Geguzes 12 dienos siunta.
Kaunas, Dainava (netoli Sauletekio)
1. Anira12
2. Justina N. (simpa)
3. Milda Z
4. Alma L. (jei bus 2 kg)
5. Aurelija_
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. ligituka
VILNIUS, darbo metu - Saulėtekis, po darbo - Jeruzalė
1. San
2. natina
3. Migle K. (Tahoe) (jei mano bus siuntiniu)
4. Duti
Geguzes 12 dienos siunta.
1. Anira12
2. Justina N. (simpa)
3. Milda Z
5. Aurelija_
1. Daimen
2. ligituka
1. San
2. natina
4. Linote
1. Anira12
2. Justina N. (simpa)
3. Milda Z
5. Aurelija_
1. Daimen
2. ligituka
1. San
2. natina
4. Linote
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 09, 12:43)
Kurjerio niekas neklaus
O pasiimti, tai nemanau, kad butu problema. Nera sunkus siuntiniai. O, kuriame jus rajone?

Rajonas oficialiai Pašilaičiai, bet realiai dvi stotelės nuo Vilniaus pagrindinio taško Justiniškėse.
o pas murka atejo juodos dienos, vieta namie baiges, vsio kaput
dabar kol neisparduosiu visokio sh, negaliu pirkt, gerai, kad vasara, bent jau galima laukia pabuti, kad pagundu nebutu

QUOTE(Murčikas @ 2013 05 09, 21:55)
dabar kol neisparduosiu visokio sh, negaliu pirkt, gerai, kad vasara, bent jau galima laukia pabuti, kad pagundu nebutu 

Murcikai, uzuojauta

QUOTE(Murčikas @ 2013 05 09, 21:55)

Anyta pasaugoti gali. Viena dezute parduodat, is Justiniskiu kt parsivezat. Ir, taip toliau

QUOTE(Limcamca @ 2013 05 09, 22:03)
Anyta pasaugoti gali. Viena dezute parduodat, is Justiniskiu kt parsivezat. Ir, taip toliau 

Linut, man irgi beda - pazek kiek valandu - o atsigult neturiu kur - nukeliau vasarinius rubus merginos, aprengciau visa darzelio grupe, ir kasdien jie galetu vis kitaip rengtis kokia savaite

ir siuntoje radau nepirktu, bet ir niekam nepriskirtu daikciuku - LP gyvunija ir lipduku princesiu - cia man

QUOTE(Kriiste @ 2013 05 09, 22:20)
Linut, man irgi beda - pazek kiek valandu - o atsigult neturiu kur - nukeliau vasarinius rubus merginos, aprengciau visa darzelio grupe, ir kasdien jie galetu vis kitaip rengtis kokia savaite
, o dar siunta gavau - zodziu ant lovos kalnas - ieskau kur viska sukaisiot
ir siuntoje radau nepirktu, bet ir niekam nepriskirtu daikciuku - LP gyvunija ir lipduku princesiu - cia man

O, sustoti pirkti grieztai draudziama! Grieztai.

QUOTE(Limcamca @ 2013 05 09, 22:28)

O, sustoti pirkti grieztai draudziama! Grieztai.

Dabar princese suauskaruota miega, ryt parodysiu - tai jau laimes bus

Zinai ka - ivesk dovana - kas virsys kazkiek tai kg - vakumini maisa pridek - turesim kaip sandeliuot

QUOTE(Limcamca @ 2013 05 09, 11:43)
Och, tai neatėjo dar tas Boots? Dabar nedrįstu rašyti kooperacijos kitai siuntai. Būčiau priėmusi, ką jau ten...
Aš tai vienu metu ir perku, ir pardavinėju

QUOTE(groovy @ 2013 05 09, 23:32)
Och, tai neatėjo dar tas Boots? Dabar nedrįstu rašyti kooperacijos kitai siuntai. Būčiau priėmusi, ką jau ten...

tai kas,kad tarpininke dirba kaip paciai patogu : nereik nei pasitarti nei zmogui pranesti.. vietoj silainiu sanciai, vietoj vienos kainos -kita.

Tikrai gaila, kad taip nutiko, žinokit, kitą kartą priimsiu tikrai, net jei ir nebus spėję mano daiktai ateiti, nesunku
O dabar nesinervinkim, gal tokios taisyklės