Sveikutes
Gingeriuk,kaip gaila tikrai mergyt,stipriai apkabinu

Aisku,kai perskaiciau tai irgi is laimes soko vos negavau...bet neskubejau sveikinti...as irgi manau,kad buvo visdelto tau kibimas.Laukiam skaiciuku ir is tikro saunu suzinoti,kad su vyro net tokia nekokia sperma natur bande kabintis.
O kas del testu,tai man irgi per 6 metukus niekada nerode teigiamo,net kai ir po IVF su mazyliais pastojusi buvau nerode,nors HCG buvo jau virs 20.Taip,kad as linkusi irgi pritarti exDaivai,kad visdelto testas neklydo.
Aisku,dabar siuo momentu,neduoda paguodos tai kad bande kabintis ir natur,bet tai tikrai man asmeniskai skamba kaip didziulis pliusas ir vilties ikvepiantis dalykas.Na,o dabar stiprybes,aiskumo ir tikejimo.Ir zinoma,kad kad skausmas tiek mm tiek sirdeles rimtu.
Aciu,
Cituli kad pasidalinai info del DHEA ir piciu pienelio

javascript:emoticon('

')
Kitty,ech zinomas man tas jausmas irgi del tu vaiku ir zmoniu nesupratingumo.Visoms mergaitems pritariu ka cia parase

O kas del manes tai net nezinom kas man yra

Tai varo i nevilti.Prasidejo viskas kazkur pries pusantro menesio.Vis dilgcioja,paskaudinedavo tai viena puse,tai kita.Krutine juodai skausminga.Bet NT neigiami,atejo mm o po ju skausmas jau pradejo stipreti gimdos,kol guli skauda tik desine ir kaire puse bei nugara-dubens kaula ir kryzkauli.O kai pavaikstau tai toks jausmas kad man gimdoj vagonas su gelezim,skausmas nezmoniskas,apiima visa nugara,pereina net i slaunikauli,silpnumas ir pasirodo
isskyros tokios tamsiai kremines. ir taip dvi savaites

mano ginius uzsienyje ir grys tik geguzes pradzioj,tai vistiek jam skambinau-papasakojau jam kaip ir kas,jis paskyre man gert trichopola.Bet skausmai dideli ir tos
isskyros tokios keistos tai lekiau pas kita gine,papult pas kita ginekologe tai net privaciai pasirodo sudetingas reikalas.Aisku mano ginius liepe pries geriant trichopola,del viso pikto pasidaryti HCG tai jis visai neigiamas.
O gine apziurejo nieko nemate gimdoj,ka ir matys kai kaip tik pas ja einant anksciau laiko atejo mm.Tai is pradziu pradejo sakyt kad man negerai matyt su stuburu del to skauda..zodzu nesamones...paskui liepe pasidaryti bendra krauja ir baltyma reaktyvini-ne vienas uzdegimo nerodo

Tai pasake nevartoti vistiek jokiu antibijotiku,tik zvakutes diklofenako.O antradieni ateiti pas ja ir vel ziures.Zodziu ji pati nezino kas man.Sako kad gali tekti daryt laporoskopija.bet as lauksiu savo giniaus ir tada zinosiu.
Tai tiek,ok lekiu.