Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zirza @ 2013 04 12, 12:37)
gingerbella  bigsmile.gif bravo!  biggrin.gif

ingw - nu ko tu dabar stresuoji.. va, paklausk gingerbellos, ar imanoma su kruva problemu pastoti natur  smile.gif sansu visada yra. pastoja su kreivais-sleivas embrionais, nepastoja su puikiausiais.. loterija. galu gale, kas pasikeis nuo to, kad suzinosi, jog imanoma/neimanoma.. darbas jau atliktas, dabar belieka sedeti ramiai ir laukti rezultato. stresas siuo atveju tikrai nepades  4u.gif

100000% su tavim sutinku thumbup.gif
Atsakyti
ingw - man daktarai sake ir internetas pilnas info kad embrionai 3 diena turi buti nuo 6-8 lasteliu. Taip kad taviskiai telpa i visas normas.

Gingerbella - laukiu HCG skaiciuku, Nerealu wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

na ir dienelė, Gingerbella, you made my day thumbup.gif NU NEREALU!!!!!
Su tiek nes4kmi7, ICSIne sperma... prieš vizitą pas G..Nu fantastika.
Prisipažinsiu, tu man buvai toks atskaitos taškas, galvoju, je itau G kažką ras ir padės, tai gal kokių metų bėgyje ir mes kaip nors..Laukiau laukiau tavo vizito pas G, o tu čia suskėlei biggrin.gif , dabra laukiam skaičiukų ir tik tikiuosi, kad ateisi vis pas mus aplankyti, nes be tavęs ši tema nebebus tokia pati wub.gif

Dėl DHEA, nežinau, panos, nesakau, kad jis negeras, pati nusipirkus, bet tiesiog..tai yra hormonas, ir man baisu, kad gali kažką išbalansuoti ne į tą pusę. Aš neturiu PKS, bet kiaušidės yra policistinės, galvoju, gal pvz dėl to negalima, sumaišys ten tuos estrogenus ir testosteronus, prasidės PKS g.gif Na, klausiu T. Vakar skambinau tris valandas, buvo visą laiką užimta, pagaliau užsirašiau kitam penkt. Planuojam ten ir spermogramą padaryti, pigiau.

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 11, 18:42)
Mergaites, as oficialiai pradedu panikuoti....
Temperatura po pietu pakyla stabiliai iki 37.3-37.4. Ir snd pradejo lyg ir gimda dilgcioti... Nu nestipriai, bet vistiek

o gal tai ir gerai ax.gif

QUOTE(mothernorth @ 2013 04 11, 19:30)
Kittykitty o tu migrenos neturi? nes man galva irgi labai skaudejo, bet po to nustate, kad tai migrena, o migrenai turi buti specifiniai vaistai ne visi padeda.

kaip čia tau pasakius... rimtai netyrė, bet neįtaria migrenos,nėra visų reikiamų požymių, bet vaistus nuo migrenos bandžiau, nepadėjo... VA aspirinas padeda (ne momentinis, nuolat geriamas), kraujas tirštas, gali dėl to būti. Ir dar į hormonus labai reaguoja, į jų kaitą. Prieš mmm visada skauda, per IUI koma būdavo, be vaistų dvi paras gulėdavau su skausmais, pirmą kartą dipherelino suleidus irgi miriau...

QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 21:46)
o dieve negalejau patiket nuvazevau y vaistine nusipirkau kai tu sakai elektoniny ir dar viena kitoky vienas ..vienas rodo  pregnant kitas II

na štai..super, o kokios jūsų problemos, primink?

INGW123, paklausyk... Suprantu tave labai labai gerai, labai natūralu, kad nusiminei, kad tikėjimas susvyravo.. Vien dėl to, kad kažkam įdeda vieną ar dar prastesnės kokybės ar dar kokį, dar nereiškia, kad tu neturi teisės norėti turėti daugiau ir tobulų, ir snaigyčių ir t. t. , tokia logika vadovaujantis, niekas neturim teisės norėt valgytt, nes Afrikoje vaikai badauja doh.gif tavo situacija yra tavo , tu norėjai, kad būtų kuo geriau ir tai suprantama. Bet paklausyk: 6 ląstelės- tikrai ne nusprendis, va ir Prince patirtis tai rodo. JEi nori statistikos, perskaityk šią temą, aš per IVF visą perskaičiau. Pradžia nelabai informatyvi, bet kuo toliau, tuo įdomiau ir pamatysi, su įvairiu ląstelių kiekiu pastoja.

http://www.supermama...showtopic=17852
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 12 balandžio 2013 - 11:23
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 08:40)
Merginos!!!!!

tikekite stebuklais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As si ryta pasidariau NT ir jis rodo II  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

????kaip čia taip, natūraliai? bigsmile.gif
Fantastika.
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 12, 08:09)
Merginos, kurioms pasisekė, kelių ląstelių ir kelintą dieną jums įsodino?

mano satdija buvo blastutes ir ysodino 6 diena

ka sendien dar pakartotinai testuka su vyru darem kartu(na vyras tik ziurejo) biggrin.gif rodo vel II jau 4NT RODO TEIGEMA::AS JAU BAVEIK GARANTUOJA KAD nestuke.gif thumbup.gif DAR NEATSIDZIAUGIU.....

Gingerbella sveikinam!!!!! 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif prasidejo naujas ir geras nestuke.gif sezonas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 12, 11:21)
Sveikutės,

na ir dienelė, Gingerbella, you made my day thumbup.gif NU NEREALU!!!!!
Su tiek nes4kmi7, ICSIne sperma... prieš vizitą pas G..Nu fantastika.
Prisipažinsiu, tu man buvai toks atskaitos taškas, galvoju, je itau G kažką ras ir padės, tai gal kokių metų bėgyje ir mes kaip nors..Laukiau laukiau tavo vizito pas G, o tu čia suskėlei biggrin.gif , dabra laukiam skaičiukų ir tik tikiuosi, kad ateisi vis pas mus aplankyti, nes be tavęs ši tema nebebus tokia pati wub.gif
Dėl DHEA, nežinau, panos, nesakau, kad jis negeras, pati nusipirkus, bet tiesiog..tai yra hormonas, ir man baisu, kad gali kažką išbalansuoti ne į tą pusę. Aš neturiu PKS, bet kiaušidės yra policistinės, galvoju, gal pvz dėl to negalima, sumaišys ten tuos estrogenus ir testosteronus, prasidės PKS g.gif Na, klausiu T. Vakar skambinau tris valandas, buvo visą laiką užimta, pagaliau užsirašiau kitam penkt. Planuojam ten ir spermogramą padaryti, pigiau.
o gal tai ir gerai ax.gif
kaip čia tau pasakius... rimtai netyrė, bet neįtaria migrenos,nėra visų reikiamų požymių, bet vaistus nuo migrenos bandžiau, nepadėjo... VA aspirinas padeda (ne momentinis, nuolat geriamas), kraujas tirštas, gali dėl to būti. Ir dar į hormonus labai reaguoja, į jų kaitą. Prieš mmm visada skauda, per IUI koma būdavo, be vaistų dvi paras gulėdavau su skausmais, pirmą kartą dipherelino suleidus irgi miriau...
na štai..super, o kokios jūsų problemos, primink?

INGW123, paklausyk... Suprantu tave labai labai gerai, labai natūralu, kad nusiminei, kad tikėjimas susvyravo.. Vien dėl to, kad kažkam įdeda vieną ar dar prastesnės kokybės ar dar kokį, dar nereiškia, kad tu neturi teisės norėti turėti daugiau ir tobulų, ir snaigyčių ir t. t. , tokia logika vadovaujantis, niekas neturim teisės norėt valgytt, nes Afrikoje vaikai badauja doh.gif  tavo situacija yra tavo , tu norėjai, kad būtų kuo geriau ir tai suprantama. Bet paklausyk: 6 ląstelės- tikrai ne nusprendis, va ir Prince patirtis tai rodo. JEi nori statistikos, perskaityk šią temą, aš per IVF visą perskaičiau. Pradžia nelabai informatyvi, bet kuo toliau, tuo įdomiau ir pamatysi, su įvairiu ląstelių kiekiu pastoja.

http://www.supermama...showtopic=17852

na mano problema buvo po 6 operacijo suauge kiausintakei,,,ir vienas nesekmingas bandymas dirbtinio apvaisinimo.. 4u.gif
Atsakyti
Meirute1 Fantasties naujienos. !!! sveikinimai smile.gif

GingerBella primink dar karta visas savo problemas/trukmę/ir nepavykusių procedūrų kiekį smile.gif Žinau, kad esi pasakojus, bet kai daug merginų ir istorijų - primiršau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 12 balandžio 2013 - 11:46
merginos labai liudna,kad nepasiseke verysad.gif laikykites 4u.gif

PELARGONIJA labai tikejau tavim verysad.gif 4u.gif

GINGERBELLA wub.gif wub.gif wub.gif eina sau fantastiska,kad tik viskas butu kuo geriau ir ,kad kraujukas parodytu teigiamus skaicius.nu nuostabu8 ner zodziu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

MEIRUTE tau irgi sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
mergytes,kurioms nepavyko labai gaila...... verysad.gif

QUOTE(kocik @ 2013 04 11, 22:50)
Dekui uz paaiskinima smile.gif as cia naujoke, tai man sunku susigaudyti blush2.gif O dabar rusiuosi pas Treisa operacija darys, gal kam buvo panasi istorija?Dare histero?

O kodel tau histero darys?Polipa rado?
as dariausi pas ji, man buvo rades polipa, bet po operacijos paaiskejo, kad ten ne visai polipas,ka beje mano gine ir sake. Po to iskart seke IVF, nepavyko, nors kabinosi verysad.gif Reikejo ar nereikejo daryt ta histero, nezinau......bet jei reiktu visa tai praeiti is naujo, turbut daryciausi vel.

QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 08:40)
Merginos!!!!!

tikekite stebuklais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As si ryta pasidariau NT ir jis rodo II  wub.gif

As vis dar negaliu patiketi ir vis dar esu soko ir visu kitu imanomu busenu, vaziuoju i labarotorija darytis kraujo.
As dar vakare, pries miega po duso maude pilva, lyg tuoj tuoj pramus MMM. Net atsikeliau is lovos, galvoju niekaip neuzmigsiu, isgeriau ibuprofeno, isidejau iklota ir nuejau miegot visa liudna, kad stebuklu nebuna ir MMM jau garantuotai ateidineja....

doh.gif

eina sau kokios nuostabios naujienos wub.gif As galiu patiketi tokiu stebuklu, nes pati pries 6 metus toki patyriau. wub.gif Ruosemes IVF,kadangi laiko siek tiek iki jo turejom, gerai leidom laika atsipalaidave, atsipute, kiekviena diena vynelis....net nesupratau visu organizmo siunciamu signalu, ir taip kaip tau vis atrode tuoj tuoj pramus, paketus dejausi, susiprotejau, kai mmm neatejo ta diena kai turejo but biggrin.gif
SVEIKINU wub.gif nestuke.gif
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 12, 11:25)
Merginos, man žiauriai neramu.... Ar tikrai galima kažko tikėtis, kuomet įsodinti du 6 ląstelių embrioniukai 3 dieną? Ar bent kažko galima tikėtis? Kiti 5 trečią dieną ir liko 4 ląstelių, kuriuos sakė jau galima išmesti. O iš 6 ląstelių viltis labai nedidelė

man T, kai isodino 7 ir 9 lasteliu, pasake irgi sansai mazesni nei vidutiniai.Kaip tai vertinti irgi nezinau.....

Laukiu mmmm kaip vaikas dovanos doh.gif
Atsakyti
GingerBella, nerealios naujienos, sveikinu, vel ateina gerasis laikas thumbup.gif laukiam hcg.

sveikinu ir meirute- jau beveik patvirtinta nestuke ax.gif

quote=NAZARA,2013 04 12, 15:14]
Laukiu mmmm kaip vaikas dovanos doh.gif
[/quote]

va va ir as laukiau taip pat biggrin.gif

As siandien su maisu vaistu is klinikos grizau, laukiu skambucio- pagal kraujo rezultatus pasakys, kada pradet ir po kiek. Neramu,tik kad doze padidino, vietoj 150 Ui bus 300, na , bet nepradesiu gincytis unsure.gif

Del lasteliu skaiciaus kas cia pergyvena is merginu- man per pirma sekminga ivf isodino lyg triju, nebeatsimenu. Toks vienintelis embrioniukas buvo ir viskas gerai. Letai dalijosi iki isodinimo,bet pas mane - puikiai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 12 balandžio 2013 - 13:24
Labas, mergytes 4u.gif ,

nebe jusu skyrelio nare esu, bet negaliu neatsakyti ingw123.

QUOTE(ingw123 @ 2013 04 12, 10:25)
Merginos, man žiauriai neramu.... Ar tikrai galima kažko tikėtis, kuomet įsodinti du 6 ląstelių embrioniukai 3 dieną? Ar bent kažko galima tikėtis? Kiti 5 trečią dieną ir liko 4 ląstelių, kuriuos sakė jau galima išmesti. O iš 6 ląstelių viltis labai nedidelė

Dirzo ir labai gero bei plataus reikia smile.gif . Negalima netiketi, nes mintys labai daug reiskia. O kad butu ramiau paciai - mano patirtis - pr 1 IVF isodino du puikius 7 ir 8 lasteliu mazylius, bet nepavyko, o per antraji - du 6 lasteliu - ir viena nenuorama vis kazko reikalauja, griauna namus kaip turi buti. Taip, kad lauk blogas mintis ir tikekis geriausio 4u.gif .
Atsakyti
Vis įlendu GB skaičiukų ax.gif

NAZARA, jei ne paslaptis, kiek tau kainavo histero pas T?

Beje, man rudenį įsodino dvi idealias blastukes, nors trečią dieną absoliučiai visi embrionai buvo fragmentuoti, nelyginio ląstelių skaičiaus ir t. t. , o per kitas dvi paras du mažiukai visiškai 'susitvarkė". Todėl jei trečią dieną jie 6 ląstelių, tai penktą dieną jie be problemų gali virsti puikiomis blastukėmis (mėgintuvėlyje arba pilvelyje) 4u.gif

Į kitą temą.. Žinau, kad nebereikėtų stebėtis, nu bet.. vakar buvom darželio draugės gimtadienyje, visos su antrais, trečiais vaikais, apie leliukus, nėštumus, viena bijo gimdyt trečią, nes bijo svorio priaugti, kitai dar kokios bėdos. Nu ok. Tada viena man meta klausimą: o atsiprašau, kada Emilijai broliuką ar sesutę nupirksite, negraužia jūsų sąžinė, visi po du, o ji - viena?
Sakau, brangūs tie vaikai, laukiam akcijų. Nu ką sakyti... Bet šiaip pagalvojau, nu visgi tiek jau kalbama apie vaisingumo problemas, nebe paslaptis, na negi žmonės negirdėję, kad gali būti ir taip, kad tai nebūtinai sąžinės reikalas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 12, 15:46)
Vis įlendu GB skaičiukų ax.gif

NAZARA, jei ne paslaptis, kiek tau kainavo histero pas T?

Beje, man rudenį įsodino dvi idealias blastukes, nors trečią dieną absoliučiai visi embrionai buvo fragmentuoti,  nelyginio ląstelių skaičiaus ir t. t. , o per kitas dvi paras du mažiukai visiškai 'susitvarkė". Todėl jei trečią dieną jie 6 ląstelių, tai penktą dieną jie be problemų gali virsti puikiomis blastukėmis (mėgintuvėlyje arba pilvelyje) 4u.gif

Į kitą temą.. Žinau, kad nebereikėtų stebėtis, nu bet.. vakar buvom darželio draugės gimtadienyje, visos su antrais, trečiais vaikais, apie leliukus, nėštumus, viena bijo gimdyt trečią, nes bijo svorio priaugti, kitai dar kokios bėdos. Nu ok. Tada viena man meta klausimą: o atsiprašau, kada Emilijai broliuką ar sesutę nupirksite, negraužia jūsų sąžinė, visi po du, o ji - viena?
Sakau, brangūs tie vaikai, laukiam akcijų. Nu ką sakyti... Bet šiaip pagalvojau, nu visgi tiek jau kalbama apie vaisingumo problemas, nebe paslaptis, na negi žmonės negirdėję, kad gali būti ir taip, kad tai nebūtinai sąžinės reikalas doh.gif  doh.gif

Kituli, zinok zmones jau tokie yra. Nezinau kodel, bet musu visuomeneje paplitusi nuomone, kad tai itin retas reiskinys - nevaisingumas. Ir tai daugelis galvoja kad jei jau seima nevaisinga, tai vadinasi degraduojanti kokia...

Man buvo atvejas, kolkas vienas. Vienas mano draugas vis klausinedavo, tai kada mes su MB vaikiuka gaminsim. Ir kai atsakydavau kad kai bus laikas, tai dar pasijuokdavo, ka nors vel uzmesdavo. Tai atsibodo man viena karta, ir po eilinio tokio klausimo as jam kai isreziau i akis - O zinai, dar yra toks dalykas kaip poros nevaisingumas, ir ne viskas gyvenime buna taip kaip mes norim. Tai nei zodzio is jo nebegirdziu ta tema jau kokius 2-3 metus...
Atsakyti