Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Todel dabar, reikia prekintis Kaledoms biggrin.gif Tikrai spes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AJ_Lt @ 2013 04 25, 15:55)
Sveikutes!
Tikrai Venipak si kart kazka pridirbo, nes man is 3 pakuociu atveze tik 2 (mano, Alinos L., Evelinos T ir Svetlanos B.), likuti zadejo tik rytoj g.gif

unsure.gif O, va apie KLaipeda, nieko nerase. Aciu, kad praneset.
Atsakyti
Pas mus buvo uzsukes kurjeris ir perspejo, kad gausiu siunta tik rytoj. unsure.gif verysad.gif Nors SMS rase, kad siunta bus atvezta 04.25 d. Nieko, tiek laukem, palauksim dar 1 dienele cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 04 25, 14:29)
Pradekit kooperacijas balandzio 30 - geguzes 1 dienos siuntai  4u.gif  Liko tik 1 diena 4u.gif

Mano boots vitaminai ateis iki tada? Priimčiau kooperaciją.

Beje, mano ne prie problematiškų adresas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 balandžio 2013 - 15:10
Kieno problematiski, as emailus is ryto parasiau 4u.gif

BOOTS, taip, turetu speti 4u.gif
Atsakyti
Na, mano dar prieš 8 minutes buvo Vilniuje, gal tada pažymėjo, nes iš jo iškeliavo į Kauną g.gif Reik tikėtis biggrin.gif
Bet vakar 23 val. buvo Kaune, šiandien vėl Vilniuje blink.gif blink.gif blink.gif

Žiauru rimtai, skambinau, viena pakuotė Vilniuje, kita Kaune, iš sandėlio dar neišvežė... Abi tipo ryt atveš. kažkaip rimtai tas Venipakas... O ryt kaip tyčia pas gydytoją turiu išeiti dieną...

Balandzio 30 - geguzes 1 dienos kooperacijos

Kaunas, Šilainiai
1.groovy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 balandžio 2013 - 15:28
QUOTE(groovy @ 2013 04 25, 16:28)
Na, mano dar prieš 8 minutes buvo Vilniuje, gal tada pažymėjo, nes iš jo iškeliavo į Kauną g.gif Reik tikėtis biggrin.gif
Bet vakar 23 val. buvo Kaune, šiandien vėl Vilniuje blink.gif  blink.gif  blink.gif

Žiauru rimtai, skambinau, viena pakuotė Vilniuje, kita Kaune, iš sandėlio dar neišvežė... Abi tipo ryt atveš. kažkaip rimtai tas Venipakas... O ryt kaip tyčia pas gydytoją turiu išeiti dieną...

Balandzio 30 - geguzes 1 dienos kooperacijos

Kaunas, Šilainiai
1.groovy

O, koks tavo siuntos kodas? Tas, kur 3 prasideda? Nes, apie taviske siunta irgi nieko nerase, kad blogai. Nurode tik Linos, Daivos ir Sandros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 04 25, 15:35)
O, koks tavo siuntos kodas? Tas, kur 3 prasideda? Nes, apie taviske siunta irgi nieko nerase, kad blogai. Nurode tik Linos, Daivos ir Sandros  doh.gif

Jo, 3 prasideda... Bus tipo ryt. Dar kažką bandė sakyt, kad gali paprašyti, kad tą iš Kauno sandėlio atvežtų, bet koks jau tada tikslas, lai ateina viskas kartu...

Šiaip pikta ne dėl to, kad ryt, o ne šiandien, pikta dėl to, kad jau pranešimą išsiuntė, kad šiandien. galėjo sau ramiai atsiųsti SMS šiandien apie rytojų, būtų bent sąžininga. Nu bet čia smulkmena, negi dėl to dabar nervinsimės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 balandžio 2013 - 15:51
pas mane taip ir nebuvo ir jokiu ziniu negavau , man tai pikta nes nukeliau viena svarbu susitikima i rytoju , o db gaunasi , kad siunta bus rytoj doh.gif
Atsakyti
sveiki pastatykite
111054765896 4
4u.gif
dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aretee: 25 balandžio 2013 - 16:06
Jonaviečių siunta pas mane , prašom į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
Panevezys irgi kviecia i svecius 4u.gif
Atsakyti
Savo siuntinuka gavau, aciu Linai 4u.gif