Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Grikute @ 2013 05 14, 15:20)
Mergaites, o kokia jusu nuomone apie karnizus, tvirtinamus nuo lubu, o ne nuo sienos.
Sako reikia rimtai pritvirtinti, be patraukus gali issitraukti ir nulekt viskas zemen.
As gi dar vis vargstu su tais karnizais...

Grikut, pas mus miegamajam taip padaryta, cia mes norejom vietos sutaupyti, kad nebutu taip jau labai atsikise tie karnizai. Siaip del grazumo tai man nelabai, dabar jau taip nebedaryciau gal... g.gif nes gavosi karnizai aukstai ir nuo lango tolokai i virsu. O del tvirtumo tai ka as zinau- itvirtinta standartiskai, traukoma kasdien, kabo dienine ir naktine storo dvipusio audinio-laiko. Vyras sake, kad taip net tvirciau laikos, nes igrezta i betona, o ne i tinka koki.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 05 14, 15:20)
Mergaites, o kokia jusu nuomone apie karnizus, tvirtinamus nuo lubu, o ne nuo sienos.
Sako reikia rimtai pritvirtinti, be patraukus gali issitraukti ir nulekt viskas zemen.
As gi dar vis vargstu su tais karnizais...

man asmeniskai kysantys vamzdziai is lubu negrazu (gal, kad primena tarybinius radiatoriu vamzdzius biggrin.gif ), tada graziau butu uzuolaidos nuo pat lubu su lambrekenu arba priesais uzuolaidas pravesti lubu apvada kaip karniza ax.gif .
Atsakyti
Man patiko ideja, toms kur nebutinai langa norit uzdengti, bet siek tiek pakoreguot

user posted image

Kazkas man dar cia neisbaigta, kazka keisciau, bet bendra ideja patiko thumbup.gif Langus pasirodo nebutinai tik uzuolaidom padailinti galima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 05 10, 21:59)

labai aciu 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 10, 22:22)
Neizy, pasiutusiai gražu wub.gif Ir sietynėlis, ir pati vonia.Vis žiūrinėjau su gaubteliais, bet šitas lengvesnis atrodo ir lubų neapkrauna. O kokie bra prie jo? Maniškis dar pageidauja, kad bra žiūrėtų žemyn ir dar pasvirimo kampas reguliuotųsi. Kiek žiūrinėju tokius,visi daugiau į moderną neša, nei į klasiką.

bra paakolkas paprastas laidas biggrin.gif jei butu is sonu sviestuviukai- daug nemastydama deciau parastus cromuotu su gaubtukais, na kaip cia kazkas tokio:
http://www.houzz.com...m-san-francisco

bet turiu laida isvesta gan aukstai virs didelio iklijuoto veidrodzio, tai ieskau kazko tokio:
http://www.lampsusa....ath.aspx?page=2
tik tokie tik amerikoj buna biggrin.gif biggrin.gif
nors greiciausiai desiu paprasta i akis nekrentancia balta lempa...tokia butu is vis gerute wub.gif :
http://st.houzz.com/...ty-lighting.jpg
QUOTE(TuDa @ 2013 05 14, 09:08)
Labas rytas 4u.gif Man  wub.gif  šio dizainerio darbai. http://www.thomfilicia.com/home

nu ziuriu ir atsiziureti negaliu- grazu wub.gif vat tokia "klasika" man patinka thumbup.gif biggrin.gif meginu kazkiek ir pas save tokio stiliuko isivesti, bet vistiek gaunasi "lietuviskas paprastas" lotuliukas.gif
o kas del to shaby shic...nu man jis toks mergaitiskas -senmergiskas blush2.gif blush2.gif paziureti grazu- bet jau gyvent tokiame nenoreciau...o dar kai vyra meginu tokiuose namuose isivaizduot g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu problema... turiu nusipirkusi plyteles i tambura, koridoriu ir virtuve....o dabar pradejusi dirbti su plytelem noriu kitu doh.gif lotuliukas.gif ka daryti????

Gal bent i tambura grazias paimti...nes pirkom paprastas is paradyz. g.gif

user posted image

o noriu wub.gif wub.gif

user posted image

Ar labai blogai jeigu tamburas bus skirtingas? g.gif

MB jau sako , jeigu imsiu alga plitkem, jis mane is namu isvarys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 15 gegužės 2013 - 20:38
QUOTE(Iriska @ 2013 05 15, 21:21)
Turiu problema... turiu nusipirkusi plyteles i tambura, koridoriu ir virtuve....o dabar pradejusi dirbti su plytelem noriu kitu  doh.gif  lotuliukas.gif  ka daryti????

o noriu wub.gif  wub.gif

user posted image

MB jau sako , jeigu imsiu alga plitkem, jis mane is namu isvarys   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei turi galimybe tai ir imk lotuliukas.gif . Tos plyteles tikrai wub.gif . Visgi plyteles negreit pakeiciamas reikalas, tad apsispresk ir nesiblaskyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 05 15, 20:21)

jeigu tinka, imk, bet jei stilistiskai nelabai tinka, tada geriau nereikia ax.gif . As tokiu nesirinkciau, nes neturiu kaimo sodybos biggrin.gif .
Atsakyti
O man tos Paradyzo net gražesnės. Margutės man primena tarybinių laikų baltarusiškas, žinoma sienines g.gif Dažniausiai taip būna, kad pirmas įspūdis "noriu", bet geriau pagalvojus, kad reiks prie jų vėl viską derinti,{ o remontas neplanuotas išvis košmaras} gal pasigrožėk ir tiek. Gal po metų kitų atvež tokių, prieš kurias tikrai neatsilaikysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 16, 06:29)
...o remontas neplanuotas išvis košmaras...

na ne visiems biggrin.gif . Yra zmoniu, kurie gali pastoviai keisti, perdazyti, renovuoti. O man ir kede is vienos vietos i kita perstatyti yra kosmaras lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 05 15, 20:21)

o noriu wub.gif  wub.gif

user posted image

sienas išsiklijuočiau,labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 16, 07:29)
O man tos Paradyzo net gražesnės. Margutės man primena tarybinių laikų baltarusiškas, žinoma sienines g.gif Dažniausiai taip būna, kad pirmas įspūdis "noriu", bet geriau pagalvojus, kad reiks prie jų vėl viską derinti,{ o remontas neplanuotas išvis košmaras} gal pasigrožėk ir tiek. Gal po metų kitų atvež tokių, prieš kurias tikrai neatsilaikysi biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 05 15, 21:21)
Turiu problema... turiu nusipirkusi plyteles i tambura, koridoriu ir virtuve....o dabar pradejusi dirbti su plytelem noriu kitu  doh.gif  lotuliukas.gif  ka daryti????

Gal bent i tambura grazias paimti...nes pirkom paprastas is paradyz. g.gif

user posted image

o noriu wub.gif  wub.gif

user posted image

MB jau sako , jeigu imsiu alga plitkem, jis mane is namu isvarys   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man tos pirmos labai labai wub.gif gal prakalk:D
Atsakyti