Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Laba,

QUOTE(Duti @ 2013 05 09, 19:47)
Geguzes 12 dienos siunta.

Kaunas, Dainava (netoli Sauletekio)
1. Anira12
2. Justina N.  (simpa)
3. Milda Z
4. Alma L. (jei bus 2 kg)
5. Aurelija_

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. ligituka

VILNIUS, darbo metu - Saulėtekis, po darbo - Jeruzalė

1. San
2. natina
3. Migle K. (Tahoe) (jei mano bus siuntiniu)
4. Duti

Is karto matau, kad Daimen ir Ligituko kooperacija nesusidaro. Dabar kooperacijas jau paimu, jei kas nores dar prie ko nors prisijungti, parasykit i emaila, kuo skubiau!

QUOTE(Laimuska @ 2013 05 09, 20:51)
Rajonas oficialiai Pašilaičiai, bet realiai dvi stotelės nuo Vilniaus pagrindinio taško Justiniškėse.

Gal vistiek noretu, kas jungtis g.gif Siai siuntai, jus 3 pastovios, tai susidaro kg skaicius 4u.gif
Beje, kol kas to siuntinio per 48 val nera schmoll.gif

QUOTE(Kriiste @ 2013 05 09, 22:49)
Zinai ka - ivesk dovana - kas virsys kazkiek tai kg - vakumini maisa pridek - turesim kaip sandeliuot lotuliukas.gif

cia labai gera ideja. thumbup.gif

QUOTE(groovy @ 2013 05 09, 23:32)
Och, tai neatėjo dar tas Boots? Dabar nedrįstu rašyti kooperacijos kitai siuntai. Būčiau priėmusi, ką jau ten...
Aš tai vienu metu ir perku, ir pardavinėju lotuliukas.gif

Na va, o man kazkaip is zmogiskosios puses buna gaila, kad siuntas nesiotu ir dalintu, tas, kieno siuntu nera g.gif Kita karta zinosiu, aciu jums!

QUOTE(friske @ 2013 05 09, 23:45)
tai kas,kad tarpininke dirba kaip paciai patogu : nereik nei pasitarti nei zmogui pranesti.. vietoj silainiu sanciai, vietoj vienos kainos -kita.  unsure.gif

Gal jus galetumet sukonkretinti kas netenkina? Nes, jusu nei siuntinuku pas mus yra, nei su tarpininkavimu ka nors perkate g.gif
Papildyta:
Gal kas priimtu Druskininkus? Nemazai yra, smagu, butu, tiesiogiai atsiusti be pasto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 05 09, 22:32)
Och, tai neatėjo dar tas Boots? Dabar nedrįstu rašyti kooperacijos kitai siuntai. Būčiau priėmusi, ką jau ten...
Aš tai vienu metu ir perku, ir pardavinėju lotuliukas.gif

na taip visos daro, ir perka ir parduoda vienu metu, bet gi yra visai ligotu zmoniu, kurie perka 5 kartus daugiau, nei speja issiparduoti. o zaislu tai neikisiu i vakuumini maisa, jau kaip driokstelejeo neseniai mano pastatyta piramida ir deziu nakti lotuliukas.gif vyras pasake, jau tikiuos pati supranti, kad gana, ar tave guldyt kur biggrin.gif todel dabar sukandus dantis sedziu tvarkausi, ko reikia, ko nereikia, ikalbineju mama dali priimti, vasarai i balkona isgrusiu dali, gal biski lengviau kvepuot bus biggrin.gif bet faktas vienas, reik naujo buto, kokiu 5 kambariu, nes 3 as netelpu biggrin.gif
Atsakyti
Limcamca, matau is jeruzales koop.paskut.versijos linote iskritus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 13:08)

Gal kas priimtu Druskininkus? Nemazai yra, smagu, butu, tiesiogiai atsiusti be pasto  4u.gif

Galiu priimti...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 05 10, 14:42)
Limcamca, matau is jeruzales koop.paskut.versijos linote iskritus 4u.gif

Nepamaciau net, aciu. Isirasysiu.

QUOTE(gieddre @ 2013 05 10, 15:07)
Galiu priimti...... mirksiukas.gif

O, kaip faina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 13:08)
Gal kas priimtu Druskininkus? Nemazai yra, smagu, butu, tiesiogiai atsiusti be pasto  4u.gif

Galit siusti i Alytu kartu perduosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 10 gegužės 2013 - 14:57
QUOTE(bbiitute @ 2013 05 10, 15:57)
Galit siusti i Alytu  kartu perduosiu  4u.gif

Jau atsiraso, kas ima.
O, ka darom su jusiskiais? 2vnt yra.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 05 09, 22:20)
Linut, man irgi beda - pazek kiek valandu - o atsigult neturiu kur - nukeliau vasarinius rubus merginos, aprengciau visa darzelio grupe, ir kasdien jie galetu vis kitaip rengtis kokia savaite doh.gif , o dar siunta gavau - zodziu ant lovos kalnas - ieskau kur viska sukaisiot unsure.gif

Oi, Jūs tokia ne viena...ištraukiau visus vasarinius perskalbiau-gal pavyks bent savaitę kitą (po tokio rūbų kiekio vaizdo...) susilaikyt į suknytes nežiūrint...arba pradėsiu kaupt kitiem metam smile.gif

Bet yra ir labai teigiama pusė, kai bent mano mergina auga kaip ant mielių-kaip gera padėjus jau mažus rūbus pasiknisti dėžėse ir ištraukti kitus nešiojimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 12:08)
Gal vistiek noretu, kas jungtis  g.gif Siai siuntai, jus 3 pastovios, tai susidaro kg skaicius  4u.gif

Jei tik yra norinčių jungtis, gali tikrai.
Kol kas vaikus auginu, tai ramiai galiu išdalinti smile.gif
Šiai išvažiuojančiai siuntai prie pastovios grupelės dar turėjo ir mano kaimynė pasijungti Neringa M., sakė Jums parašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 10 gegužės 2013 - 15:49
QUOTE(Laimuska @ 2013 05 10, 16:45)
Jei tik yra norinčių jungtis, gali tikrai.
Kol kas vaikus auginu, tai ramiai galiu išdalinti smile.gif
Šiai išvažiuojančiai siuntai prie pastovios grupelės dar turėjo ir mano kaimynė pasijungti Neringa M., sakė Jums parašė smile.gif

Taip, yra Neringa ir RAsa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 16:53)
Taip, yra Neringa ir RAsa.  4u.gif

Ar mano į bendrą tašką Justiniškėse būtų? Jei ne, galiu jungtis prie siunčiamų pas Laimuską, jei taip tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 17:22)
Jau atsiraso, kas ima.
O, ka darom su jusiskiais? 2vnt yra.

Jeigu galima tegul stovi blush2.gif siusim tik tada kaip bus i Alytu 4u.gif
Atsakyti
Atsiėmiau šiandien savo siuntinuką, labai ačiū Limcamca už patarpininkavimą 4u.gif
Atsakyti