Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

Kaip sekasi, dviratininkės? smile.gif tylu ramu. Aš pati jau labai senai neminu. Labai suprastėjo nugarytė, bet džiaugiuos, kad pagaliau išsityriau. Rado išvaržą, taigi reikia kiek gyvenimą pakoreguot, atsargesnei būti. Skauda nuo daug ko, tai jei iki rudens negerės nuo to ką dabar darau, prireiks operacijos smile.gif tačiau galiu pasidžiaugt tuo, kad važinėtis dviračiu nėra uždrausta. Tačiau kai užsiminiau, kad skauda nuo bet kokios sėdėjimo padėties, pasiūlė pasivažinėti su keletą variantų ir išsirinkti kas tinka. Nežinau nė ką daryti, tikiuos išsigydyti ir toliau važinėti su focus'u savo, aš jį taip myliu smile.gif nenoriu jo parduot su mintim kad galėsiu ant jo grįžti kitais metais, bet tada nebus pinigų iš ko nusipirkti tinkamesnį, jei kas nors pasirodys tinkamesnis biggrin.gif dar spręsiu dilemą. Pagal idėją rekomenduojami miesto dviračiai, bet man jie nepatinka, norisi sportiškesnės sėdėsenos. Bet turbūt teks nusileisti principams ir išbandyti, širdį skauda doh.gif
Atsakyti
Pumpum, na liūdna unsure.gif O kaip tau tą išvaržą nustatė? Švietė? Yra tikimybė, kad ji savaime praeis su laiku? Miesto dviratis gal visgi geriau negu jokio. Išsinuomok, pamėgink skirtingus modelius. Aš va išspaudžiu visai padorų greitį su savo miestiečiu, nors, žinoma, man to greičio neužtenka ax.gif
Dėl "kaip sekasi", tai pastarąsias dvi savaites niekaip nesiseka. Daug pašalinių reikalų, tai iš sporto tik bėgiojimui likę laiko. Po atostogų reikės grįžti į doros kelią, t.y., taką.. dviračių taką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 07 11, 21:57)
Pumpum, na liūdna  unsure.gif O kaip tau tą išvaržą nustatė? Švietė? Yra tikimybė, kad ji savaime praeis su laiku? Miesto dviratis gal visgi geriau negu jokio. Išsinuomok, pamėgink skirtingus modelius. Aš va išspaudžiu visai padorų greitį su savo miestiečiu, nors, žinoma, man to greičio neužtenka ax.gif
Dėl "kaip sekasi", tai pastarąsias dvi savaites niekaip nesiseka. Daug pašalinių reikalų, tai iš sporto tik bėgiojimui likę laiko. Po atostogų reikės grįžti į doros kelią, t.y., taką.. dviračių taką biggrin.gif

Magnetinį rezonansą darė smile.gif na kažkokią tikimybę davė, nors jei nepagerės tai darys rudenį nesudėtingą operaciją, po kurios už savaitės galėsiu grįžti į normalų gyvenimą smile.gif vat užtat ryšium su tuo nežinau ar parduoti focus'ą, nes manau po operacijos galėčiau drąsiai mint jį toliau, bet lėšų antram jei atrasčiau tinkamą šiam momentui nemanau kad galiu skirti irgi biggrin.gif tai kol kas neskubėsiu, neminu ir tiek. Liūdna, aišku. smile.gif o kas dėl nuomos, tai jau reiks Vilniuj išsinuomot, dar sesė plentinį turi tai pamėginsiu dėl visko, nors įtariu nebus irgi tinkamas variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 11 liepos 2013 - 22:15
Sveikos, kaip sekasi? Pasigirkit, kiek kas numynėt biggrin.gif aš tai nieko, dulka dviratukas, tai viskas po senovėje. Bet kailis neištvėrė ir užsiregistravau į velomaratoną, sakau vieną kartą galima pakentėt, bent 10km pamint, o paskui žiūrėt pagal galimybes gal ir antrą ratą sveikata leis apsukt biggrin.gif gal kas irgi registravotės? šiaip klaustukas dar ar pavyks sudalyvauti, nes tą savaitgalį varom į festivalį, bet būtinai pasistengsim spėt grįžt iki renginio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 16, 21:59)
Sveikos, kaip sekasi? Pasigirkit, kiek kas numynėt  biggrin.gif  aš tai nieko, dulka dviratukas, tai viskas po senovėje. Bet kailis neištvėrė ir užsiregistravau į velomaratoną, sakau vieną kartą galima pakentėt, bent 10km pamint, o paskui žiūrėt pagal galimybes gal ir antrą ratą sveikata leis apsukt  biggrin.gif  gal kas irgi registravotės? šiaip klaustukas dar ar pavyks sudalyvauti, nes tą savaitgalį varom į festivalį, bet būtinai pasistengsim spėt grįžt iki renginio  smile.gif

Dažniau bėgioju negu minu, bet 500 km prikapsėjo per sezoną. Į velomaratoną neturiu šalmo, o jis, kaip žinia, pagal taisykles privalomas..
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 17, 20:27)
Dažniau bėgioju negu minu, bet 500 km prikapsėjo per sezoną. Į velomaratoną neturiu šalmo, o jis, kaip žinia, pagal taisykles privalomas..

turėčiau paskolint, bet nenoriu prikarksėt, nes pati ne 100proc lekiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 18, 09:41)
turėčiau paskolint, bet nenoriu prikarksėt, nes pati ne 100proc lekiu  biggrin.gif

Gražiai nusibalnojau šiandien kelį. Ir stipriai susimušiau. Reiks daryt pertraukėlę, kol apgis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 16, 22:59)
Sveikos, kaip sekasi? Pasigirkit, kiek kas numynėt  biggrin.gif  aš tai nieko, dulka dviratukas, tai viskas po senovėje. Bet kailis neištvėrė ir užsiregistravau į velomaratoną, sakau vieną kartą galima pakentėt, bent 10km pamint, o paskui žiūrėt pagal galimybes gal ir antrą ratą sveikata leis apsukt  biggrin.gif  gal kas irgi registravotės? šiaip klaustukas dar ar pavyks sudalyvauti, nes tą savaitgalį varom į festivalį, bet būtinai pasistengsim spėt grįžt iki renginio  smile.gif

Aš užsiregistravau su draugu. Mes kiekvienais metais dalyvaujam, išskyrus pernai, nes kelionėje tuo metu buvome.
Nežianau kaip man seksis po ilgos pertraukos. Dviračio neminiau jau senokai dėl rankos traumos.

O dėl šalmo. Tai merginos paieškokit Rimi ar Maximoj. Mes prieš kelis metus ten pirkom, nebepamenu ar po 10 ar po 15 lt. specialiai dėl velomaratono. Šiais metais gal padorų nusipirksiu, tik laukiu dar nuolaidų. Gal rudenį papigins truputuką. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 08 18, 17:31)
Aš užsiregistravau su draugu. Mes kiekvienais metais dalyvaujam, išskyrus pernai, nes kelionėje tuo metu buvome.
Nežianau kaip man seksis po ilgos pertraukos. Dviračio neminiau jau senokai dėl rankos traumos.

O dėl šalmo. Tai merginos paieškokit Rimi ar Maximoj. Mes prieš kelis metus ten pirkom, nebepamenu ar po 10 ar po 15 lt. specialiai dėl velomaratono. Šiais metais gal padorų nusipirksiu, tik laukiu dar nuolaidų. Gal rudenį papigins truputuką.  rolleyes.gif

aš terrasporte buvau nusižiūrėjus už 79, tai kai nuėjau pirkt kaip tik ant akcijos pataikiau ir už 50 nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos dviratistės! 4u.gif
Kaip sekasi važinėtis rudens sezonu?
Man tai darosi baisu dėl siaubingo vairuotojų elgesio kelyje ir gerokai pagausėjusių pėsčiūjų ..
Kiekvieną dieną papuolu į kokį "beveik" nelaimingą atsitikimą.. unsure.gif tpfu tpfu tpfu. Vat kad ir šiandien-autobusas prispaudė prie kelkraščio bortelio ohmy.gif ohmy.gif Nors akivaizdžiai matė mane. Kelių taisyklių nepažeidžiau jokių.. fak. unsure.gif
Kažkaip atrodo,kad praeitais metais taip nebuvo...
Atsakyti
Šiemet turėjau du incidentus, kai į mane važiuojančią buvo įbėgta ir įvažiuota su dviračiu. Abu sykius kaltininkai nežiūrėjo į kelią, manęs nematė, judėjo netvarkingai, abu nutikimai įvyko dviračių take. Antruoju atveju buvo neblogas greitis ir nelabai turėjau, kur trauktis (kairėj dviratininkų grupė, dešinėj - kalno šlaitas), tai gerai, kad gerai baigėsi (tik kelį susimušiau). Negaliu nieko pasakyti apie autobusus, bet tikrai pasitaiko neatsakingų pėsčiųjų ir kolegų dviratininkų. Per vingio parką važiuoti išvis nemalonu, nes beveik kas kartą kas nors "beveik" atsitinka.

O šiaip sezono kilometražas 660. Reikia bent 700 pasiekti smile.gif
Atsakyti
Pas mane 1300. Tikslas iki 2000 nuriedėti. Normaliau išvažiuoju tik savaitgaliais. O paprastomis savaites dienomis į darbą, ir šiap po miestą reikalais važinėju.

Apie 7,30 pats eismo pikas . Visi pikti,suirzę, skuba,ir negerbia kitų eismo dalyvių.. unsure.gif
Atsakyti