Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 12, 14:46)
Nu ką sakyti... Bet šiaip pagalvojau, nu visgi tiek jau kalbama apie vaisingumo problemas, nebe paslaptis, na negi žmonės negirdėję, kad gali būti ir taip, kad tai nebūtinai sąžinės reikalas doh.gif  doh.gif

Jooo... Žinau, kas per jausmas. Bet gavę tiesiai į kaktą dažnai žmonės ima ir užsičiaupia - kai imi ir atsakai tiesiai šviesiai. Kad tai yra ne sąžinės, ne Dievo reikalas, bet ir medikų taip pat. Kad tema skaudi. Arba, jei tiesiog pavyksta drožti tiesiai, - pasakyti, kad n IVF buvo nesėkmingi, priežastys neaiškios, toliau šios temos viešai nevystysite ir jūs vertinate palinkinių supratimą nebeklausinėti.
Teko keletą kartų panaudoti tokią taktiką, kai žmonėms cekava, kodėl randas ant mano kaklo, kodėl geriu tiroksiną, kodėl neturime daugiau vaikų ir pan.

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 12, 14:52)
Kituli, zinok zmones jau tokie yra. Nezinau kodel, bet musu visuomeneje paplitusi nuomone, kad tai itin retas reiskinys - nevaisingumas. Ir tai daugelis galvoja kad jei jau seima nevaisinga, tai vadinasi degraduojanti kokia...

Man buvo atvejas, kolkas vienas. Vienas mano draugas vis klausinedavo, tai kada mes su MB vaikiuka gaminsim. Ir kai atsakydavau kad kai bus laikas, tai dar pasijuokdavo, ka nors vel uzmesdavo. Tai atsibodo man viena karta, ir po eilinio tokio klausimo as jam kai isreziau i akis - O zinai, dar yra toks dalykas kaip poros nevaisingumas, ir ne viskas gyvenime buna taip kaip mes norim. Tai nei zodzio is jo nebegirdziu ta tema jau kokius 2-3 metus...

QUOTE(Neverk @ mama,2013 04 12, 15:22)
Jooo... Žinau, kas per jausmas. Bet gavę tiesiai į kaktą dažnai žmonės ima ir užsičiaupia - kai imi ir atsakai tiesiai šviesiai. Kad tai yra ne sąžinės, ne Dievo reikalas, bet ir medikų taip pat. Kad tema skaudi. Arba, jei tiesiog pavyksta drožti tiesiai, - pasakyti, kad n IVF buvo nesėkmingi, priežastys neaiškios, toliau šios temos viešai nevystysite ir jūs vertinate palinkinių supratimą nebeklausinėti.
Teko keletą kartų panaudoti tokią taktiką, kai žmonėms cekava, kodėl randas ant mano kaklo, kodėl geriu tiroksiną, kodėl neturime daugiau vaikų ir pan.

tai jo, panos, aš jau nebesiparinu, o šiaip kai normaliai paklausia,normaliai ir pasakau, a visiškai nelaikau paslaptyje, žinojo darbe, žino draugai, kai kurie pažįstami ir t. t., bet kai sėdžiu tarp žmonių, kurie arba vos vos pažšstami, arba nepažįstami (nu kokia ten pažintis- vaikų darželio vaikų tėvai doh.gif ), tai negi kokiems 10 žmonių aiškinsiu apie IVF doh.gif Nieko, seniai jau išmokau nebliauti po tokių komentarų, tieisog nusistebėjau,kad, pasirodo, dar ir sąžinės neturinčiais laiko biggrin.gif

O šiaip tai normalu, neturi vaikų - asociali, turi tris- asociali, neturi vyro - niekam tikusi senmergė, turi neturtingą - vėpla, turi turtingą- barakuda ir t. t. , ir pan irnesakyk.gif
Atsakyti
Mergaites,

gyvenimas siandiena apsiverte aukstyn kojomis man jau 2 kartus. Stebuklas gal ir galejo buti, bet jo nera verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

pasidariau hcg testa, kur pasako greitai ir be skaiciu ir pasidariau su skaiciais, kurio atsakymo vis dar laukiu.

Taigi, hcg be skaiciu - neigiamas. Be viso to pramuse dar MMM. Tada prisiskaiciau info, kad ir MMM buna, tik silpnesnes ir pan. Tai as atmeciau mintyse neigiama hcg ir galvoju, lauksiu skaiciu. Bet man taip stipriai pramuse MMM ir tokios skausmingos, kad nebeistengiau jau ir sedeti, teko isgerti standartines dozes nuskausminamuju, net 2 kartus, kad istengciau namo parvaziuoti.

Kalbejau su nevaisingumo klinikos sesute. Sakau kaip cia taip gali buti:NT teigiamas, o kraujas neigiamas. Sako, matyt kazkas vyko, hormonai pasijauke, bet tai nerodo sveiko nestumo arba reiskia jau jo ir pabaiga, t.y. bandyma kabintis... nes sako kraujas turi parodyti normalu nestuma, o slapimo testas gali buti tiek jautrus, kad ''uzjausti'' kad ir 10 hcg.

Faktas tas, kad jau susiduriau su realybe, kad vis tik stebuklas neivyko. Nes kraujuoju ir visa gleivine valosi, o ne siaip kraujas eina.

Aisku, ''ikvepia'' tai ,kad naturaliu budu buvo kibimas. Tai dar labiau isitikinau, kad man tikrai metas pas G, nes gal tikrai kokios Killer Cells mano visus vaikus pribaigia verysad.gif ir aisku, stebuklas, kad naturalus apvaisinimas ivyko su MB tokiu turtu (Teratozoospermia, immunisation ir fragmentacija 23,xx%).

Dar drauge pakomentavo, kad as gal ta Herpes Zoster kur pries menesi turejau, gal jo dar kokie liekamieji reiskiniai ir embrioniuka atmete organizmas kaip nesveika.

Nezinau. Galima daug ir visaip galvoti. O kokia tiesa vis tiek neaisku. Aisku tik viena, kad rytinis NT, ciklo 28 diena, su koncentruotu po nakties slapimu, buvo teigiamas. Ir buvo ne kazkoks vos iziurimas vaiduoklis, o matoma aiskiai antra lazdele. Ne tokio ryskumo kaip kita, bet abejoniu nesukelianti.

Aciu labai uz sveikinimus. Bet, deja, ne viskas musu visu gyvenime taip paprasta... verysad.gif Dabar jau apraudu netekti tikraja to zodzio prasme verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 15:37)
[b]Mergaites,

verysad.gif kokį testuką dareisi? Būna juk ir apgavikų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 04 12, 15:40)
verysad.gif kokį testuką dareisi? Būna juk ir apgavikų g.gif

LT nera tokiu testuku. Jie cia vietiniai kazkokie. Bet as juos darausi jau visus 1,5 metu. Begalybe tu paciu esu pasidarius. Niekada nerodydavo II. Rode 1 karta, bet dar kai Ovitrelis nebuvo issivaiksciojes, po IVF.

As irgi galvojau, kad gal blogas testukas papuole. Bet klinikos sesute nepaminejo tokios galimybes. Pasak jos kazkas vyko, bet taip ir neivyko iki galo...

Bus siandiena 17 val. hcg skaiciukai (arba pirmadieni), jie ir parodys ar buvo kibimas.

O tada galesiu pasidalinti patirtimi kaip cia taip ''prisidirbom'' ax.gif Jau galvojau apie tai visa ryta... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 12 balandžio 2013 - 14:55
Netikiu apgavikais, nesutikau per 15 metu ne vieno, kuris butu apgaulingai teigiamas, tik tokius, kurie nerode nestumo, kai jis tikrai buvo.

GingerBella, labai liudna is tiesu, bet esu sventai isitikinus, kad kibimas tikrai buvo ir tai negali neteikti vilciu wub.gif

Ateiciai - tikrinkis kiekviena cikla dabar, jei tik matysi II, is karto bent jau Crynona varai. Nezinau kaip ten su kitais preparatais tavo atveju, bet as dar prideciau Dexametazona ir 100 mg aspirina iki gydytoju nurodymu.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2013 04 12, 15:54)
Netikiu apgavikais, nesutikau per 15 metu ne vieno, kuris butu apgaulingai teigiamas, tik tokius, kurie nerode nestumo, kai jis tikrai buvo.

GingerBella, labai liudna is tiesu, bet esu sventai isitikinus, kad kibimas tikrai buvo ir tai negali neteikti vilciu  wub.gif

Ateiciai - tikrinkis kiekviena cikla dabar, jei tik matysi II, is karto bent jau Crynona varai. Nezinau kaip ten su kitais preparatais tavo atveju, bet as dar prideciau Dexametazona ir 100 mg aspirina iki gydytoju nurodymu.

Aciu, exDaiva 4u.gif

jau balandzio 30 diena pas G vaziuojame (bilietai nupirkti, laikas rezervuotas), tai tikiu, kad jis mane aprupins tokiais preparatais biggrin.gif , ypac po sios istorijos.

O pries menesi esu progesterona issityrus 1 ciklo metu 3 kartus, tai jis pas mane iki 35 nmol/l kilo, tad viskas atrode, kad su juo gerai. Bet maza ka...suprasi cia g.gif
Atsakyti
Gingerbella,. nu kaip gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Mažut, nu vis tiek bent jau kimba, gal tikrai G išspręs viską, aišku, sunku dabra tuo džiaugtis....labai labai užjaučiu, mieloji verysad.gif
Atsakyti
GingerBella, nesvarbu geras negeras tas progesteronas, apsidraudimas niekada nepakenks, kai tik su natur mazaja pamaciau II, paskambinau Usonienei, ji is karto sako atvaziuok nusipirksi Crynono ir t.t.
Atsakyti
KittyKitty,

hcg skaiciukai parodys ar kibo. Kol kas tik pagal NT sprendziame, kad kibo.

Bet jau ''juokinga'' iki negalejimo. Visada sakiau, kad NT nesamone, nes nieko nerodo. Tik hcg reikia islaukti darytis, nes tik hcg pasako tiesa biggrin.gif

Tai mano atveju isejo taip, kad NT ''prasneko'', o hcg parode spyga biggrin.gif

Gyvenimas kupinas paradoksu g.gif 4u.gif

Papildyta:

exDaiva,

as turiu progestreono likusio po IVF, FET. Tai man ji detis dabar? Kai kraujuoja?

Ai, geriau einu, isidesiu, maza ka doh.gif

Atsakyti
Gali isidet kol atsakymo lauki, sansu gal ir nebedaug, bet na padarysi viska, kas nuo taves priklauso.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 15:11)
KittyKitty,

hcg skaiciukai parodys ar kibo. Kol kas tik pagal NT sprendziame, kad kibo.

Bet jau ''juokinga'' iki negalejimo. Visada sakiau, kad NT nesamone, nes nieko nerodo. Tik hcg reikia islaukti darytis, nes tik hcg pasako tiesa biggrin.gif

Tai mano atveju isejo taip, kad NT ''prasneko'', o hcg parode spyga biggrin.gif

Gyvenimas kupinas paradoksu g.gif   4u.gif
Papildyta:

exDaiva,

as turiu progestreono likusio po IVF, FET. Tai man ji detis dabar? Kai kraujuoja?

Ai, geriau einu, isidesiu, maza ka doh.gif

labaiu uzjautciu 4u.gif 4u.gif verysad.gif bet kaip cia testukas teigemas o kraujas neigemas...o gali kad 5 testukai meluotu?jau net bijau dziaugtis kad nelikciau per zubus gavus blink.gif blush2.gif tokius testukus apgavikus nusaut reike ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meirute1: 12 balandžio 2013 - 15:23