Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(akbr @ 2013 04 24, 16:02)
Papildyta:
kodėl???? kas nors nutiko?  unsure.gif

nzn, laukiau shiendiena, -buvau namie. ryt man irgi laika reiks derinti, pasukau, sake tokia pavarde ir adresu nieko nerasta. jeigu pristatys kita diena, galima bus pakeisti adresa i kita. o pristato jie kasdien iki 17val. dabar jau 4rios, tai matyt nieko ir nebus siandien. KODEL, ir kas atsitiko-as nezinau, pirma karta laukiu pristatymo nauja tvarka.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 04 24, 15:05)
nzn, laukiau shiendiena, -buvau namie. ryt man irgi laika reiks derinti, pasukau, sake tokia pavarde ir adresu nieko nerasta. jeigu pristatys kita diena, galima bus pakeisti adresa i kita. o pristato jie kasdien iki 17val. dabar jau 4rios, tai matyt nieko ir nebus siandien. KODEL, ir kas atsitiko-as nezinau, pirma karta laukiu pristatymo nauja tvarka.

aaa, na aišku
vistiek pristatys... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 04 24, 15:05)

Lina buvo rasiusi, kad adreso keitimas jums kainuos papildomai
Kadangi jai uz sia paslauga reikia moketi

Man paprasciau buna pasiskambinti ir tiesiogiai su kurjeriu suderinti pristatyma, as pasiderinu laika mirksiukas.gif
Tuomet jokio papildomo mokescio niekam neuzdeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 04 24, 15:55)
kam idomu, adresa keisti galima-greiciausiai jiems paskambinus, ir nurodzius kita. pristato darbo valandom iki 17val.

Negalima. Nerasykite netiesos 4u.gif
Atsakyti
Del siuntos, as kol kas nezinau, kodel neisveziota siandien, nes kaip minejau manes nebuvo. Bandom su venipaku susisiekt 4u.gif
Atsakyti
Gavau iš Venipak žinutę, kad rytoj, ketvirtadinį, atveš į namus. O tiksliau apie valandas info nebūna?
Atsakyti
ir as gavau sms smile.gif
QUOTE(sls @ 2013 04 24, 19:09)
Gavau iš Venipak žinutę, kad rytoj, ketvirtadinį, atveš į namus. O tiksliau apie valandas info nebūna?

iprastai vezioja nuo 8 iki 17 val. paskambina pries kazkiek laiko smile.gif
Atsakyti
Mes dirbame su Venipaku, tai galima pasirinkti pristatymo laiką 8-17 val. arba 17-22 val. Bet čia manau individualiai pagal klientą (paslaugos užsakovą) žiūri gal smile.gif
Atsakyti
Aš irgi gavau sms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 04 24, 19:13)
ir as gavau sms smile.gif

iprastai vezioja nuo 8 iki 17 val. paskambina pries kazkiek laiko smile.gif

Paskambina pries 5 minutes, kad jau atvaziuoja ax.gif Bent jau pries valanda informuotu g.gif
Atsakyti
Prasom visus sugrizti user posted image as niekur nedingau biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anushka_1312 @ 2013 04 24, 23:13)
Paskambina pries 5 minutes, kad jau atvaziuoja ax.gif Bent jau pries valanda informuotu g.gif

Cia turbut jau kaip jusu rajono kurjeris susigalvoja. Gal, uztektu jo paprasyti, kad duotu zinoti, is anksciau, kad atvaziuos g.gif 4u.gif

MARKS & SPENCER, vyksta puikus ispardavimas. Prasom jungtis prie uzsakymo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pradekit kooperacijas balandzio 30 - geguzes 1 dienos siuntai 4u.gif Liko tik 1 diena 4u.gif
Atsakyti