Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Man margos plyteles wub.gif Tokios idomesnes, visada uz nestandartinius sprendimus thumbup.gif Bet gal is tikruju bus labai sunku derinti. Galima ju tik elementa kazkur daryt, va pvz kaip sioj virtuvej siek tiek stiliumi panasios plyteles detos tik aplink kaitlente/dujine

user posted image
Atsakyti
Forumas yra geris wub.gif

Nieko nekeisiu, tegul buna tos paradys. Bent jau vientisumas bus kazkoks.

Panos, o kiek dabar kainuoja klijavimas plyteliu uz kv,m? unsure.gif Nesulauksiu as kol MB prades klijuoti, reikia speju meistru ieskotis. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 05 16, 12:38)
Man margos plyteles  wub.gif Tokios idomesnes, visada uz nestandartinius sprendimus  thumbup.gif Bet gal is tikruju bus labai sunku derinti. Galima ju tik elementa kazkur daryt, va pvz kaip sioj virtuvej siek tiek stiliumi panasios plyteles detos tik aplink kaitlente/dujine

user posted image

Tas gabaliukas yra VIVES ARANDA wub.gif visa serija nuostabi

user posted image
user posted image

Atsakyti
kur LT tokių plytelių gauti? meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif
Atsakyti
https://www.google.l...E...920&bih=985
Dar kitokių
https://www.google.l...e...920&bih=985
ir
https://www.google.l...s...920&bih=985
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 16 gegužės 2013 - 14:12
Iriska, ar tik ne 1000 plyteliu pradejai dirbti? smile.gif Man ta Vives Aranda labai grazi kolekcija. Barboros ikeltos marokietiskos, italiskos ir pan irgi grazu, bet ten vienodos plyteles eina. O va toj Vives Aranda man kas graziausia, kad kiekviena plytele visiskai skirtinga (jei nedideli plota klijuot) thumbup.gif
Papildyta:
Paziurejau Vives plyteliu kolekcija, nuo kai kuriu tai is karto issilydziau, koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 16, 11:55)
kur LT tokių plytelių gauti? meilė iš pirmo žvilgsnio  wub.gif

drinks_cheers.gif

man irgi jos superines. jei tik deretu interjere iskart griebciau smile.gif jei kada statysiu kita nama, tai noresiu kaimiskos dideles virtuves ir tokiu kazkokiu plyteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 05 16, 16:28)
Iriska, ar tik ne 1000 plyteliu pradejai dirbti? smile.gif Man ta Vives Aranda labai grazi kolekcija. Barboros ikeltos marokietiskos, italiskos ir pan irgi grazu, bet ten vienodos plyteles eina. O va toj Vives Aranda man kas graziausia, kad kiekviena plytele visiskai skirtinga (jei nedideli plota klijuot)  thumbup.gif
Papildyta:
Paziurejau Vives plyteliu kolekcija, nuo kai kuriu tai is karto issilydziau, koks grozis  thumbup.gif

Nea. Nesireklamuojanti kontora, dirba su architektoriais ir tiesiogiai viska is gamyklu veza.

Man sitos pasakiskos http://www.marcacoro...ite-maison.html

Bet ju kaina unsure.gif jau kitas ligmuo. Yra tiek visko, tik mokek pinigus biggrin.gif

Papildyta:
user posted image

Sitas i vonia noreciau, kaina gera, spalvu daug.

Sorry, jeigu nusibodau, bet kas dar ivertins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 05 16, 20:28)
Nea. Nesireklamuojanti kontora, dirba su architektoriais ir tiesiogiai viska is gamyklu veza.

Sorry, jeigu nusibodau, bet kas dar ivertins  4u.gif

Labas rytas,

man nenusibodo schmoll.gif dėkit kuo daugiau,aš jau į savo plyteles žiūriu,gražios,bet,dar ir dar noriu,ech,sienų per mažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 05 16, 21:28)
Sorry, jeigu nusibodau, bet kas dar ivertins  4u.gif

Ne ne.
Po kiek metu yra normalu plyteles keisti biggrin.gif ?

QUOTE(Barboraaa @ 2013 05 17, 09:27)
Labas rytas,

man nenusibodo schmoll.gif dėkit kuo daugiau,aš jau į savo plyteles žiūriu,gražios,bet,dar ir dar noriu,ech,sienų per mažai biggrin.gif

Tau sienu mazai, man pinigu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2013 05 16, 16:34)
jei kada statysiu kita nama, tai noresiu kaimiskos dideles virtuves ir tokiu kazkokiu plyteliu wub.gif

bet kad Iriskos įdėti virtuvių pavyzdžiai su plytelėm nėra kaimiški smile.gif nemanau, kad jos tinka tik kaimo interjerui g.gif
Atsakyti
Rasau su pavadinimu

Vives satinados:

user posted image

MArca carona "Petite maison"

user posted image
user posted image
user posted image

CIR "JARDIN COTTO"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 17, 08:37)
Ne ne.
Po kiek metu yra normalu plyteles keisti  biggrin.gif ?
Tau sienu mazai, man pinigu  ax.gif

aha,gerai būtų,kad tik sienų biggrin.gif
Atsakyti