QUOTE(laukianti29 @ 2013 04 18, 10:43)
norėjau tą patį parašyti.
Marla, jūs per retai valgote. Taip lėtinate ir taip lėtą medžiagų apykaitą, ir gaunasi užburtas ratas. Dienos metu reikėtų suvalgyti penkias maisto porcijas - nedideles, maždaug kumščio dydžio.
Nesijausite alkana, o organizmas palaipsniui suvoks, kad niekas čia nebadauja ir medžiagų apykaita ims greitėt. Tai ilgas procesas, bet jis duoda gerų rezultatų ir, svarbiausia, jie ilgalaikiai. Aišku, valgyti irgi ne bet ką - bet kai kurie pakeitimai minimalūs, o naudos daug. Pvz, valgyt pilno grūdo makaronus vietoje paprastų. Vietoje grietinės vartoti jogurtą, ir t.t.
Aha aš irgi apie tą patį, kad ne visos stambios moterys kimšte kemša cepelinus su kilogramu spirgų, čipsus, fastfoodą, makaronus su tonom sūrio.
Parašysiu iš savo pusės apie jūsų rekomendacijas - 3 pagrindiniai stipresni valgymai, du užkandžiai, pilnavertis maistas. Taip svoris ilgainiui krito, per pusę metų numečiau apie 5 kg, bet aš nebegalėjau tiek valgyti, mane nuo maisto pykino. Negaliu aš valgyti pusryčių, niekaip. Ir nepripratau. Negaliu į save kišti maisto, kai jo nenoriu. supraskite, aš nevaikštau alkana- jei aš alkana aš pavalgau. Bet nesijaučiu niekada alkana iki pietų ir nesijaučiu alkana nuo pietų iki vakarienės. Kartais man ir ta įprasta porcija yra per didelė. aš klausau organizmo. Valgau kai išalkstu, valgau ką noriu, o noriu normalaus maisto.
Todėl tik tvirtinu, kad nebūtinai storos, tešlės, kmi viršijančios moterys yra apsileidusios, nelaimingos, kišančios už abiejų žandų ir absoliučiai savimi nesirūpinančios.