Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2013 04 10, 15:04)
Selione  verysad.gif  nu as jau pradedu tiketi kad kaip Kitty sake kazkoks baisiai juodas laikas. ir kaip zinot kad geras laikas tada  unsure.gif

Tikrai juodasis periodas, bet kažkaip nebeverkiu - matyt, išsisėmiau unsure.gif . Manau, mes esame "nusibaigusios" nuo planavimu, vaistu, nuolatinio galvojimo, organizmai visų išsekę.
Eisiu turbūt 2 metų šuns arba katės auginimo atostogų - matau, kad pribrendo reikalas kažkam mažam po namus lakstyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 04 10, 16:46)
Tikrai juodasis periodas, bet kažkaip nebeverkiu - matyt, išsisėmiau  unsure.gif . Manau, mes esame "nusibaigusios" nuo planavimu, vaistu, nuolatinio galvojimo, organizmai visų išsekę.
Eisiu turbūt 2 metų šuns arba katės auginimo atostogų - matau, kad pribrendo reikalas kažkam mažam po namus lakstyti  ax.gif

Oj saulyte, nu bet tikrai, kas cia darosi verysad.gif Vien liudnos zinios verysad.gif

Va, balioncikas tau 4u.gif
Atsakyti
Selione,uzjauciu console.gif console.gif console.gif ir kas cia per periodas toks sh.... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Citai,

cia gali paskaityti apie Y-mikrodeliacija.

http://www.sorpo.lt/...moje_nustatymas

Ka jis duoda, iki galo taip ir nezinau. Mes pasidareme, nes nusprendeme pasidaryti prie begales kt. tyrimu. Atsakymas geras, kad jokiu pakitimu nerasta. Zinai, kai gauni vien gerus atsakymus, tada atrodo, kam tuos testus dariausi, sitiek pinigu isleidau smile.gif o jeigu rastu kazka, tai sakytume irgi: va, bent jau siulo galas kazkoks atsirado... smile.gif

As jau kadangi viska viska issityriau, ka sugebejau savo nuoziura, tai beliko dabar vizitas pas G. Kam jau ir esame pasiruose, ir susiplanave ax.gif

Ingw,

labai geros naujienos, tikrai sauniai daug dalinasi thumbup.gif

Selione,

be galo, be krasto uzjauciu. Gaila nenusakomai verysad.gif

tikrai gera ideja apie gyvuneli. Jie suteikia silumos namams, nukreipia mintis. Mes cia tokia grazuole metuku su trupuciu laiko irgi turime smile.gif Tai tikrai, kad namai siltesni ir pilnesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 10 balandžio 2013 - 16:38
pelargonija, selione labai labai gaila... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 09, 22:42)

MotherNorth,

mes Y- mikrodeliacija daremes Sorpo ir butent is kraujo 4u.gif

ale as ir gluse blush2.gif visus tuos metus buvau sventai isitikinusi, kad padareme is spermos, o vyras siandien pasake , kad is kraujo. Cia matyt del to, kad ir spermos ir ta delecija pridavinejom viena diena.

QUOTE(Citas @ 2013 04 10, 10:46)
Nu as irgi tikiuosi kad kariotipas nepaves. As testa dariau pas Gorgi Londone, tiksliau jis siuncia i cikaga. Bet tikrai mergaites ir arciau dare, gal kuri atsakys. Kainavo gal apie £300, tiksliai neatsimenu nes mokejo kartu uz visus testus ir konsultacija.

O kas ta Y delecija, dar vienas testas?

aciukas 4u.gif ta delecija tai genetinis tyrimas, kai vyras yra nevaisingas, nustatyti ar yra pakitimai Y chromosomos kazkokioj tai daly. Ir jei yra, tai berniukas, jei gims tai irgi bus nevaisingas kaip ir tevas. Na, bent as taip supratau, kam jos reikia.

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 10, 10:55)
Aciu uz patarima  wub.gif  o jei ne paslaptis, kaip baigesi jusu pirmas IVF?  blush2.gif  Nes as dabar jau taaaip bijau kad ta temp galejo zirniukams pakenkti sad.gif Vietos sau nerandu sad.gif
Aciu uz patarima  wub.gif  wub.gif
wub.gif  4u.gif
Mergaites, ka as be jusu daryciau... Visoms po  4u.gif  wub.gif

Visai nepaslaptis, bet geriau neklaustum ir bent sau negadintum nervu ir taip nervingu laikotarpiu 4u.gif nieko gero tada nebuvo, net kibimo verysad.gif

Selione truksta zodziu verysad.gif laikykis 4u.gif

Bet zinote mergaites, del to periodo: man niekada ginekologai nieko blogo nemate nei gimdoj, nei kiausintakuose. Ir dabar, pagal mano visa plana, tureciau buti PUPO, bet pries pat stimuliacija gyd pamate kazka negrazaus kiausintakuose(juoda taska monitoriuje) ir atidejo stimuliacija, prigasdino visokiom laparoskopijom , bet kartu sake, kad gali buti tik zarnynas. Zinokite taip susinervinau, nes viskas suplanuota tie Lit'ai, o cia... kaip is giedro dangaus. Atejau apziurai po mmm ir viskas thumbup.gif . Stimuliacija uz poros savaiciu. Tai po tiek nesekmiu cia, gal ir gerai kad ne ta cikla dariausi, tikrai kazkokios magnetines audros...X failai
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2013 04 09, 21:28)
Merginos  pagelbekite  visai  susimaisiau esu  uzsiregistravus  pa s Treisa  geguzes  20 bet  pradejau  galvoti  gal reiketu bandyti  kreiptis  pas  Bykova ne s vis del  to  jau  mano  istotijoje  2 nepavykje  IVF bet  gal  ir  si  karat  ne  nuo  to  galo pradedu gal  pirma  riekejo  pas Bykova  apsilankyti  ir  tik po  to  pas Treisa  ar  tiesiog  po pokalbio  ir  apziuros Treisas  pats  gali  patarti apsilankyti  pas Bykova. Aciu. Lb  sunki  ta  pradzia.
Papildyta:

Labas kaip suprantu  tu  aju  buvai  susitikusi  gydytoja  Treisa kokai  jusu  nuomone ar  lengav  su  juo  bendrauti  lb  pergyvenu  mane s laukai  susitikimas su  juo geguzes 20 lb  pergyvenu  del  kalbos  nes  visai  nekalbu  rusiskai  tai  bandysiu  bendrauti  angliskai  na  nebent  leistu  visada  vyrui  buti  kartu tada  gal  jsi pavertejautu  rusiskai, bet  keik  teko  skaityti  tai  malonus visai  daktareklis  tik  akd  lb  tyliai  kalba smile.gif

Taip buvau jau du kartus. Cia viska nusprendeme su vyru po nesekmiu LT. Man jis tai ne labai bendraujantis. As puikiai rusiskai kalbu, tai be problemu, bet jis gerai angliskai sneka. Tai ne bus problemu tikrai del to. Visada salia vyras gali buti, tik i apziura veda i kita kabineta. Man tai jis viska greitai ir tiksliai pasako padaro ir viskas. Nzn gal pripratusi cia LT vaiksciot visur privaciai, o c ia del pinigu tai visi linda... biggrin.gif Jis man atrado tokiu dalyku, kuriu musu nei vienas ne pamate specas, siaubas! doh.gif O tiek tyrimu cia esu padariusi, o jetau, ir pas Treisa jau irgi pridariau.Vaaa, vis del to stebuklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2013 04 10, 18:09)
Taip buvau jau du kartus. Cia viska nusprendeme su vyru po nesekmiu LT. Man jis tai ne labai bendraujantis. As puikiai rusiskai kalbu, tai be problemu, bet jis gerai angliskai sneka. Tai ne bus problemu tikrai del to. Visada salia vyras gali buti, tik i apziura veda i kita kabineta. Man tai jis viska greitai ir tiksliai pasako padaro ir viskas. Nzn gal pripratusi cia LT vaiksciot visur privaciai, o c ia del pinigu tai visi linda... biggrin.gif Jis man atrado tokiu dalyku, kuriu musu nei vienas ne pamate specas, siaubas! doh.gif O tiek tyrimu cia esu padariusi, o jetau, ir pas Treisa jau irgi pridariau.Vaaa, vis del to stebuklo  smile.gif

Nu gal truputi per ziauriai nuskambes bet geriau kad kazka randa treisas ir bando isgydyti o nekaip lietuvos daktarai tik greiciau darom IVF ir mokek pinigus o rezultatas 0. Sakykite o jus vezetes pas Treisa Lietuvoje darytoivf istorija (ta prasme visa eiga kokius vaistus kokiom dozem naudojot kiek isodino keliu lasteliu ir t.t ta prasme visa savo gydymo istorija).Ir jei ne paslaptis kur LT bandete savo laime.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 10, 18:37)
cia gali paskaityti apie Y-mikrodeliacija.

http://www.sorpo.lt/...moje_nustatymas

Ka jis duoda, iki galo taip ir nezinau. Mes pasidareme, nes nusprendeme pasidaryti prie begales kt. tyrimu. Atsakymas geras, kad jokiu pakitimu nerasta. Zinai, kai gauni vien gerus atsakymus, tada atrodo, kam tuos testus dariausi, sitiek pinigu isleidau smile.gif o jeigu rastu kazka, tai sakytume irgi: va, bent jau siulo galas kazkoks atsirado... smile.gif

Net nezinojau kad daro tokius tyrimus blush2.gif Bet labai idomu paskaityti buvo smile.gif Tik tikiuosi kad neprireiks mums jo daryti blush2.gif

QUOTE(mothernorth @ 2013 04 10, 19:33)
Visai nepaslaptis, bet geriau neklaustum ir bent sau negadintum nervu ir taip nervingu laikotarpiu  4u.gif  nieko gero tada nebuvo, net kibimo verysad.gif

Bet zinote mergaites, del to periodo: man niekada ginekologai nieko blogo nemate nei gimdoj, nei kiausintakuose. Ir dabar, pagal mano visa plana, tureciau buti PUPO, bet pries pat stimuliacija gyd pamate kazka negrazaus kiausintakuose(juoda taska monitoriuje) ir atidejo stimuliacija, prigasdino visokiom laparoskopijom , bet kartu sake, kad gali buti tik  zarnynas. Zinokite taip susinervinau, nes viskas suplanuota tie Lit'ai, o cia... kaip is giedro dangaus. Atejau apziurai po mmm ir  viskas  thumbup.gif . Stimuliacija uz poros savaiciu. Tai po tiek nesekmiu cia, gal ir gerai kad ne ta cikla dariausi, tikrai kazkokios magnetines audros...X failai

Niu joooooo, galejau ir neklausti.... g.gif BET, as savo stiliuje bigsmile.gif Tikesiu kad ne temperatura sutrukde kibimui ax.gif

Ir sveikinu su artejanciu startu wub.gif wub.gif

QUOTE(kocik @ 2013 04 10, 20:09)
Taip buvau jau du kartus. Cia viska nusprendeme su vyru po nesekmiu LT. Man jis tai ne labai bendraujantis. As puikiai rusiskai kalbu, tai be problemu, bet jis gerai angliskai sneka. Tai ne bus problemu tikrai del to. Visada salia vyras gali buti, tik i apziura veda i kita kabineta. Man tai jis viska greitai ir tiksliai pasako padaro ir viskas. Nzn gal pripratusi cia LT vaiksciot visur privaciai, o c ia del pinigu tai visi linda... biggrin.gif Jis man atrado tokiu dalyku, kuriu musu nei vienas ne pamate specas, siaubas! doh.gif O tiek tyrimu cia esu padariusi, o jetau, ir pas Treisa jau irgi pridariau.Vaaa, vis del to stebuklo  smile.gif

Na tas bendravimas salyginis dalykas. Pvz kai pirma karta man ziurejo folius, tik pasirauke, kazka susnibzdejo kad dau, ir toliau sedi, ir raukosi. Nu tada jau as jam pasakiau, kad tik netylekit, o kalbekit ka matot, ka ziurit ir t.t. Tai nuo to karto nebetyledavo, viska pasakodavo. Nebuvo problemu su bendravimu pas mus visai.

QUOTE(simba0220 @ 2013 04 10, 21:06)
Nu  gal  truputi  per  ziauriai  nuskambes bet  geriau  kad  kazka  randa  treisas  ir  bando  isgydyti  o  nekaip  lietuvos  daktarai  tik  greiciau  darom IVF  ir  mokek  pinigus o  rezultatas 0. Sakykite o  jus  vezetes  pas Treisa Lietuvoje darytoivf istorija  (ta  prasme  visa  eiga  kokius  vaistus  kokiom  dozem  naudojot  kiek  isodino  keliu  lasteliu  ir  t.t ta  prasme  visa savo  gydymo  istorija).Ir  jei  ne paslaptis  kur  LT bandete savo laime.

As viska veziausi, ka turejau. Ir kiekviena tyrima ziurejo labai idemiai, pakomentuodamas, kas kaip ir kodel. Man tas labai patiko. O ko jam truko, nusiunte i laboratorija pirmam aukste, ir padare arba is naujo, arba visai naujai (jei kazkas anksciau nebuvo daryta, o jis mano kad reikia)

Mergaites, o dabar greitai kuri nors rasykit apie save ar savo drauges, pazystamas, kurioms irgi temperatura buvo taip lengvai pakilusi kaip ir man 1-2 DPI, ir viskas baigesi nestuke.gif Nes kitaip suesiu save gyva, kad nesisaugojau pakankamai doh.gif (nors realiai tai saugojaus jauciu 3x labiau nei visada unsure.gif )
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Selione,as irgi pritariu del augintinio-nuostabus dalykas 4u.gif Mes pries pat Naujus priglaudem mopsiuka,as jau buvau rasiusi,tai zinokit,nors ir reikia vedzioti vakare kai tingisi ir noris tik lovytej pagulet,bet vistiek koks jis nuostabus ir saunus.Namai tikrai tapo siltesni,ateini taves laukia,tavim dziaugiasi,verki jis ziuri tokiom akytem,atsigula salia..atrodo daugiau ir nieko juk nereikia.Man jau pusantro menesio negerai kazkas su gimda,paskutinemis 10 dienu kenciu didzius skausmus,tai zinokit atbega jis pas mane prie lovos,paziuri ir atsigula salia.Aisku,tai ne mazylis musu visu issvajotas bet tai irgi teikia dziaugsmo,namai netusti ir nezinau kazkaip stebuklingai veikia tas suniuko buvimas salia.Beje,as visada nemegau mopsu,o savo mopsiuka tikrai dievinu ir kai buvo gresme kad ji gali pasiimti verkiau pusantros dienos.Bet viskas gerai,jis su mumis ir tikiuos ateityje saugos mane nestuke.gif o paskui ir maziuka 4u.gif
Cituli,mergaites kitos-man pasidare idomu o po kiek jus geriate DHEA ir Royal Jelly turiu omenyje mg?gal man pabandyt g.gif gal pagerintu kiausialasciu kokybe,nes mes dabar tik natur laukiam realiai stebuklu stebuklo,bet vistiek tikimes.Dar skaiciau kad metforminas gerina kiausialasciu bukle,bet man kazko nuo jo nelabai gera g.gif
Ir kitas pastebejimas,tiksliau pamastymas,visur raso kad daro asissted hatcing procedura,kiek suprantu ji padidina sansus kad embrionai implantuosis,bet kodel ne vienai is musiskiu nesiulo g.gif juk darom ne pirma kart....as kiek suprantu ta assisted hatcing galima daryti ir embrioniu ir blastutei,tai jei mums neaugino iki blasto,bet juk galima pabandyti padaryti ta asissted-juk gal tada butu sekme g.gif nezinau as tik mastau ivarius variantus,nes kazkaip uzkliuvo tai ir pagalvojau kad ok,na pirma kart nepasiseke,antra nebuvo kibimo tai kodel medikai nedaro to assisted,asmeniskai man net nera pasiule.
Meiles kibirkstele,saulyte,as sukryziavusi pirstukus bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 10, 21:39)

Niu joooooo, galejau ir neklausti....  g.gif  BET, as savo stiliuje  bigsmile.gif  Tikesiu kad ne temperatura sutrukde kibimui ax.gif

Ir sveikinu su artejanciu startu  wub.gif  wub.gif

Mergaites, o dabar greitai kuri nors rasykit apie save ar savo drauges, pazystamas, kurioms irgi temperatura buvo taip lengvai pakilusi kaip ir man 1-2 DPI, ir viskas baigesi  nestuke.gif  Nes kitaip suesiu save gyva, kad nesisaugojau pakankamai  doh.gif (nors realiai tai saugojaus jauciu 3x labiau nei visada unsure.gif )

dekui uz sveikinimus wub.gif

siaip jei temp virs 38 pakyla tada jau nelabai gerai, bet iki 38 tai gal ir nieko blogo, nes kai moteris pastoja tai jai truputi pakyla temperatura, galu gale po pastojimo bazaline temperatura yra virs 37, reikia tiketis kad viskas bus gerai 4u.gif Matai, man tada labai skaudjejo pilva , gimda, net nezinau kas toje sryti ir taip stipriai, kad net atsikelti is lovos negalejau ir temp kylo, ir kylo. Tai jei neturi tokiu pozymiu, tai viskas bus gerai. smile.gif
O be to dar, mergaites kurios norite pastoti, jei jums kas skauda, niekada nevartokite nimesilio ir ibupfofeno tipo nuskasminamuju, isderina moterims ciklus. As per 1ivf stimuliacija vartojau nimesila, nes istrauke staiga supuliavusi protini danti, labai skaudejo. O visus dantis buvau pries ivf specialiai sutvarkius. Su gyd net nepasitariau...gal ir del to nesekme buvo.
Atsakyti

Mergaites, o dabar greitai kuri nors rasykit apie save ar savo drauges, pazystamas, kurioms irgi temperatura buvo taip lengvai pakilusi kaip ir man 1-2 DPI, ir viskas baigesi nestuke.gif Nes kitaip suesiu save gyva, kad nesisaugojau pakankamai doh.gif (nors realiai tai saugojaus jauciu 3x labiau nei visada unsure.gif )
[/quote]

na tenperatura ir pas mane buvo pakilus 2 dienas bet daktaras nuramino kad tai normalu nes kunas taip reguoja y svetimkuny(embriona),,,bet nera ko nerimaut tai normalus procesas.pas mane abudu bandymus taip buvo...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 10, 20:24)
Sveikutes 4u.gif
Selione,as irgi pritariu del augintinio-nuostabus dalykas 4u.gif Mes pries pat Naujus priglaudem mopsiuka,as jau buvau rasiusi,tai zinokit,nors ir reikia vedzioti vakare kai tingisi ir noris tik lovytej pagulet,bet vistiek koks jis nuostabus ir saunus.Namai tikrai tapo siltesni,ateini taves laukia,tavim dziaugiasi,verki jis ziuri tokiom akytem,atsigula salia..atrodo daugiau ir nieko juk nereikia.Man jau pusantro menesio negerai kazkas su gimda,paskutinemis 10 dienu kenciu didzius skausmus,tai zinokit atbega jis pas mane prie lovos,paziuri ir atsigula salia.Aisku,tai ne mazylis musu visu issvajotas bet tai irgi teikia dziaugsmo,namai netusti ir nezinau kazkaip stebuklingai veikia tas suniuko buvimas salia.Beje,as visada nemegau mopsu,o savo mopsiuka tikrai dievinu ir kai buvo gresme kad ji gali pasiimti verkiau pusantros dienos.Bet viskas gerai,jis su mumis ir tikiuos ateityje saugos mane nestuke.gif o paskui ir maziuka 4u.gif
Cituli,mergaites kitos-man pasidare idomu o po kiek jus geriate DHEA ir Royal Jelly turiu omenyje mg?gal man pabandyt g.gif gal pagerintu kiausialasciu kokybe,nes mes dabar tik natur laukiam realiai stebuklu stebuklo,bet vistiek tikimes.Dar skaiciau kad metforminas gerina kiausialasciu bukle,bet man kazko nuo jo nelabai gera g.gif
Ir kitas pastebejimas,tiksliau pamastymas,visur raso kad daro asissted hatcing procedura,kiek suprantu ji padidina sansus kad embrionai implantuosis,bet kodel ne vienai is musiskiu nesiulo g.gif juk darom ne pirma kart....as kiek suprantu ta assisted hatcing galima daryti ir embrioniu ir blastutei,tai jei mums neaugino iki blasto,bet juk galima pabandyti padaryti ta asissted-juk gal tada butu sekme g.gif nezinau as tik mastau ivarius variantus,nes kazkaip uzkliuvo tai ir pagalvojau kad ok,na pirma kart nepasiseke,antra nebuvo kibimo tai kodel medikai nedaro to assisted,asmeniskai man net nera pasiule.
Meiles kibirkstele,saulyte,as sukryziavusi pirstukus bus gerai 4u.gif

sveika na mes suvyru ir darem ta asissted hatcing,jy daro 3embrionu dienoj .ir kaip jau tu sakei daro netik embrionas bet ir blastutem...na mus uzgarantavo kad keleis procentais pakele tikimybe,o kadangi as toke tai ir del tu keliu procentu nusprendziau tai daryt 4u.gif
Atsakyti