Ar pakanka ant keraminių plytų mūro uždėti stogą ir tokį namą palikti žiemoti? Ar visgi keraminių plytų sienas būtina ik žiemos apšiltinti? Beje, spalis-lapkritis tikriausiai visai netinkami šiltinimo darbams?
O gal galima kažkaip tokį mūrą konservuoti žiemai?
QUOTE(cibulis @ 2013 07 17, 19:50)
Ar pakanka ant keraminių plytų mūro uždėti stogą ir tokį namą palikti žiemoti? Ar visgi keraminių plytų sienas būtina ik žiemos apšiltinti? Beje, spalis-lapkritis tikriausiai visai netinkami šiltinimo darbams?
Man sakė, kad molio plytų mūrą su stogu gali palikt žiemoti be jokių problemų.
As nematau esminio skirtumo skyletu keram blokeliu ir skyletu plytu. Bent jau atsparumo vandeniui ir salciui prasme...
Svarbu neduot perslapt
Svarbu neduot perslapt

QUOTE(cibulis @ 2013 07 17, 19:18)
Aš kalbu apie keramines, skylėtas plytas, o ne blokelius.
Perziemos be problemu. Preita ziema buvo silta, siltinimo darbus baigiau sausio men, yra kliju veikianciu iki -10. Jai klausi ar verta pradet muro darbus tai beabejo verta, sezono metu gali ir nerasti tinkamu zmoniu darbui, ziema pas mus ilga atsibos laukt pavasario..
Beje, siuo metu daro kambariu pertvaras is latvisku skyletu plytu, as esu tiesiog apstulbes kiek daug plytom reikia skiedinio...
Beje, siuo metu daro kambariu pertvaras is latvisku skyletu plytu, as esu tiesiog apstulbes kiek daug plytom reikia skiedinio...
QUOTE(cibulis @ 2013 07 17, 19:50)
is Lode murijat? mes jau baigem, ir galiu drasiai is asmenines patirties rekomenduoti. plytos ir blokeliai - tikra pasaka, kokybe liuks. beje - is 48 kubu plytu ir blokeliu duzenu ir nuopjovu liko 2 pusmaisiai.

QUOTE(Izium'as @ 2013 07 05, 21:43)
mes ilgai ieskoje pasirinkom Ytong pas bauen berniukus. Jei reiks tiesioginio kontakto - prasom.
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 07 18, 08:09)
is Lode murijat? mes jau baigem, ir galiu drasiai is asmenines patirties rekomenduoti. plytos ir blokeliai - tikra pasaka, kokybe liuks. beje - is 48 kubu plytu ir blokeliu duzenu ir nuopjovu liko 2 pusmaisiai. 

Pasidalinkite kas pastaruoju metu pirkote Vilniuje, kur ir kiek mokėjote už blokelius bei už plytas Lode su PVM ir pristatymu.
Ačiū

Nebeatsimenu tiksliai lapkricio gale berods ar gruodzio pacioi pradzioi kada sudejo langus.
Jo, tiek blokeliai tiek plytos o ypac plytos ju labai geros. Tiesa priklauso nuo partijos, kaikurios siektiek trapesnes gali buti. Bet pacios plytos ir brangiau siektiek gaunas nei lietuviskos.
Ka dabar turejau progos pamatyt kad su kalkiniu skiediniu murijant mano nuomone sandarumas gaunas net siektiek prastesnis lyginant su blokeliais ir to niekaip neishspresi. Skiedinys yra tiesiog labai grubus, gali liktu skiluciu. Blokeliai su paciais pigiausiais plyteliu klijais uzsitepa kurkas geriau, beto maziau siuliu, plius zymiai lengvesne siena.
QUOTE(cibulis @ 2013 07 18, 09:06)
O kada pradėjai šiltinimo darbus?
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 07 18, 07:09)

Jo, tiek blokeliai tiek plytos o ypac plytos ju labai geros. Tiesa priklauso nuo partijos, kaikurios siektiek trapesnes gali buti. Bet pacios plytos ir brangiau siektiek gaunas nei lietuviskos.
Ka dabar turejau progos pamatyt kad su kalkiniu skiediniu murijant mano nuomone sandarumas gaunas net siektiek prastesnis lyginant su blokeliais ir to niekaip neishspresi. Skiedinys yra tiesiog labai grubus, gali liktu skiluciu. Blokeliai su paciais pigiausiais plyteliu klijais uzsitepa kurkas geriau, beto maziau siuliu, plius zymiai lengvesne siena.