Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 16, 09:08)
Man atrodo, kad čia mes, dviratininkai, esam mašinų vairuotojam "priešai". Labai jau lietuviai nemėgsta dviratininkų...ne kartą yra signaline važiuojant keliu , tipo "traukitės iš kelio"  gun_bandana.gif

Aišku visokių kvailių yra abiejose pusėse, bet šiaip manau, kad vairuotojai daug labiau mėgtų dviratininkus, jei šie laikytųsi kelių eismo taisyklių. Aš su savo patirtim galiu lyginti tik tokius du kraštutinumus kaip Olandija ir Lietuva, bet Lietuvoj mane dažnai dviratininkai šiurpina... naktim be lempų, be šalmų ir dar galvoja, kad juos kiti turi matyti doh.gif jau nekalbant apei tai, ką aš pamanau pamačiusi dviratininką, kuris važiuoja prieš eismą...

p.s. aš važinėju tiek mašina, tiek dviračiu.
Atsakyti
man nesmunka ir tie be petnesu, bet patogumas tame, kad su petnesom nera gumos ant liemens, kuri verzia, spaudzia kai susilenkus vaziuoji. plius nugarai silciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 16 balandžio 2013 - 11:00
QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2013 04 16, 11:49)
Aišku visokių kvailių yra abiejose pusėse, bet šiaip manau, kad vairuotojai daug labiau mėgtų dviratininkus, jei šie laikytųsi kelių eismo taisyklių. Aš su savo patirtim galiu lyginti tik tokius du kraštutinumus kaip Olandija ir Lietuva, bet Lietuvoj mane dažnai dviratininkai šiurpina... naktim be lempų, be šalmų ir dar galvoja, kad juos kiti turi matyti doh.gif jau nekalbant apei tai, ką aš pamanau pamačiusi dviratininką, kuris važiuoja prieš eismą...

p.s. aš važinėju tiek mašina, tiek dviračiu.

Aš irgi važinėju ir mašina, ir dviračiu.

Mane tai labiausiai šiurpina per pėsčiujų perėjas lakstantys veikėjai. Kai staigiai įvažiuoja, pro akis šmėkšteli ir lieki nesupratusi - tiesiog šokas, kad vos neįvyko avarija.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 16, 10:59)
man nesmunka ir tie be petnesu, bet patogumas tame, kad su petnesom nera gumos ant liemens, kuri verzia, spaudzia kai susilenkus vaziuoji. plius nugarai silciau.

Neveržia man ir nešalta biggrin.gif žodžiu patenkinta esu. Tik kai teko per sniegą klampoti su dviračiu į kojas kažkaip siūlės pasitrynė nemaloniai. Nors minant visiškai jokio diskomforto
Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 16, 11:03)
Aš irgi važinėju ir mašina, ir dviračiu.

Mane tai labiausiai šiurpina per pėsčiujų perėjas lakstantys veikėjai. Kai staigiai įvažiuoja, pro akis šmėkšteli ir lieki nesupratusi  - tiesiog šokas, kad vos neįvyko avarija.

Čia dar nieko. Važiavau sau gražią žiemos naktį greitkely Vilnius-Kaunas, kažkur ant 120. Ir man palei nosį išlėkė 3 pacanai į kelią. Vos visų nenutrenkiau, nes grynai prabėgo per plauką nuo manęs. Va čia tai šokas buvo, galvojau teks išsikratyt kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 16, 12:23)
Neveržia man ir nešalta  biggrin.gif  žodžiu patenkinta esu. Tik kai teko per sniegą klampoti su dviračiu į kojas kažkaip siūlės pasitrynė nemaloniai. Nors minant visiškai jokio diskomforto
Papildyta:

Čia dar nieko. Važiavau sau gražią žiemos naktį greitkely Vilnius-Kaunas, kažkur ant 120. Ir man palei nosį išlėkė 3 pacanai į kelią. Vos visų nenutrenkiau, nes grynai prabėgo per plauką nuo manęs. Va čia tai šokas buvo, galvojau teks išsikratyt kelnes  biggrin.gif

Čia kaip akcija : trys už vieno kainą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 16, 11:31)
Čia kaip akcija : trys už vieno kainą  lotuliukas.gif

Tai jau taip lotuliukas.gif nu orai tai pasaka šiandien. Kažin, kaip savaitgalį, norėtume link Molėtų plento palėkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 16, 18:40)
Tai jau taip  lotuliukas.gif  nu orai tai pasaka šiandien. Kažin, kaip savaitgalį, norėtume link Molėtų plento palėkt  g.gif

Iki kur žadate lėkti? Gal ir mes prisijungtumėm jei graži diena bus, bet kad pagal gismeteo savaitgalis šaltokas ir apsiniaukęs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 16, 18:18)
Iki kur žadate lėkti? Gal ir mes prisijungtumėm jei graži diena bus, bet kad pagal gismeteo savaitgalis šaltokas ir apsiniaukęs.  g.gif

Nežinau iki kur. Į fb įkėliau fainą maršrutą grupėj. Bet dar nelabai tinkamas, nes miškai dar snieguoti. Bet kažkiek minsim biggrin.gif jau čia visi draugiškai galėtume sutart kiek mint jei jungtumėmės smile.gif o orus tai kol kas tikrai nekokius praneša, gal pasitaisys dar prognozės ax.gif
Atsakyti
Atidariau ir aš sezoną bicycle.gif 22 km bigsmile.gif vingio parkas dar gerokai apledėjęs, bet mieste takai beveik visai švarūs. Smagiai prasivažiavau palei Nerį beveik iki Kareivių tilto. Labai daug dviratininkų ir bėgikų. Net nežinau, kurių daugiau laugh.gif Po šitų trečioj vietoj haskiai. Gal kokius 6 mačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 16 balandžio 2013 - 19:20
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 16, 19:21)
Nežinau iki kur. Į fb įkėliau fainą maršrutą grupėj. Bet dar nelabai tinkamas, nes miškai dar snieguoti. Bet kažkiek minsim  biggrin.gif  jau čia visi draugiškai galėtume sutart kiek mint jei jungtumėmės  smile.gif  o orus tai kol kas tikrai nekokius praneša, gal pasitaisys dar prognozės  ax.gif

Na tai laukiam tuomet gero oro mirksiukas.gif Bus geras oras - prisijungsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 16, 19:18)
Atidariau ir aš sezoną  bicycle.gif 22 km  bigsmile.gif  vingio parkas dar gerokai apledėjęs, bet mieste takai beveik visai švarūs. Smagiai prasivažiavau palei Nerį beveik iki Kareivių tilto. Labai daug dviratininkų ir bėgikų. Net nežinau, kurių daugiau laugh.gif Po šitų trečioj vietoj haskiai. Gal kokius 6 mačiau.

Ir pas mane rajone lūžta jau viskas nuo bėgikų ir dviratininkų. Bėgikų kol kas daugiau biggrin.gif smagu žiūrėt thumbup.gif dabar belieka laukti, kol visi išlėks į lauką sportuot ir sporto salė vasarai pralaisvės, bus daugiau erdvės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 16, 19:33)
Na tai laukiam tuomet gero oro  mirksiukas.gif Bus geras oras - prisijungsim  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif kiek jums km iki neste oil molėtų plente? biggrin.gif mums netoli 10km kažkur jau gaunasi iki ten
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 16, 20:35)
drinks_cheers.gif  kiek jums km iki neste oil molėtų plente?  biggrin.gif  mums netoli 10km kažkur jau gaunasi iki ten

Mums irgi panašiai apie 10 km. thumbup.gif
Atsakyti