Mergaites, HELP!!
Snd man 1 DPI, bet pradejo kilti temperatura! Nu kolkas 37.7, bet negerai gi! Ka daryti??? Kokius vaistus galima gerti? Siaip jei ne isodinimas, tai isgerciau analgina+paracetamoli, ir ryt kaip naujai gimus vaiksciociau... Bet gal geriau vaistus isgerti, kol dar implantacijos nebuvo, nei leisti zirniukams taip kaisti?
Sveikos!
Gal kuri gali papasakoti apie Trejsa. Siuo metu gydausi pas ji. Noriu Jusu nuomoniu, kaip jis su Jumis elgiasi, ar daug sneka ar viska paaiskina?
Gal kuri gali papasakoti apie Trejsa. Siuo metu gydausi pas ji. Noriu Jusu nuomoniu, kaip jis su Jumis elgiasi, ar daug sneka ar viska paaiskina?
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 09, 22:21)
Mergaites, HELP!!
Snd man 1 DPI, bet pradejo kilti temperatura! Nu kolkas 37.7, bet negerai gi! Ka daryti??? Kokius vaistus galima gerti? Siaip jei ne isodinimas, tai isgerciau analgina+paracetamoli, ir ryt kaip naujai gimus vaiksciociau... Bet gal geriau vaistus isgerti, kol dar implantacijos nebuvo, nei leisti zirniukams taip kaisti?
man per pirma ivf taip irgi buvo, pradejo kilti temperatura gal net iki 38 iskart po isodinimo kita diena, pilva, atrode, is vidaus peilis pjove, tai skubiai geriau paracetamoli be analgino, jo galima iki6 vnt net nescioms, o siaip dar man buvo OK israsiusi Diclofenako zvakutes po punkcijos, cia nuo uzdegimo. Tau matyt kazkoks uzdegimas, arba organizmo reakcija i zirniukus. Man po to gyd nieko sia proga konkretaus negalejo pasakyti, kas tai buvo...
exDaiva,
as tuos pacius info saltinius skaiciusi irgi niekada negalvojau, kad pas mane buvo kibimas, nes budavo maziau 3. Aisku. labai apsidziaugciau, jeigu kas patvirtintu kitaip
Citai,
labai geros naujienos!!!! Fragmentacija 5% yra tobula!!! Buvau rasiusi normas anksciau. Iki 15% skaitosi, kad OK. Tad, aukstyn galvyte!!!
Pas mus fragmentacija 23,xx%. MB jau nupirktas staliukas (toks kaip valgymui lovoje), kad kompiuteri naudotu ant jo pasidejes
Pas mus irgi kariotipas viskas ok. Ir Y-mikrodeliacija gerai. Pas mus labai koja kisa vyriskas imunitetas. Pas G vaziuosime balandzio pabaigoje, tai bus aisku ir del manes.
O ar dar imanoma kaip nors testuoti vyra, net nezinau
nors...niekada nereikia pamirsti/atmesti tu galimu genetiniu priezasciu...
T.y. PGD...poreikio
MotherNorth,
mes Y- mikrodeliacija daremes Sorpo ir butent is kraujo
Meiles Kibirkstele,
gerk paracetamoli laisvai, nes dar pries implantacija. O ryt skambink gydytojui, kad pakonsultuotu kompetetingai
as tuos pacius info saltinius skaiciusi irgi niekada negalvojau, kad pas mane buvo kibimas, nes budavo maziau 3. Aisku. labai apsidziaugciau, jeigu kas patvirtintu kitaip
Citai,
labai geros naujienos!!!! Fragmentacija 5% yra tobula!!! Buvau rasiusi normas anksciau. Iki 15% skaitosi, kad OK. Tad, aukstyn galvyte!!!
Pas mus fragmentacija 23,xx%. MB jau nupirktas staliukas (toks kaip valgymui lovoje), kad kompiuteri naudotu ant jo pasidejes
Pas mus irgi kariotipas viskas ok. Ir Y-mikrodeliacija gerai. Pas mus labai koja kisa vyriskas imunitetas. Pas G vaziuosime balandzio pabaigoje, tai bus aisku ir del manes.
O ar dar imanoma kaip nors testuoti vyra, net nezinau
MotherNorth,
mes Y- mikrodeliacija daremes Sorpo ir butent is kraujo
Meiles Kibirkstele,
gerk paracetamoli laisvai, nes dar pries implantacija. O ryt skambink gydytojui, kad pakonsultuotu kompetetingai
QUOTE(mothernorth @ 2013 04 09, 19:36)
kelinta tau dpi siandien? Hcg siaip sau nekyla, kibimas buvo.
Šiandien trylikta ir dešimta dpi. Kamščiai pramušė. Vienos dienos vėlavimas, bet visu pajėgumu.
QUOTE(selione @ 2013 04 09, 19:49)
Labas, užjaučiu Neverk mama ir tave, ir žinok save
. Šiandien 11 DPI, bet maudžia vis dar, neištvėriau ir pasidariau NT. Ir ka reziume - riebus aiškus I - jokio vaiduoklio, kad ir kaip beziuretum 
Nu ot, taigi per nagus duot už tuos NT
Merginos pagelbekite visai susimaisiau esu uzsiregistravus pa s Treisa geguzes 20 bet pradejau galvoti gal reiketu bandyti kreiptis pas Bykova ne s vis del to jau mano istotijoje 2 nepavykje IVF bet gal ir si karat ne nuo to galo pradedu gal pirma riekejo pas Bykova apsilankyti ir tik po to pas Treisa ar tiesiog po pokalbio ir apziuros Treisas pats gali patarti apsilankyti pas Bykova. Aciu. Lb sunki ta pradzia.
Papildyta:
Sveikos!
Labas kaip suprantu tu aju buvai susitikusi gydytoja Treisa kokai jusu nuomone ar lengav su juo bendrauti lb pergyvenu mane s laukai susitikimas su juo geguzes 20 lb pergyvenu del kalbos nes visai nekalbu rusiskai tai bandysiu bendrauti angliskai na nebent leistu visada vyrui buti kartu tada gal jsi pavertejautu rusiskai, bet keik teko skaityti tai malonus visai daktareklis tik akd lb tyliai kalba
Papildyta:
QUOTE(kocik @ 2013 04 09, 20:27)
Sveikos!
Labas kaip suprantu tu aju buvai susitikusi gydytoja Treisa kokai jusu nuomone ar lengav su juo bendrauti lb pergyvenu mane s laukai susitikimas su juo geguzes 20 lb pergyvenu del kalbos nes visai nekalbu rusiskai tai bandysiu bendrauti angliskai na nebent leistu visada vyrui buti kartu tada gal jsi pavertejautu rusiskai, bet keik teko skaityti tai malonus visai daktareklis tik akd lb tyliai kalba
Treijsas puikiai kalba angliškai. Atsako į klausimus, tikrai skiria laiko. Gal kiek tyliai kalba, bet šiaip viskas normaliai, bendrauja tikrai maloniai, pagarbiai ir dėmesingai.
Pas Bykovą jis tikrai nesiųs, čia jau reikia pačiai apsispręsti.
Kibirkštėle, sveik
Neverk,mama
labai gaila...
Dėl hcg... man yra buvę natūr cikle, užvėlavo mmm porą dienų,keistai tepė, bet nepramušė. NT nedariau tada, pridaviau kraują, buvo 1,65, buvo parašyta,kad nenėščia. Ginė sakė,kad tikrai kibo, bet ką ji supranta. Bet va toj pačioj labėj man per Ivf būna mažiau už 0,1
tai gal tada tikrai kibo, o gal labėj per tą laiką kažkas pasikeitė.
Beje, šiaip...akušerė vakar sakė,kad kažkoks negeras laikas dabar,magnetinės audros, kai atėjau su tuo savo skausmu, sako, visą praeitą savaitę vien nesivystantys, persileidimai, kas čia daros...
Gal čia ta užsitęsusi žiema visus nualino
Pas Bykovą jis tikrai nesiųs, čia jau reikia pačiai apsispręsti.
Kibirkštėle, sveik
Neverk,mama
Dėl hcg... man yra buvę natūr cikle, užvėlavo mmm porą dienų,keistai tepė, bet nepramušė. NT nedariau tada, pridaviau kraują, buvo 1,65, buvo parašyta,kad nenėščia. Ginė sakė,kad tikrai kibo, bet ką ji supranta. Bet va toj pačioj labėj man per Ivf būna mažiau už 0,1
Beje, šiaip...akušerė vakar sakė,kad kažkoks negeras laikas dabar,magnetinės audros, kai atėjau su tuo savo skausmu, sako, visą praeitą savaitę vien nesivystantys, persileidimai, kas čia daros...
Gal čia ta užsitęsusi žiema visus nualino
nepykit merginos bet as kaip paskaitineju sita ciatuka man bisky baugu pasidaro,visos dar tik bando arba nepavyksta
kur jus cia taip visos darotes?o ar yra kurei nors isvis pavyke?
nezinau....kazkokios durnos mintys plaukioja pas mane..sendien jau savaite po ysodinimo o as nieko nejautciu,nieko neskauda skustis negaliu...bet...bijau..velniskai bijau....
...nesvarbu kas benutinka iskart galvoji gal jau cia koks zenklas?vakar sustojo skrandis..vakare buvo bloga..gal jau zenklas o gal bloga buvo tik nuo balandeliu kuriu persivalgiau?nu zodziu,,,,sunku laukt nezinios...
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 09, 23:11)
Užsitęsusi žiema, galvoju, vienas iš veiksnių. Bet ne pagrindinis
Laukiu atostogų. Po jų vėl startuosiu. Pilna vitaminų
Meirute, šią savaitę vienas teigiamas buvo. Anksčiau buvo kitų teigiamų. Bet IVF sėkmės procentai nėra lygūs šimtui. Nors, ką čia slėpti, aš prieš pirmą (ir kol kas vienintelį) IVF galvojau, kad mano success rate'as tai bus 100 proc.
Bet kokiu atveju - linkiu sėkmės. Jei pavyksta, atsiribokite nuo negatyvios informacijos.
QUOTE(mothernorth @ 2013 04 09, 21:06)
kariotipas bus 99.999% geras. Mes ji irgi daremes, po 3ivf, ir daremes Y chromosomos delecijas, viskas gerai( pas vyra labai sunki nevaisingumo forma, niekada net nebuvo 1 milijono/1 ml
) Ps: labai domiuosi tuo fragmentacijos testu: kiek apytiksliai kainuoja ir kur ji daro? ar yra nauda ji darytis?, nes kariotipas tai beveik pinigai i bala( nes beveik niekam jo neranda) O kai buvome pas Krasovskaja, tai labai prikibo, kad Y delecija dare is spermos( daryta Sorpo, bet megini eme BAK) o ne is kraujo, kad atseit neteisingai padare. Ir sau del to kartais pagalvoju: ar tikrai neteisingai padare, ar savo klinikoje norejo ismonyti pinigu 
Nu as irgi tikiuosi kad kariotipas nepaves. As testa dariau pas Gorgi Londone, tiksliau jis siuncia i cikaga. Bet tikrai mergaites ir arciau dare, gal kuri atsakys. Kainavo gal apie £300, tiksliai neatsimenu nes mokejo kartu uz visus testus ir konsultacija.
O kas ta Y delecija, dar vienas testas?
Gingerbella - jau mano vyras sake viskas daugiau savo turto testams nedalins, vakar toks isdidus kaip povas sake viskas gerai su jo turtu
Selione ar tavo HCG siandien? Ar dar kuri PUPO testuojasi siandien?
Meirute - kazkaip pasistenk suvaldyti nerima ir baime, negerai tavo maziukams, jiems reikia pozityvo. O sekmingu atveju ir sitam skyrely tikrai daug buve, sis metas kazkoks juodas, bet galvokim kad jis jau baigesi. O va kad blogumas uzejo tai galvok kad ne nuo jokiu cia balandeliu
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 09, 16:27)
na as tai su stimulecija pradejau ja gert..jau pakelis net baiges antra pirkau..
Po kiek geri folinę rūgštį?
Bykova skirdavo po 3000-4000... sakė, su 400 nėra ką veikt.
QUOTE(mothernorth @ 2013 04 09, 22:39)
man per pirma ivf taip irgi buvo, pradejo kilti temperatura gal net iki 38 iskart po isodinimo kita diena, pilva, atrode, is vidaus peilis pjove, tai skubiai geriau paracetamoli be analgino, jo galima iki6 vnt net nescioms, o siaip dar man buvo OK israsiusi Diclofenako zvakutes po punkcijos, cia nuo uzdegimo. Tau matyt kazkoks uzdegimas, arba organizmo reakcija i zirniukus. Man po to gyd nieko sia proga konkretaus negalejo pasakyti, kas tai buvo...
Aciu uz patarima
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 09, 22:42)
Meiles Kibirkstele,

Aciu uz patarima
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 10, 00:11)
Mergaites, ka as be jusu daryciau... Visoms po