Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai 3

Alio, Lietuva. Po Žolinių reikės mūrininkų. Mūrysime skylėtas, keramines plytas. Vieta - Vilnius.

Gal kas turite gerų mūrininkų iš provincijos. Aš turiu gyvenamą vagonėlį ant sklypo: atsikėlei ir mūrink. Galėčiau priimti du statybininkus. Vagonėlis keturvietis: dvi vietos užimtos kaimynui.
Atsakyti
kurie geresni lode keraterm 17,5 cm storio ar porotherm 18.8 cm storio...kaina 2 litu skirtumas kv. m.
Atsakyti
Kaip manote is kokio aukscio keraminiu plytu geriau muryti sienas: 66 mm ar 88 mm? 66 privalumas tik tas, kad langu nisas galima muryti is 66 mm aukscio pilnaviduriu plytu, kad butu lengviau tvirtinti langus. Daugiau privalumu kaip ir nematau. Tiesa, 66 mm plytu sienos kvadratas iseitu brangesnis.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 08 08, 16:26)
Kaip manote is kokio aukscio keraminiu plytu geriau muryti sienas: 66 mm ar 88 mm? 66 privalumas tik tas, kad langu nisas galima muryti is 66 mm aukscio pilnaviduriu plytu, kad butu lengviau tvirtinti langus. Daugiau privalumu kaip ir nematau. Tiesa, 66 mm plytu sienos kvadratas iseitu brangesnis.

Klasikine statybine plyta 250x120x88
http://simpras.lt/en/bricks.html

Kuo zemesne plyta blokelis duo daugiau siuliu. Muro skiedinio + cemento siule yra visiskai nesandari.

As labai tikiuosi kad tau pasiseks su murininku. Man teko tureti du, vienas tiesiog idealiai kaip klinkeri murijo, kitaip nemoka, antrasis tai peckelis ir netgi nelygiai nors ir zmogus su patirtim didele..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 08 rugpjūčio 2013 - 16:52
Liko Rokų keramikos blokelių (KS 20+D2) 6 paletės 480vnt, gal kam reikia? Atiduočiau pigiau. Už Domeikavos, Varluvos kaime.
Kreiptis až.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 08 08, 16:51)
Klasikine statybine plyta 250x120x88
http://simpras.lt/en/bricks.html

Kuo zemesne plyta blokelis duo daugiau siuliu. Muro skiedinio + cemento siule yra visiskai nesandari.

As labai tikiuosi kad tau pasiseks su murininku. Man teko tureti du, vienas tiesiog idealiai kaip klinkeri murijo, kitaip nemoka, antrasis tai peckelis ir netgi nelygiai nors ir zmogus su patirtim didele..

Ar tik 66 mm plyta nera klasikine?
Atsakyti
Nu kad ne, 88 + muro misinys gaunas 100

QUOTE(cibulis @ 2013 08 08, 19:03)
Ar tik 66 mm plyta nera klasikine?

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 08 08, 19:17)
Nu kad ne, 88 + muro misinys gaunas 100

Sedziu prie taves sventojoje. Oras pasaka. Linkejimai
Atsakyti
Kurios keramines plytos geresnes: Alytaus ar Svencioneliu keramikos?
Atsakyti
Kaip atostogos? Reikejo i Palanga geriau, alaus isgertume.

QUOTE(cibulis @ 2013 08 08, 23:14)
Sedziu prie taves sventojoje. Oras pasaka. Linkejimai

Nera svencioneliu keramikos kaipo tokios. Yra Uab simpras kuris supirkes 80% visu keramikos ir silikato gamyklu, ty totalus monopolis.

http://www.simpras.l...i-keramika.html

Palemonas berods jiems neproklauso, kalba jog tos labai stirtos ir sunkios, ty daug molio gauni uz kaina. Pats svarsciau is ju blokelius imt, tik kai uzsauke kaina uz atvezima tai man labiau apsimokejo is latviu imt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 09 rugpjūčio 2013 - 20:42
QUOTE(*** @ 2013 08 09, 20:38)
Kaip atostogos? Reikejo i Palanga geriau, alaus isgertume.
Nera svencioneliu keramikos kaipo tokios. Yra Uab simpras kuris supirkes 80% visu keramikos ir silikato gamyklu, ty totalus monopolis.

http://www.simpras.l...i-keramika.html

Palemonas berods jiems neproklauso, kalba jog tos labai stirtos ir sunkios, ty daug molio gauni uz kaina. Pats svarsciau is ju blokelius imt, tik kai uzsauke kaina uz atvezima tai man labiau apsimokejo is latviu imt.

Tai kokios lietuviskos plytos geriausios? Man vienas pardavejas sake taip: Svencioneliu plytos kaip Lexus, o Alytaus - kaip Toyota. Be to, svencioneliu plytos brangesnes.

As daug demesio skiriu atsparumui salcio ciklams. Alytaus atlaiko tik 15 ciklu, Svencioneliu - 35, o Palemono lygtai net 50 ciklu. O viska i savo vietas stato kaina: Alytaus plyta su atvezimu ir iskrovimu kainuotu 0,65 Lt, o Svencioneliu tik 0.61 Lt. Reikes pirmadieni su Palemonu pakalbeti.
Atsakyti
Tai nejaugi niekas nieko nezino apie plytas. Renkuosi tarp Svencioniu keramikos ir Palemono. Man atrodo, kad lygtai Svencioniu geresnes. Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti