Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Mano šįkart mažytis siuntinukas bus, bet labai jau jo savininkas spirga biggrin.gif
O šiandien spintą persitvarkiau lotuliukas.gif joooo.... kurį laiką nieko nepirksiu doh.gif Nebent MB.

Tai jei Jums patogu, galit ir mane pas Laimuska prijungt. Įtariu ji dar arčiau nei bendras Justiniškių taškas smile.gif Anyway, man bus patogu
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 05 10, 18:30)
Mano šįkart mažytis siuntinukas bus, bet labai jau jo savininkas spirga  biggrin.gif 
O šiandien spintą persitvarkiau  lotuliukas.gif joooo.... kurį laiką nieko nepirksiu doh.gif Nebent MB.

Tai jei Jums patogu, galit ir mane pas Laimuska prijungt. Įtariu ji dar arčiau nei bendras Justiniškių taškas  smile.gif  Anyway, man bus patogu

Kad man sake, jus i Jeruzale, prijungti g.gif

Merginos, negalima nieko nepirkti. Negalima! Grieztai! biggrin.gif
Atsakyti
nu blin užkrito buvot įmetę tinklapį kur buvo gražių supamų ale "arkliukų" ten visokių bitučių ir t.t minkštų.. gal kas pamenat 4u.gif
ar tik ne supermarketas kažkoks buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 18:54)

Nepirkt tai galima, bet kur viską sukišt, ir taip kiekvieną dieną moralų gaunu už savo mantą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 17:54)

Negalima-negalima hihihi.gif Kai mane kas darbe sunervuoja, tai tuoj nubėgu ir ką nusiperku hihihi.gif Kaip kompensaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 17:54)
Kad man sake, jus i Jeruzale, prijungti  g.gif

Turbūt ne mane, gal nikas panašus g.gif Man Jeruzalė schmoll.gif
Papildyta:
Vo, radau. Ten kalba apie linote buvo smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad patikslinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 05 10, 18:54)

Zinok galim ir pirkt - jokiu problemu, bet apart vietos stokos - bent man prasideda ta pati situacija kaip su edimu - ka padaryt est, tai cia ka dar sugalvot nusipirkt doh.gif , o nepirkus - lomkes... nerealios lomkes... - ta net darbe jaucia unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Merginos, pastas visas issiustas, bet kam labai reikia - reg nr galiu duot wink.gif
Atsakyti
Sveiki, Clarks nerenkate?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 05 10, 22:50)
Merginos, pastas visas issiustas, bet kam labai reikia - reg nr galiu duot wink.gif

As noreciau numeriuko 4u.gif Aciu.
Atsakyti