Mergaites,
gyvenimas siandiena apsiverte aukstyn kojomis man jau 2 kartus. Stebuklas gal ir galejo buti, bet jo nera
pasidariau hcg testa, kur pasako greitai ir be skaiciu ir pasidariau su skaiciais, kurio atsakymo vis dar laukiu.
Taigi, hcg be skaiciu - neigiamas. Be viso to pramuse dar MMM. Tada prisiskaiciau info, kad ir MMM buna, tik silpnesnes ir pan. Tai as atmeciau mintyse neigiama hcg ir galvoju, lauksiu skaiciu. Bet man taip stipriai pramuse MMM ir tokios skausmingos, kad nebeistengiau jau ir sedeti, teko isgerti standartines dozes nuskausminamuju, net 2 kartus, kad istengciau namo parvaziuoti.
Kalbejau su nevaisingumo klinikos sesute. Sakau kaip cia taip gali buti:NT teigiamas, o kraujas neigiamas. Sako, matyt kazkas vyko, hormonai pasijauke, bet tai nerodo sveiko nestumo arba reiskia jau jo ir pabaiga, t.y. bandyma kabintis... nes sako kraujas turi parodyti normalu nestuma, o slapimo testas gali buti tiek jautrus, kad ''uzjausti'' kad ir 10 hcg.
Faktas tas, kad jau susiduriau su realybe, kad vis tik stebuklas neivyko. Nes kraujuoju ir visa gleivine valosi, o ne siaip kraujas eina.
Aisku, ''ikvepia'' tai ,kad naturaliu budu buvo kibimas. Tai dar labiau isitikinau, kad man tikrai metas pas G, nes gal tikrai kokios Killer Cells mano visus vaikus pribaigia

ir aisku, stebuklas, kad naturalus apvaisinimas ivyko su MB tokiu turtu (Teratozoospermia, immunisation ir fragmentacija 23,xx%).
Dar drauge pakomentavo, kad as gal ta Herpes Zoster kur pries menesi turejau, gal jo dar kokie liekamieji reiskiniai ir embrioniuka atmete organizmas kaip nesveika.
Nezinau. Galima daug ir visaip galvoti. O kokia tiesa vis tiek neaisku. Aisku tik viena, kad rytinis NT, ciklo 28 diena, su koncentruotu po nakties slapimu, buvo teigiamas. Ir buvo ne kazkoks vos iziurimas vaiduoklis, o matoma aiskiai antra lazdele. Ne tokio ryskumo kaip kita, bet abejoniu nesukelianti.
Aciu labai uz sveikinimus. Bet, deja, ne viskas musu visu gyvenime taip paprasta...

Dabar jau apraudu netekti tikraja to zodzio prasme