Įkraunama...
Įkraunama...

"Sudirbau" savo gyvenimą

QUOTE(Seven devils @ 2013 04 13, 10:12)
o jau jūs norit pasakyti, kad viską idealiai darot - anei spurgos nesuvalgot, vyno neišgeriat,cigaretės nesurūkot... kaip sakant nemesk akmens. Pati sportuojat?

P.S. Aš su antsvoriu jokių apgailėtinų problemų neturiu ir fizinį trūkumą man hirurgai taisys bet nesuprantu kaip būnant stora kiaule galima ramiai ant sofkutės gulėt
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 04 13, 16:37)
Ne, nejuokauju, daugiau pasidomekit, jei idomu. O siaip trumpas paaiskinimas, musu limfa juda tik judant raumenis, intensyvus keli pritupimai ja geriausiai isjudina, tikriausiai nereikai aiskinti, kaip svarbu normali limfos cirkulaicija pas mus? 4u.gif KArtasio genealumas slypi paprastume  biggrin.gif
TAip su ja viskas gerai, o tobulejimui visada visiems yra vietos, nematau didesniu problemu, nei pas dauguma cia pasisakiusiu  4u.gif

kalba eina apie sporta, o ne bobuciu sapaliones. nejuokinkit.
Atsakyti
Klausykit ne mamos, o savo širdies balso - ko JŪS pati norit iš gyvenimo. Gal Jums karjera, darbas nėra nr 1, gal jūs save geriausiai išreiškiate kaip namų šeimininkė, mama ir žmona. Bent jau stenkitės dėl Šeimos, vaikučio, vyro... o jei norite savimi didžiuotis, pradėkite ką nors daryti savo malonumui - sportas, dailė.. kažkokia širdžiai miela veikla. Aišku, jeigu tai veiklai atrasit mums taip visad trūkstamo laiko... na bet manau, kai tikrai žmogus nori, viskas galima ir viskas ĮMANOMA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2013 04 13, 21:25)
kalba eina apie sporta, o ne bobuciu sapaliones. nejuokinkit.

bobute tu bobute biggrin.gif juoktis irgi labai sveika, o kalba eina apie moteri, kuri jauciasi nusivylusi savim, ne apie kazkokius profesionalius sportininkus, kad geriau jaustis uzteknka paprasciausiai pasimankstinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 04 13, 16:53)
P.S. Aš su antsvoriu jokių apgailėtinų problemų neturiu ir fizinį trūkumą man hirurgai taisys bet nesuprantu kaip būnant stora kiaule galima ramiai ant sofkutės gulėt

dar neturit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roadkill @ 2013 04 16, 16:28)
dar neturit  mirksiukas.gif

aiškeregė atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 04 16, 17:13)
bobute tu bobute biggrin.gif juoktis irgi labai sveika, o kalba eina apie moteri, kuri jauciasi nusivylusi savim, ne apie kazkokius profesionalius sportininkus, kad geriau jaustis uzteknka paprasciausiai pasimankstinti  4u.gif

sėdi aptingusi nemotyvuota moteriškė, ir jūs jai siūlot mintimis sportuot, padaryt pritūpimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 04 16, 16:13)
bobute tu bobute biggrin.gif juoktis irgi labai sveika, o kalba eina apie moteri, kuri jauciasi nusivylusi savim, ne apie kazkokius profesionalius sportininkus, kad geriau jaustis uzteknka paprasciausiai pasimankstinti  4u.gif

tai kad ne, reikia biškį paprakaituoti norint gerų rezultatų. apie prof. sportininkus išvis galim net nepradėt kalbėt nes tai jau būtų kasdien po n valandų aktyvaus sporto, . užtenka po tris-keturis kartus kartus per savaitę aktyvios mankštos po valandą-dvi, ir pritūpimai į tai įeina. taip pat mitybą keisti reiktų...bet čia jeigu tik ji nori smile.gif iš tiesų psichoterapeutas būtų irgi užsikabinęs už to, aš taip manau. sakytų, jeigu tavęs netenkina tavo svoris, daryk kažką. o į pasakymą, kad "man nesinori, tingisi, neišeina" sakytų jeigu nepadarysi pirmo žngsnio, niekada nieko nepakeisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 17 balandžio 2013 - 09:44
QUOTE(MK. @ 2013 04 17, 09:24)
sėdi aptingusi nemotyvuota moteriškė,

Depresija sergantis vadinamas aptingusiu ir nemotyvuotu?
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 04 17, 11:28)
Depresija sergantis vadinamas aptingusiu ir nemotyvuotu?

aga, visą gyvenimą trunkanti depresija. Jei depresija-tegu gydytojas ir nustato bei gydo. O čia dabar kiekvieną tinginį depresuotu vadinsim??? tada bomžų tarpe daugiausiai sergančių depresija.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2013 04 17, 11:31)
tada bomžų tarpe daugiausiai sergančių depresija.

Kreiva tėvų įtaka. Ir ne kiekvienas turi stiprybės šitai įveikti. Kiek reikia savęs nekęsti, kad gyvenimą vėjais paleistum.
Ne iš dyko buvimo girtauti pradedama.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2013 04 17, 10:31)
aga, visą gyvenimą trunkanti depresija. Jei depresija-tegu gydytojas ir nustato bei gydo. O čia dabar kiekvieną tinginį depresuotu vadinsim??? tada bomžų tarpe daugiausiai sergančių depresija.

Is tikruju, tarp taip vadinamu bomzu, labai didelis procentas psichikos sutrikimu turinciu zmoniu.
Atsakyti