Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2013 04 25, 13:59)
Prasom visus sugrizti  user posted image  as niekur nedingau  biggrin.gif  biggrin.gif

Sugrizom su "gerom" ziniom

Kauno 8 pokai nukeliave i Vilniu

Kurjeris zadejo bent ta dali, kuri Kaune atvezti dar siandien
Likusioji- neaisku, jei ryt atkeliaus i Kauna- atves ryt doh.gif
Jei ne- tuomet kita savaite

Prisidirbo Venipakas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 04 25, 15:31)
Sugrizom su "gerom" ziniom

Kauno 8 pokai nukeliave i Vilniu

Kurjeris zadejo bent ta dali, kuri Kaune atvezti dar siandien
Likusioji- neaisku, jei ryt atkeliaus i Kauna- atves ryt doh.gif
Jei ne- tuomet kita savaite

Prisidirbo Venipakas wub.gif

nu buna matyt biggrin.gif o mano yra? jei yra atlekciau uz pusvalandzio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 25 balandžio 2013 - 14:34
Man tai nesake kokia beda, tik tiek parase: "Laba diena,
Labai atsiprašome už nesklandumus, dėl rūšiavimo klaidos, šios siuntos nebus šiandien pristatytos" ir 3 adresai isvardinti doh.gif doh.gif doh.gif Bet, sako, kad tikrai rytoj atves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 04 25, 14:34)
nu buna matyt  biggrin.gif  o mano yra? jei yra atlekciau uz pusvalandzio  biggrin.gif

Tai kad dar tik zadejo:)
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2013 04 25, 14:35)
Man tai  nesake kokia beda, tik tiek parase: "Laba diena,
Labai atsiprašome už nesklandumus, dėl rūšiavimo klaidos, šios siuntos nebus šiandien pristatytos" ir 3 adresai isvardinti  doh.gif  doh.gif  doh.gif Bet, sako, kad tikrai rytoj atves  unsure.gif

Tai as su paciu kurjeriu , kuris vezioja pasikalbejau

O internete matau, kad is 22 poku- 8 Vilniuj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 04 25, 15:37)
Tai kad dar tik zadejo:)

aaa aisku, tai kai zinosi, duok zinia, vyras isvaziuoja siandien vakare, o vakar gimtadienis buvo biggrin.gif tai gal pries isvaziavima apdovanociau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 04 25, 14:39)
aaa aisku, tai kai zinosi, duok zinia, vyras isvaziuoja siandien vakare, o vakar gimtadienis buvo  biggrin.gif  tai gal pries isvaziavima apdovanociau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tavo ir mano bus Vilniuj lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeigu suveiks zakon podlosti biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir mano gal vilniuj, nes vakar gavau sms, kad ryt siunta bus, o nesulaukiu schmoll.gif
Atsakyti
Lina, o būtų galima sužinoti koks mano siuntos svoris, ar gausiu į namus ar kooperuotis kur prie Vilniečių nes per paštą brangokai gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2013 04 25, 15:46)
Tai ir mano gal vilniuj, nes vakar gavau sms, kad ryt siunta bus, o nesulaukiu schmoll.gif

Ne, problematiski yra tik 3 Kauno adresai. visur kitur, viskas gerai.
O, jei dar neatveze, tai pas jus berods dabar 16 val, jie dirba iki 17, jei neklystu g.gif

QUOTE(agnieeeska @ 2013 04 25, 15:48)
Lina, o būtų galima sužinoti koks mano siuntos svoris, ar gausiu į namus ar kooperuotis kur prie Vilniečių nes per paštą brangokai gaunasi  blush2.gif

Jus kalbate apie artimiausia siunta? Dar nepradejom tvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 04 25, 15:42)
Tavo ir mano bus Vilniuj lotuliukas.gif

gali buti biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2013 04 25, 15:44)
Jeigu suveiks zakon podlosti  biggrin.gif

taip dazniausiai ir nutinka doh.gif biggrin.gif jau siemet tai man nesiseka su gimtadieniais ir ju dovanomis ir vis per savo ziopluma, praeitais metais, tai is anksto viska turejau, siemet kazkoki ziopli pagavus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Tikrai Venipak si kart kazka pridirbo, nes man is 3 pakuociu atveze tik 2 (mano, Alinos L., Evelinos T ir Svetlanos B.), likuti zadejo tik rytoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJ_Lt: 25 balandžio 2013 - 14:57