Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(simba0220 @ 2013 04 09, 22:28)
Merginos  pagelbekite  visai  susimaisiau esu  uzsiregistravus  pa s Treisa  geguzes  20 bet  pradejau  galvoti  gal reiketu bandyti  kreiptis  pas  Bykova ne s vis del  to  jau  mano  istotijoje  2 nepavykje  IVF bet  gal  ir  si  karat  ne  nuo  to  galo pradedu gal  pirma  riekejo  pas Bykova  apsilankyti  ir  tik po  to  pas Treisa  ar  tiesiog  po pokalbio  ir  apziuros Treisas  pats  gali  patarti apsilankyti  pas Bykova.

Kiek žinau, Treisas nesiunčia pas Bykovą.
O pas ją lankymasis gali būti ir ilgesnis. Bykova pirma padaro daugybę tyrimų, kabinėjasi, nurodo ką taisyti.
Aš esu už Bykovą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 10, 10:54)
Po kiek geri folinę rūgštį?
Bykova skirdavo po 3000-4000... sakė, su 400 nėra ką veikt.

Man Tr. liepe po 2000.....
Atsakyti
Sveikos merginos. Kaip minejau, is 12 apsivaisino 10, dalinasi visi 10: 7 labai gerai dalinsi, kiti trys - prastesnes kokybes. Rytoj isodinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 10, 11:05)
Sveikos merginos. Kaip minejau, is 12 apsivaisino 10, dalinasi visi 10: 7 labai gerai dalinsi, kiti trys - prastesnes kokybes. Rytoj isodinimas smile.gif

Super derlius pas tave wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nera vis dar mano mmm verysad.gif nors pilva maudzia unsure.gif Nebeatsimenu, kiek dienu ana kart laukiau po KT.

QUOTE(meirute1 @ 2013 04 10, 03:05)
nepykit merginos bet as kaip paskaitineju sita ciatuka man bisky baugu pasidaro,visos dar tik bando arba nepavyksta

Del pykinimu tai dar anksti, net ir esant nestumui. Gal skrandis sustojo del tavo busenos- jaudulio ir nerimo?
Bando. Visos cia bando smile.gif Pavyksta ir tikrai, paziurek sio skyrelio nestukiu ar mamyciu tema. As pati jau bandau antra karta antram leliui, vienas jau namie tvarka daro biggrin.gif Gal toks periodas- tikrai ziema uzsitese, ligos aplink, organizmai isseke.

QUOTE(ingw123 @ 2013 04 10, 11:05)

labai geras rezultatas 4u.gif
Atsakyti
Optimizmo deja neįnešiu mano 4 IVF hcg <0,1 unsure.gif Vakarykštis NT 11 DPI testas neklydo.
Atsakyti
[quote=selione,2013 04 10, 13:05]
Optimizmo deja neįnešiu mano 4 IVF hcg <0,1 unsure.gif Vakarykštis NT 11 DPI testas neklydo.

o ka reiske tas <0,1 tai gerai ar ne?es as kai kraujo tyrimus darausi tai pasako niescia ar ne...o apie tuos hcg visai nenusimanau 4u.gif blush2.gif tai testas NTbubo pozityvus ar ne?

atciu visiems palaikantiems,dziugu girdet kad yra kam pasisekusiu arba net 2leliuka planuoja....man bent jau vienas kad butu daugiau nieko nereik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 10, 14:46)
o ka reiske tas <0,1 tai gerai ar ne?es as kai kraujo tyrimus darausi tai pasako niescia ar ne...o apie tuos hcg visai nenusimanau 4u.gif  blush2.gif tai testas NTbubo pozityvus ar ne?

Tai reiškia, kad IVF man nepavyko verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 04 10, 15:05)
Optimizmo deja neįnešiu mano 4 IVF hcg <0,1  unsure.gif  Vakarykštis NT 11 DPI testas neklydo.

labai uzjauciu verysad.gif tikrai juodas periodas...

QUOTE(meirute1 @ 2013 04 10, 15:46)
atciu visiems palaikantiems,dziugu girdet kad yra kam pasisekusiu arba net 2leliuka planuoja....man bent jau vienas kad butu daugiau nieko nereik

tai taip atrodo,kad nieko nereik. Praeina keli metai ir vel pradedi apie leliuka galvot, gal gi ir sikart pavyks. Nors kai pagimdziau vaika maniau, kad tuo ir baigesi mano nevaisingumo kelias ir daugiau gyvenime su tuo nebesusidursiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 04 10, 13:47)
Tai reiškia, kad IVF man nepavyko  verysad.gif  verysad.gif    verysad.gif

labai uzjautciu :verysad:mes su tavim laikykis..... 4u.gif group.gif
Papildyta:
QUOTE(Mika... @ 2013 04 10, 13:51)
labai uzjauciu  verysad.gif tikrai juodas periodas...
tai taip atrodo,kad nieko nereik. Praeina keli metai ir vel pradedi apie leliuka galvot, gal gi ir sikart pavyks. Nors kai pagimdziau vaika maniau, kad tuo ir baigesi mano nevaisingumo kelias ir daugiau gyvenime su tuo nebesusidursiu smile.gif

oj mes dvieju labai noretume,bet pirmiause bent viena...veliau antra bet jai ir antram nepasiseks kazkaip kitaip butu nes viena jau turi.. 4u.gif vyras labai 2 nori ,nes jai nepavyktu visai as uz ysivaikinima bet maniskis g.gif schmoll.gif verysad.gif taip kad arba savao arba visai nereike blush2.gif o ykalbet kad pakeistu jis savo nuomone labai jau sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 04 10, 14:05)
Optimizmo deja neįnešiu mano 4 IVF hcg <0,1  unsure.gif  Vakarykštis NT 11 DPI testas neklydo.

Selione verysad.gif nu as jau pradedu tiketi kad kaip Kitty sake kazkoks baisiai juodas laikas. ir kaip zinot kad geras laikas tada unsure.gif
Atsakyti
Selione ir Neverk mama wub.gif wub.gif wub.gif
Užjuojauta verysad.gif
Tikrai pataikėm ties kažkokiu juodu mėnuliu schmoll.gif
Atsakyti