelių spalvą,kitaip gali būt per marga, kadangi,grindų ir sienų plytelės,tiek spalva,forma, tekstūra skirtingos.
Papildyta:
QUOTE(2rasa5 @ 2013 05 14, 07:59)
Labas rytas
Nuo senų laikų aš seku šią tema, nes didelė šio stiliaus gerbėja esu. Atejo laikas ir pas mus name jau kaip ir interjera planuotis. Namas kaip ir vienos iš čia esančių dalyvių rąstinis. Iškyla kažkiek ir kėblumų norint kažka "mandriau"sumastyti ir įgyventinti. Rūpimas klausimas yra- gal kas turite išsisaugoję kokių nuotraukų virtuvinių su tarpe spintelių esančiu stiklu, o ne plytelėmis. Kelias nuotraukas teko matyti su tapetu po stiklu. Gal dar kokių variantų kas matėte? 

nelabai įsivaizduoju jūsų namus ir stilių,bet mano nuomone,rastinio namo interjere,gražios plytelės žiūrėtūsi gražiau,kadangi,nei klasikiniame,nei provanso stiliui būdinguose interjeruose,virtuvėje nenaudoja stiklo ir tapeto derinių.
Mergaites, o kokia jusu nuomone apie karnizus, tvirtinamus nuo lubu, o ne nuo sienos.
Sako reikia rimtai pritvirtinti, be patraukus gali issitraukti ir nulekt viskas zemen.
As gi dar vis vargstu su tais karnizais...
Sako reikia rimtai pritvirtinti, be patraukus gali issitraukti ir nulekt viskas zemen.
QUOTE(Grikute @ 2013 05 14, 16:20)
Mergaites, o kokia jusu nuomone apie karnizus, tvirtinamus nuo lubu, o ne nuo sienos.
manau, kad neveltui sako dėl rimtų tvirtinimų. Ir ypač jei langai platūs ir audinio bus daug. Žinoma, jei kabinsit tik lengvo audinio dienines užuolaidas tada vienas dalykas ir rizikuot gal ir verta, ir visai kitas dalykas - jei bus dieninės ir dar kokio sunkaus audinio naktinės. O jei dar naktinės ir su pamušalu, tai svoriai susidaro solidūs, ir natūraliai žemės trauka lups viską lauk jei tik nebus solidžiai įtvirtinta.
QUOTE(TuDa @ 2013 05 14, 08:08)
O man vietomis lyg kičas būtų, lyg pasišaipymas iš klasikos. Pvz: erelis su staliuku, vežimo ar ko ten ratai be aiškios paskirties

QUOTE(Liolio @ 2013 05 08, 13:34)
O tokioj virtuvėj, tai vienas malonumas ...

Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 09, 10:45)
Arba tokia tikrai neatrodo labai šalta
Turėjau tokią, tik derinau su sudžiuvusių rausvų rožių atspalviu. Mums patiko

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 14, 22:12)
O man vietomis lyg kičas būtų, lyg pasišaipymas iš klasikos. Pvz: erelis su staliuku, vežimo ar ko ten ratai be aiškios paskirties 

daug stilių derinta,man ir kai kurie inkliūzai

dizainerio darbas sudėtingas tuo,kad norint būt garsiam, negana,būt tobulam,turi paklust ir įnoringam užsakovui ir atstovaut begalei daiktų kūrėjų,nuo kurių dažniausiai šlovė ir priklauso

labas rytas